[quote=VOBiX;114332]4 ayda %659 yapan yılda %1950 yapar daha hesaplı gibi geldi 15 dklık olsun .dng[/quote]
hesabın yanlış :) bileşik hesapla...ayrıca 15 dklığın getirisi çok ama stresi fazla..şefkat ister aşk ister ilgi ister.lelele
Printable View
[quote=VOBiX;114332]4 ayda %659 yapan yılda %1950 yapar daha hesaplı gibi geldi 15 dklık olsun .dng[/quote]
hesabın yanlış :) bileşik hesapla...ayrıca 15 dklığın getirisi çok ama stresi fazla..şefkat ister aşk ister ilgi ister.lelele
asti lem bütün gün o ağacın tepesinden nereye bakıyorsun aval aval :::
monitörüde ağaca yerleştirsene lem.boynun ağrır lem öyle yan yan bakıyon seans boyunca :p
arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı
[QUOTE=Astatin;114333]hesabın yanlış :) bileşik hesapla...ayrıca 15 dklığın getirisi çok ama stresi fazla..şefkat ister aşk ister ilgi ister.lelele[/QUOTE]
Birazdan ifşa edeceğim sisteminin ....
[quote=okansak;114337]arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı[/quote]
8.564 tü yanılmıyorsam DOW...
japonlar ittire kaktıra + kaldı bugün bakalım yarın ne olacak?
[quote=SEYYAH;114335]asti lem bütün gün o ağacın tepesinden nereye bakıyorsun aval aval :::
monitörüde ağaca yerleştirsene lem.boynun ağrır lem öyle yan yan bakıyon seans boyunca :p[/quote]
la cahil pampık..koalanın karakteri hareketsizlik ve tembellilktir..ordaki bakış bir enstantane...bir poz yani...vob da benim gibi götür sen de yan gel yat manasında...
ee peki sen ne öyle bakıyon :) trenler ayular için üretilmemiş ki pambık...ayu dediğin vahşi olur hareketli olur, koala dediğin ise yahşi fekat hareketsiz olur...pambııkkk..isminde meymenet yok bi kere..pambıkkkkk.kom
[quote=Astatin;114343]ee peki sen ne öyle bakıyon :) trenler ayular için üretilmemiş ki pambık...ayu dediğin vahşi olur hareketli olur...[/quote]
evet ama ben aşık bir yavrı ayıyım :p
sürüde çok şeker bir dişi yavrı ayı var ona bakıyorum meeel meeel :p
acaba ona bir taze somon versem benimle arhadaş olur mu diyorum kendi kendime :o
mbm bu aralar pek ortalıkda görünmüyo..Dj tahminleride tutuyo..görünmediği vakitlerde DJI ile düşüp kalkıyo herhal...
sen bak oyle melul melul pambık..bak millet ta dj lerle iş pişirip şort yapıyo..sende amma tırsakmıyın ha..ben 2300 points karda olacam ve bugün kapanışta histemle şorta dönmeyecem...la sistem falan tamamda treydır filings diye bişi var dimi :) :)
[QUOTE=VOBiX;114339]Birazdan ifşa edeceğim sisteminin ....[/QUOTE]
... performansını derken ahan da performans. İşlem sayısının az olması güzel.
Zararların düşük olması da güzel. Ulan sisteme uyduk zarar ettik paranoyasından da kurtarır. Fakat sofra düzenini beğenmediğim için 7 veriyorum. .kom
[IMG]http://i39.tinypic.com/34y4aqv.png[/IMG]
[quote=VOBiX;114339]Birazdan ifşa edeceğim sisteminin ....[/quote]
...... derken:..::..::..:
[QUOTE=okansak;114337]arkadaşlar bız kapanırken dow kaçtı[/QUOTE]
8565,33 idi ama asıl önemli olan fdow 8549 imiş
[QUOTE=Astatin;114348]...... derken:..::..::..:[/QUOTE]
detaylarını demek isterdim ama detayları olmadığından performansını demek zorunda kaldım. bu ay züpper gidiyor emma. Sen sen ol sakın denyo olmaya kalkma. Bugün 1 ceza puanı aldın..dng