Asti bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum...
Printable View
Asti bu kadar süper bir sitemin var ve uymuyorsan ben de sana daha hiçbirşey demiyorum...
[quote=enorton;114329]Valla 70 yaşında adamın bir barda kızlarla oynaşmasıyla AB nin geleceği hakkında nasıl bağlantı kurdun anlamadım. Türkiyede de ne paralar saçılıyor eğlencede, ikitellide Lacoste un outlet mağazasında millet 80 tl ye tişört alabilmek için birbirni parçalıyor. Bunları gören de Türkiyeyi dünyanın en zengini sanır. AB nin geleceği hakkında bir sürü insanın endişesi var ama bunun nedeni senin sandığın gibi AB yi oluşturan çekirdek ülkelerin ekonomik olarak batması değil. Başka şeyler...[/quote]
Nasıl kurdum biliyormusun.Onlar asyalılara geçmişte de geçiriyorlardı.Şimdi de geçiriyor bu kadar basit.
fdov da yeşillenmeye başladı japonlar oyun oynamaz ise.iyi geceler tüm forumdaşlara.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114365]Nasıl kurdum biliyormusun.Onlar asyalılara geçmişte de geçiriyorlardı.Şimdi de geçiriyor bu kadar basit.[/QUOTE]
“Allah aklını kullanmayanların üstüne pislik yığar.” (Yûnus, 10/100)
Malesef öyle... Ama asya yı da artık tek düşünmemek lazım, özellikle çin batıya geçirmeye başladı bile... Ama düzen değişmez kolay kolay...
[quote=booth;114353]Acayip verdiler DOW a. Aşağı gapli açılacağız galiba, ama PY uzunda olduğu için hemen toparlar sanırım...Siz ne dersiniz?[/quote]
Kusura bakma ama nahh toplarlar derim.Py diye birşey yok.Onun longu yada shortu da yok.Piyasa var ve madem py akıllı idi ise neden 44200 den shortu basmasın herkese.Bulamamış mı yoksa alıcı.Piyasa vardır ve bana 44175 ten eşşek gibi short yaptırıyor.Bu kadar basit.Sanırım aşağı dönecez.Bu 8500 ağır geliyor dowa.
[quote=furkan;114354]normal şartlarda bir süre yeşil gormememiz gerekiyor ekranı ama PY'nin pozisyonu geregi ne olur bilinmez shortcular sabah için şanslı fdow 8400 altında oldugu surece[/quote]
Yine mi py.Yav bir bulsam şu keratayı öpecem.İlle arıyorsanız 43900 de satış yapan kurumlardır py kavramı.Orada baskı kuran mal verendir.Bunun için garanı 88 e kadar alan da onlardır.
altın da 933 usd dırenc kırıldı
parıte desteklı yukarı hareket başladı gıbı
bakalım nereye kadar gıdecek
ama tl de değer kaybı
altında kar bırakmıyor
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114369]Yine mi py.Yav bir bulsam şu keratayı öpecem.İlle arıyorsanız 43900 de satış yapan kurumlardır py kavramı.Orada baskı kuran mal verendir.Bunun için garanı 88 e kadar alan da onlardır.[/QUOTE]
PY derken 1kişiden flnmı bahsettigimi sanıyorsun ? piyasada agırabilerin toplamına PY diyorum ister kurumde,ister fon,istersen başka bişey..
[QUOTE=enorton;114329]Valla 70 yaşında adamın bir barda kızlarla oynaşmasıyla AB nin geleceği hakkında nasıl bağlantı kurdun anlamadım. Türkiyede de ne paralar saçılıyor eğlencede, ikitellide Lacoste un outlet mağazasında millet 80 tl ye tişört alabilmek için birbirni parçalıyor. Bunları gören de Türkiyeyi dünyanın en zengini sanır. AB nin geleceği hakkında bir sürü insanın endişesi var ama bunun nedeni senin sandığın gibi AB yi oluşturan çekirdek ülkelerin ekonomik olarak batması değil. Başka şeyler...[/QUOTE]
Lacoste tshirtü ömrüm boyunca almayacağım
bir Tshirte bir bez parçasına farklı anlamlar yükleyen sosyete parçaları yüzünden
yahu her malın ederi var
bir bez parcası 80 tl etmez yurtdısında Amerikada gördüm 50 dolardı outlette almadım almam da
o parayı haketmiyor. normal magazada 79 dolar +vergi californiada... turkiyede normal magazada 200 tl.
adam alıyor lacoste giyince bir üst sınıfa geciyor sanıyor kendini
[quote=furkan;114371]PY derken 1kişiden flnmı bahsettigimi sanıyorsun ? piyasada agırabilerin toplamına PY diyorum ister kurumde,ister fon,istersen başka bişey..[/quote]
Onun adı piyasa oluyor.Piyasa yapıcı olmuyor.Vobta piyasa yapıcılığı kavramı yok.İmkbde ise piyasa yapıcılığı kavramı zorunlu.O yüzden hiç tartışmayalım.Fon mon dediklerin piyasa yapıcı değil.Zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda değiller.Ama imkbde zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda kurumlar.Şimdi daha iyi anlaşılmıştır sanırım.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114373]Onun adı piyasa oluyor.Piyasa yapıcı olmuyor.Vobta piyasa yapıcılığı kavramı yok.İmkbde ise piyasa yapıcılığı kavramı zorunlu.O yüzden hiç tartışmayalım.Fon mon dediklerin piyasa yapıcı değil.Zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda değiller.Ama imkbde zorunlu emir yazmak kota doldurmak zorunda kurumlar.Şimdi daha iyi anlaşılmıştır sanırım.[/QUOTE]
piyasa piyasa yapıcı tarafından oluşur..senin benim kontrar biryere kadar ondan sonrasını buyuk fonların yönü belirler sende o yöne göre kürek çekersin..tanımlara takılma "py'ye göre değişir" dediysek büyük resime bak kaç gündür piyasa düşmüyor yurtdışı düşerken bile düşmüyor bunu kast ettim
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114288]Abi gözünğ seveyim bir kere de ben ne düşünürsem tersini yorum yapma.Şu paraları kazan da Eskişehirde bize Vobtrader ile bir ŞALE OTEL RESTAURANT çek.[/QUOTE]
Benim derdim sendin iyimi:D:D, vobda paraya para demiyon, yiyon içiyon geziyon ...., kazansam bile seni düşüneceğimi sanmıyom, para kazanamıyo mantığıyla yazıyosan doğrudur, fekat asla onu çek bunu çek diyene tahammülüm olmadı nedense, sen kendin kazan kendine çek, öyle yapki su satarken yapamadığın günlerin acısını çıkar, belki bizede bigün nasip olur, belkide sen istemiyon diye bize hiç nasip olmaz, severim kendi kazanıpda çatır çatır yiyen adamı, öbür dünyaya götürmeyecen nede olsa ye, yede aman başkası sana şunu bunu çekmesin bence:cool: