-
[quote=YAVUZHAN;114251]gökhan madem kızları kovalıyorsun masadan,konsa müsaade etmiyorsun diskoya niye gidiyorsunki :)[/quote]
Konsa müsade etmiyorsun dediğin hepsi komple fuhuşçu.Hepsi bakıyor sıra sıra geliyor.Ben bunları napacam ya.Bunlar temiz güzel içen yiyen kişiler olsa neyse.Kim gelirse ona yalaşıyorlar.Bu arada dün kızın birisi geldi.Şimdi burada moda.Bunların abileri JAPONYA.Burada japonum demek ayrı bir havası var.Kızın birisi geldi masama diyor merhaba.Eee iyi güzel.Nasılsın falan.Dedim iyi.Ben seni istiyor sex falan.İyi güzel.Ama ben de para yokki.Garibanın birisiyim dedim.Diyor güzel masaj yaparım.Dedim sen japona benziyorsun.Demesin mi evet japonum.Haa şimdi hapı yuttun.Baktım abi bu başladı bir iki kelime japonca konuştu.Soru soruyorum anlamıyor beni.Ben de ondan daha iyi japonca var.Çaktım davayı.Kız japon değil film yapıyor.Dedim ulan japonca bilmeyen japon mu olur.Git başımdan dedim kaybolll.Dışarıda konuştuk.Pazarlık ediyor.Dedim tozol.Ben niye diskoya gidiyorum.Gerçekten dans etmek için.Tek başıma dans ederim.Amerika falan olsa kabul ederiz kızları da.Burada geleni kovuyorum.Niyet belli çünkü.Para.Ben dans ederken zaten bütün herkes alkış atıyor.Kimisi kadeh tokuşturuyor falan.Bir de başka tarafta kızlar cebimdeki parayı hesap ediyorlar.Ne içiyor ne yiyor diye.Kimisi sigara alsana bana diyor.Ulan babamın oğlumusun sigara alacam sana.Neyse kızın birine ters bi laf ettim.Başka bir kız özbek türkü çıkmasınmı.İstanbulda yaşamış falan.Onla güzelce muhabbet ettik.Bilardo oynadık diskoda.Maalesef o da fuhuşçu.Sabaha kadar dinledim onu.Anısı çok kötü.Allah kimseye vermesin amin.
-
[QUOTE=Astatin;114223]kinayeli ters indiktör sorularına yanıt :)
1) 1 nolu ters indikatör malum vahşi batıdaki bobineri
2) 2 noluyu demeyeyim :) ama bu forumu geçmişte takip edenler iddiaları şiddetinde peşpeşe 2 MC yiyen bir arkadaşımızı bilirler..biri de o... (şu an bu forumda yazmıyor):) gerçi onu 2 haftadır izliyorum hakkını yemeyeyim şimdi..belkide tesadüftür :)
ha 3 numaraya gelince, sisteme uymayaya devam edersem bakarsınız ben olurum :)..indikatörün adı da TAI oluyo..pek bi havalı.. ters astatin indikatörü[/QUOTE]
benimde vardı ters indikatorlerim patron .. takip ederdim başka forumları ama artık bakmıyorum ... bakmayada gerek yok .. herkes üstat olmuş ... ... analizleri tuttumuydu .. dakikada 10 mesaj yollarlar ... terse gelince kaybolurlar ortadan .... burunlarından kıl aldırmazlar ama burunlarında kıl kalmamıştır piyasa almıştır hepsini .. ego tatmini için yazarlar forumlara ... onlar için forumdaki itibarları para kazanmaktan daha önemlidir .... borsacının mütevazisi iyidir ...
borsacı için forum okumak yazmak psikolojik bir ihtiyaçtır .. bir insan için ekmek su neyse borsacı içinde forum odur .. hele vobcu için havadır.. .. :D:D
ben buradaki arkadaşlardan memnunum Allah izin verdikçe yanlış doğru ... analizleri grafları falan burada yazacağım hep .... üüüüüü
dow 9000 kapatır aynı imkb gibi olacak dowda .... long devam ... .. olmadı helvamı yersiniz ... hahahhahah :D:D
-
[quote=lasttrader;114271]sayın gökhan fındık bugün dow eksi kapatsın,büyük adamsın vessalam diyecem,geceye short kaldım ama senin kadar rahat değilim,yarın kafaya 1000 puan yersek akşama kadar uğraş çıkaracam diye....
pattaya nasıl bende haziranda gitmeyi planlıyorum?[/quote]
Vallahi 1000 yemeyiz de.5000 bile yesem rahatım.Hiç koymaz.Arkama bakmadan gerekeni yaparım.Unuturum zararı.Yola devam.Pattaya çok kötü.Çünkü gitmedim.Hiç sormayın niye gitmedim.Aslında akıllı biriyimdir ama gidemedim Pattayaya.Bir nedeni çıktı.Belki bu daha hayırlısıdır.Ama Pattayaya gitse idim.Ekrana hiç bakmayacaktım.Bugün 25 milyar net kazanacaktım.Ben 7 8 milyar civarı net kaybetmişim.
-
[quote=selçuklu;114292]geçmiş olsun jerfin ...üüüüüğüğğüğüğüğüğ[/quote]
Senin yılanlı helvayı varya bir yiyecem aklın gider.Krema döküp yemezsem ne oliyim.Nereye gidiyon sen öyle yılanlarla..dng.dng
-
[quote=jerfin;114290]onada talimliyiz daaa:). daha önce 2 kere portföy sıfırlamışlığımız var.:) ama bak hiç MC yemedim..:..::..:[/quote]
Sen 1500 puan içerdesin.Ben de en tepeden 1650 puan falan.Nasıl gecemiyom ben seni zararda bakayım.Kimle yarışıyon sen?üüüüüüüüü
-
Yalnız demedi demeyin kayıtlara ilk beni geçmeniz lazım ilk ben yazdım.Üvvvv dow please eksi ol.Bu çıkıştaki eksiği buldum.Bu çıkıştaki eksiklik.Hacmin çıkarken çok yüksek olmaması.Böyle ikili tepe olacaksa ikincisinde momentum zayıf olmalı.O da hacimler 3 katrilyona ya yaklaşır yada 2-2.5 arası gider.Üstüne çıkmaz.Dönmeliyiz bence.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114298]Senin yılanlı helvayı varya bir yiyecem aklın gider.Krema döküp yemezsem ne oliyim.Nereye gidiyon sen öyle yılanlarla..dng.dng[/QUOTE]
ye helal olsun .... gavur ellerinde çok dolaşma ama ... ahanda dow çöküyor .. ben gidip helva malzemesi alayım ... param çok yok .. su un ve şekerden yapacam ... artık idare edin .. .hhahahhahahhaha :D:D:D:D
-
valla selçuklu nun yılanlara kimse laf diyemez,diyecek hal bırakmadılar zaten :)
bi daha tıslarlarsa 50 bindeyiz :)
selçuklu da parayı buldu kavalı bıraktı basıyor parayı orkestraya,taşeron tuttu :)
-
bu dow un fake leri bi ingilizlermi yemiyor ya ?
kuzen oldukları için insidermı var ne :)
-
bugün nereden shortlarsan shortla sistemine uyuyosan yine kendini long bulurdun.
şimdi sistemine uymayanlar piyasa yataya girince uymaya başlar demedi demeyin.
öncelikle burdaki sistemci takılan arkadaşlar olmak üzere :D :D
oysaki sistemler böyle zamanda kazandırıyor.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;114302]valla selçuklu nun yılanlara kimse laf diyemez,diyecek hal bırakmadılar zaten :)
bi daha tıslarlarsa 50 bindeyiz :)
selçuklu da parayı buldu kavalı bıraktı basıyor parayı orkestraya,taşeron tuttu :)[/QUOTE]
yok ya patron ...arkadaşlara helva malzemesi alacak para yok cebde . .. vay anasını .. hahahhahahhah :D:D:D
-
gökhan malzemenin en kralını alır valla dow ters/yüz kaparsa..
salanmaya başladılar 4 saat var gerçi kapanışa daha çok su akar..