-
[quote=YAVUZHAN;114306]gökhan malzemenin en kralını alır valla dow ters/yüz kaparsa..
salanmaya başladılar 4 saat var gerçi kapanışa daha çok su akar..[/quote]
Sizi hexen baba götürmedi.Ben götüriyim Gelin mekanı kapatalım Taylantta.Helvayı sonra bakarız.Dow fake değil bence.Bence olay bugün seans sonu 43900 de baskı kuran adamlar da bitiyor.Orada 15 20 dakika da 30 000 kontrat mal el değiştirdi.Dow uçuyor artmıyoruz.Seans sonu da direnci de kırdık ayağı yapıp ballı börek yaparlarsa.Off off.Size varya koca club feda olsun.Biletler sizden Bangkok..lelele
-
-
[QUOTE=jerfin;114285]bugün zarar rekorunu kimse alamaz elimden..:..::p:p[/QUOTE]
Pazartesiden kalan kısalarını bozmayanlar 2375 puan zarar yazdı.
-
Zannetmeyinki gücüm bitti , YORGUNUM.
Zannetmeyinki silahım yok , SUSKUNUM;
Zaman bekliyorum, Fırtınalar kopacak.
Fırtınalar öncesi
HEP BÖYLE DURGUNUM BEN!!!
Belki yeniden DOĞAMAM ama;
HER BATAN GÜNEŞLEDE BATMAM BEN
Ziu
-
[quote=GOKHANFINDIK;114307]Sizi hexen baba götürmedi.Ben götüriyim Gelin mekanı kapatalım Taylantta.Helvayı sonra bakarız.Dow fake değil bence.Bence olay bugün seans sonu 43900 de baskı kuran adamlar da bitiyor.Orada 15 20 dakika da 30 000 kontrat mal el değiştirdi.Dow uçuyor artmıyoruz.Seans sonu da direnci de kırdık ayağı yapıp ballı börek yaparlarsa.Off off.Size varya koca club feda olsun.Biletler sizden Bangkok..lelele[/quote]
gökhan,,, şu tailand da nasıl gideceğimi anlat bana,,, borcunu sileyim dostum :D :D
ama ayrıntılı olsun,,, bu yaz oraya gitmem lazım,,, eşek yükü para oldu,,, orada harcayacam :D ;)
-
dov 8600 üstünde kapatır bu gün.
-
[QUOTE=VOBiX;114310]Zannetmeyinki gücüm bitti , YORGUNUM.
Zannetmeyinki silahım yok , SUSKUNUM;
Zaman bekliyorum, Fırtınalar kopacak.
Fırtınalar öncesi
HEP BÖYLE DURGUNUM BEN!!!
Belki yeniden DOĞAMAM ama;
HER BATAN GÜNEŞLEDE BATMAM BEN
Ziu[/QUOTE]
noldu dostum hayrola
:confused:
-
[quote=fXci;114313]noldu dostum hayrola
:confused:[/quote]
tolga yı efkâr bastı :D :D
-
bu gavurlarda çok adiler...
bizi en tepeden kapattırdılar... şimdi kendileri düşüyor.....:):)
ahada eksi dow......
selçuklu nerdesin..dedim sana
-
[QUOTE=atlascepkenli;114314]tolga yı efkâr bastı :D :D[/QUOTE]
efkarlı birinin arkasından siz niye güleyorsunuz çok ayıp :mad:
-
[QUOTE=mbm;114316]bu gavurlarda çok adiler...
bizi en tepeden kapattırdılar... şimdi kendileri düşüyor.....:):)
ahada eksi dow......
selçuklu nerdesin..dedim sana[/QUOTE]
cortların 3te1 inide kapattıydım :::
-
[quote=fXci;114317]efkarlı birinin arkasından siz niye güleyorsunuz çok ayıp :mad:[/quote]
onun bişicii yoktur,,, :rolleyes:
gökhan bekliyorum ,,,, bak,,,,, tayland a nasıl gidilir? nerde kalınır,,,vesaire,,, hepsini istiyorum,,,,,,,, 3 günlük bir tatil düşünüyorum