-
[quote=VOBiX;37954]Bu gidişle senin bizi (tüm forumu) almanca kursuna göndermen gerekecek .dng[/quote]
[B]01.10.2008 - 19:28
Abstimmung im US-Repräsentantenhaus nicht vor Freitag
Absitimmung turkcesi= oylama
[/B][B]US-Repräsentantenhaus= temsilciler meclisi [/B]
[B]
im= de (DE-DA ANLAMINDA)
VOR FREITAG= CUMADAN ONCE
NICHT= YOK, DEGIL (OLUMSUZ)
NOT: ONCE TEMSILCILER MECLISINDE OYLANDIKTAN SONRA SENETO'DA GORUSULUR!!
KANIT: PAZARTESI GUNU ILK TASARI ONCE NEREDE GORUSULDU?? VE RED EDILDI.!!!
TEMSILCILER MECLISINDE DEGILMI??!!
KANUN TASARISININ YANI PAKETIN GORUSULUP OYLANMASININ TR SAATIYLE CUMA GUNU GECESINE KALMASININ NEDENI??!!
ABD ANAYASINDAKI MEVZUATTAN ILERI GELIYOR!!
[/B]
-
Müsadenizle iyi geceler arkadaşlar.
Yarın görüşmek üzere.
-
[quote=azziz;37957]Haberin kaynağını verdim altında.
A.A. dan geçen haber.[/quote] HIC GULECEGIM YOKTU !!!!
A.A HABER AJANSI= AKP'NIN ATADIGI IMAMLAR AJANSI .kom
YANI= BAYAT VE KOPYACI HABER AJANSI!!
-
[QUOTE=catedral;37952]Cuma sabahına huzur içinde girilmesi mümkün değil.
1- Senatonun kararı temsilciler meclisini hiç bir şekilde bağlamaz.. Senatoyu acilen toplama sebepleri kabul edildiği takdirde temsilciler meclisine baskı uygulamak..
2- Temsilciler meclisi prosedürlerden dolayı yarın gece değil cuma gecesi toplanacak:)[/QUOTE]
Katılıyorum. Ben de olumlu hiç bir şey göremiyorum. Zaten plan temsilciler meclisinden geçememişti. Bendeki rakam yanlış değilse Cumhuriyetcilerin temsilciler meclisindeki (lower house) sayısı 199. Yasa geçmesi için 218 lehte oy gerekli. Önceki tasarı 228e 205le reddedilmiş bazı demokrat oylar lehte olmuş. Yani iş bazı demokratların fikir değiştirmesine ya da muhafazakar cumhuriyetçilerin fikir değiştirmesine bağlı. Senatoda da(upper house) denge 51-49 Demokratlarda. Özetle yasa tasarısının yasa olması demokratların insafına kalmış denilebilir. Demokratların eğilimi pek yasa yanlısı değil izlediğim kadarıyla.
[url]http://money.cnn.com/2008/09/29/news/economy/bailout/index.htm?cnn=yes[/url]
-
Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)
-
[QUOTE=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/QUOTE]
Zaten mesele de o değil mi? Seçime kadar cambaza bak oyunu oynanacak oyalamak için. Adamlar resmen 1 hafta daha kazandılar. Top bi o yana bi bu yana...
-
[QUOTE=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/QUOTE]
Çok dogru yukardakiler tepişirken olan gene alttaki ky lere olur...
göya biz BDDK yetkililerini ABD ye yollamıştık..Bişi ögretsinler diye..
HİÇ BİR ŞEY ÖĞRETEMEMİŞLER o zaman...
-
Yaw yukarıdaki yazımda hata varmı diye tekrar okuyunca şimdi jeton düştü, bu soysuzlar şimdi yok temsilciler meclisi, yok kongre derken seçime kadar oyalamasın Dünya yı?
Walla ne olur o zaman biliyormusunuz? aynen nehirden geçen papazlara döneriz, bi gün tabannn, bi gün tavannn, o kadar olmasada psikoloji falan kalmaz, hatta sermayede kalmaz, seçime kadar fazla poz değiştirilmemesi taraftarıyım şimdide, üçkağıtçı bunlar üçkağıtçı, zararına poz kapamak yok diyorum, saygılar.
Not: Ne jetonmuş beee, stresin kralını yaşatacaklar anlaşıldı.
-
[QUOTE=sentinus;37968]Zaten mesele de o değil mi? Seçime kadar cambaza bak oyunu oynanacak oyalamak için. Top bi o yana bi bu yana...[/QUOTE]
Yaaa bak işte gördünmü, bu topikte yazışmaların faydası, siz bu mesajı yazarken bendede düşen jetona bakın, valla ne diyeceğimi bilemiyorum, tebrikler, saygılar.
-
[quote=bull market;37967]Nerede görüşülürse görüşülsün, yiyosa seçime kadar görüşmeler devam etsinde bir kurtarma planı çıkmasın?:)[/quote]BU KURTARMA PLANI CIKSADA CIKMASADA !!! EMERGING MARKETLERDEKI SICAK PARA KANATLANIP UCACAK!!!
HEDGE FONLARDA PANIK HAVASI HAKIM!! BU FONLARDA PARASI OLANLAR PARALARINI GERI ISTIYOR!!
GUVENLI LIMAN ARAMA PANIGI BASLADI!!
ARTIK MILLET ENAYIMI?? DISARDA KASIRGA VE TAYFUN VARKEN!!! DUNYA'NIN BUYUK BANKALARI IFLAS'LA BOGUSURKEN, CARI ACIK'I REKOR KIRAN, BORCLARI PACASINDAN DOKULEN, KAMBUR HALDEKI TURKIYE'DE IMKB VE BONODA ACIK POZISYONDA KALSIN!!!.dng
-
Kalır kalır, onlarda sıkar biraz dişini, sıkmasada zaten hedge fonlar satış fırsatı bulamayacak ki, kime ne satacak bu havada, onlarda müşterilerini bekletecekler işte, hava düzelecek durum kötü seçime kadar fondan paranızı çekmeyiniz yada bekleyiniz ayakları yapılacak, olumlu hava yakalanırsa en iyi biz kazanıcaz muhabbetiyle hedge fon müşterileri oyalanır o kadar, görmüyomusunuz, koskoca paket oyalanıyor, Dünya oyalanıyor resmen, hedge fon müşterisi parmağında oyuncak olur bu portföy yöneticilerinin, saygılar.
-
Topiği okudukça üzülüyorum. Kendi kaderini başkalarının alacagı kararlara bağlayanlar sömürgeleşmiştir. Biz bunun ilanını mı yapıyoruz. Neden başımızı dik tutmasını beceremiyoruz. Bu yazdıgımın piyasalarla ilgisi yoktur. Siyasi anlamdadır.
-
[QUOTE=kayahan;37972]BU KURTARMA PLANI CIKSADA CIKMASADA !!! EMERGING MARKETLERDEKI SICAK PARA KANATLANIP UCACAK!!!
HEDGE FONLARDA PANIK HAVASI HAKIM!! BU FONLARDA PARASI OLANLAR PARALARINI GERI ISTIYOR!!
GUVENLI LIMAN ARAMA PANIGI BASLADI!!
ARTIK MILLET ENAYIMI?? CARI ACIK'I REKOR KIRAN, BORCLARI PACASINDAN DOKULEN, KAMBUR HALDEKI TURKIYE'DE IMKB VE BONODA ACIK POZISYONDA KALSIN!!!.dng[/QUOTE]
Sayın kayahan..
Valla onları çagıran yoktu....
koşa koşa geldiler % 70 lere varan paya sahipler..
bu zamanda yeni müşteri bulurlarsa versinler....
koşa koşa geldilkleri gibi geri gitsinler...
onlara dur diyen yokta malı kime verceklerini bilmiyorlar.veya bulmuyorlar...
-
Global bakış sn. saganak, yerel siyaset değil amaç, Dünyanın küreselliği gerçeği, hani boğanın boynuzlarında düz bir tepsi değil demek istiyorum:) saygılar.
-
[QUOTE=saganak;37974]Topiği okudukça üzülüyorum. Kendi kaderini başkalarının alacagı kararlara bağlayanlar sömürgeleşmiştir. Biz bunun ilanını mı yapıyoruz. Neden başımızı dik tutmasını beceremiyoruz. Bu yazdıgımın piyasalarla ilgisi yoktur. Siyasi anlamdadır.[/QUOTE]
Sayın arkadaşım
ters algılama bunun yeri
[url]http://www.voborsa.com/forum/siyaset-meydani-f36.html[/url]
buraya yazabilirsin..
istediğini yaz.. ama yerine yaz...
-
[quote=cbaykus;37977]Sayın arkadaşım
ters algılama bunun yeri
[URL]http://www.voborsa.com/forum/siyaset-meydani-f36.html[/URL]
buraya yazabilirsin..
istediğini yaz.. ama yerine yaz...[/quote]
Pekiii , siz tartışmaya devam ediin. Sözün bittiği yerde nokta koymayı unutmayın. iyi geceler.
-
[quote=saganak;37974]Topiği okudukça üzülüyorum. Kendi kaderini başkalarının alacagı kararlara bağlayanlar sömürgeleşmiştir. Biz bunun ilanını mı yapıyoruz. Neden başımızı dik tutmasını beceremiyoruz. Bu yazdıgımın piyasalarla ilgisi yoktur. Siyasi anlamdadır.[/quote] BAK KARDESIM !!!!
SIYASILER DEGILMI !!!?? IMF PROGRAMINI UYGULAYIP EKONOMIYI VE EKONOMININ AYNASI OLAN PIYASALARI BU HALE GETIREN!!!
SIYASILER TURKIYE'YI BORC BATAGINA SURUKLEYEREK!!!
EKONOMIYI COKERTEN!!!
SIYASILER DEGILMI!!! ( UYANIK IS ADAMI, AC BUROKRAT, SAHTEKAR BAKAN) UCGENINDE PIYASALARI VE EKONOMIYI COKERKEN!!!
SIYASILER DEGILMI??? ULKENIN EKONOMIK BIRIKIMLERINI PESKES CEKEN!!
YABANCIYA STOBAJ'I SIFIRLAYAN SIYASILER DEGILMI???
SANA'DA % 10 KAZIK ATAN SIYASILER DEGILMI??
BAK SIMDI GOR!! PIYASALARIN COKUSUNU HAZIRLAYAN TASARONLARIN KIM OLDUGUNU!!!
DAHA ANLAYAMADIYSAN!!! DAHA ACIKCA ANLATAYIM!!
DUSUK KUR, YUKSEK FAIZ, VE PESKESLE HALKIN HAYATININ ZAMLARLA NASIL ZINDAN EDILDIGINI VE BUTCE'NIN UC'DE BIRININ KIMLERE PESKES CEKILDIGINI!!
CITI BANKIN 2002 YILINDA 3 KATRILYON VERGI BORCU'NU SILIP HALKIN SIRTINA YUKLEYEN UNAKITAN DEGILMI???
GEMICIKLER NEREDEN ALINDI ONUDA OGREN!!!
SAYGILARIMLA!!
-
[QUOTE=saganak;37978]Pekiii , siz tartışmaya devam ediin. Sözün bittiği yerde nokta koymayı unutmayın. iyi geceler.[/QUOTE]
tartışmak yok birbirimize borsalarla ilğili hertürlü bilğiyi aktarmaya çalışıyoruz..
son olarakta almanya temsilcimiz sayın Kayahan bize bilğilerini aktarıyor...
burdaki bilğilere görede yatırım yapma veya yapmama hakkına sahipsiniz.
Ben burada her türlü bilğiyi okurum.Herkesin bakış açısı farklı ooldugu için objektif olunabiliniyor..
-
bak kayahan arkadaşım...burada yeterince olay yaptın....spek ortam yarattın...artık yeter...belki müşteri çekersin ama artık çoğunluk yemez...
herkes tarafından sabıkalısın...gerçi bu da önemli bir koz anlayana...
-
Sayın kayahan.
size yazışma ile ilğili bir genel kuralı hatırlatayım izninizle,,,,,,
yazışmalarda [COLOR="Red"] BÜYÜK HARFLE YAZMAK [/COLOR]konuşurken [COLOR="red"] BAGIRMAK [/COLOR]anlamına geldiği için küçük harfle yazmanızı rica edecegim...
-
[QUOTE=cbaykus;37983]Sayın kayahan.
size yazışma ile ilğili bir genel kuralı hatırlatayım izninizle,,,,,,
yazışmalarda [COLOR="Red"] BÜYÜK HARFLE YAZMAK [/COLOR]konuşurken [COLOR="red"] BAGIRMAK [/COLOR]anlamına geldiği için küçük harfle yazmanızı rica edecegim...[/QUOTE]
+.+.
.lelele.lelele
.dng.dng.dng
.boks..boks.
-
Şimdi yapılacak oylamada sanırım başta gerginlik, mütakiben asya borsalarında düşüş, sonra oylamaya geçilecek veee, mutlu son asya borsaları ve fdjı yarın herkese daha yukardan bakacak:), saygılar.
-
kardeşim ne olursa olsun biz düşeceğiz.......bu kesin ve net....aksi durumdan para kazanan olursa tebrik ederim...
-
[quote=mordak;37982]bak kayahan arkadaşım...burada yeterince olay yaptın....spek ortam yarattın...artık yeter...belki müşteri çekersin ama artık çoğunluk yemez...
herkes tarafından sabıkalısın...gerçi bu da önemli bir koz anlayana...[/quote]
FORUM: KONULARI VE OLAYLARI TARTISMAK VE FIKIRLERIN DUSUNCELERIN ACIK BIR SEKILDE OZGURCE TARTISILDIGI BIR ORTAMDIR.!!
SEN ONCE DEMOKRASIYI OZUMLE!! DUSUNCELERE SAYGIYI OGREN!!
YOKSA SENDE BURANIN KENAN EVRENI'MISIN??? YAZIK YAZIKLAR OLSUN!!
OZ DEGIM:!!!!!!Söylediklerinize katılmıyorum ancak düşüncelerinizi özgürce dile getirmeniz için mücadele etmeye hazırım !
-
kimse milleti gaza getiripde uzun yaparak para kazandırmaya çalışmasın....şu ortamda az aklını kullanan ne demek istediğimi anlar....
[QUOTE=kayahan;37987]FORUM: KONULARI VE OLAYLARI TARTISMAK VE FIKIRLERIN DUSUNCELERIN ACIK BIR SEKILDE OZGURCE TARTISILDIGI BIR ORTAMDIR.!!
SEN ONCE DEMOKRASIYI OZUMLE!! DUSUNCELERE SAYGIYI OGREN!!
YOKSA SENDE BURANIN KENAN EVRENI'MISIN??? YAZIK YAZIKLAR OLSUN!!
OZ DEGIM:!!!!!!Söylediklerinize katılmıyorum ancak düşüncelerinizi özgürce dile getirmeniz için mücadele etmeye hazırım ![/QUOTE]
* bas git...bayram günü açtırma ağzımı...en son rallide gördük senin * ...
şerefin varsa daha yazma...bas git..karaktersiz yüzsüz * ...
* kayahan ne * adamsın * sen....* temmuzda milleti terse yatırdın...üstelik kaç bin puan * sen ne oğlusunda bu yüzle yazarsın anlamadım, ama helal olsun ne geniş bir insansın varya tebrik edesim geldi...
-
[quote=mordak;37989]lan bas git...bayram günü açtırma ağzımı...en son rallide gördük senin dötünü...
şerefin varsa daha yazma...bas git..karaktersiz yüzsüz şerefsiz...[/quote]Sanal alem kabadayiligi yapan kim ise, kisiliksiz oldugunu ispat eder.
tum kotu sozler sahibine aittir!!
aptal ve geri zekali korkak olanlarin sermayesi kotu sozlerdir.!!
hele musluman bir ulke'nin bir vatandasi mubarek bayram gununde kotu sozler sarfediyorsa yani tek sermayesi kotu sozse!!
*
-
[QUOTE=kayahan;37991]Sanal alem kabadayiligi yapan kim ise, kisiliksiz oldugunu ispat eder.
aptal ve geri zekali korkak olanlarin semayesi kotu sozlerdir.!!
hele musluman bir ulke'nin bir vatandasi mubarek bayram gununde kotu sozler sarfediyorsa yani tek semayesi kotu sozse!!
kisiliksiz gunahkar ve beyinsiz, korkak, aciz oldugunun kanitidir!![/QUOTE]
gel * ..sana adresimi de vereyim telefonumuda...eğer sen erkeksen gel...özelden atatım sana...* olanlar senin gibi aramaz ama...delikanlı isen ararsın...
görürüz delikanlıyı hele ankaraya gelde görelim senini *...
* * kayahan..adamsan gelirsin ararsın....ama sen o kadar *...yapamazsın..
nereye kaçtın * adam...* spek uşağı...hadi arasana...* * ....burada sadece insanları bir kere kandırırsın...seni gibi * burada yer yok...* py * ...
-
[quote=mordak;37994]nereye kaçtın * adam...* spek uşağı...hadi arasana...**....burada sadece insanları bir kere kandırırsın...seni gibi * burada yer yok...*py **...[/quote]
[B]kayahan[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=37991#post37991"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Sanal alem kabadayiligi yapan kim ise, kisiliksiz oldugunu ispat eder.
hele musluman bir ulke'nin bir vatandasi mubarek bayram gununde kotu sozler sarfediyorsa yani tek semayesi kotu sozse!!
kisiliksiz gunahkar ve beyinsiz, korkak, aciz oldugunun kanitidir!![/I]
-
[QUOTE=kayahan;37995][B]kayahan[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=37991#post37991"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]Sanal alem kabadayiligi yapan kim ise, kisiliksiz oldugunu ispat eder.
kisiliksiz gunahkar ve beyinsiz, korkak, aciz oldugunun kanitidir!![/I][/QUOTE]
yaw kardeşim bırak bu ayakları...millet senin ne * olduğunu biliyor....en güzel örnek 19 eylül daha öncesi olanlar zaten ne kadar * olduğunu grafik olarak anlatıyor...aç bak bir incele ne kadar * olduğunu....
bırak artık * olmayıda adam akıllı kendi yorumlarını yap...yazı yapıştırma.....* yapma adam gibi yorum yap...düşecek de sebeb yaz kendi grafiğini yolla ama adam gibi....bırak şu *...
-
[quote=mordak;37997]bırak artık şerefsiz olmayıda adam akıllı kendi yorumlarını yap...yazı yapıştırma.....şerefsizlik yapma adam gibi yorum yap...düşecek de sebeb yaz kendi grafiğini yolla ama adam gibi....bırak şu ******lığı...[/quote][COLOR=red]*Her Aptal onu beğenen başka bir aptal bulur.BOİLEAU.
*Gençler yaşlıların aptal olduklarını sanırlar,ama yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler.
*Aptal akıllı olduğunu sanır.Ama akıllı aptal olduğunu bilir.SHAKSPEARE.
*Bilgili bir aptal bilgisiz bir aptaldan daha aptaldır.MOLIERE.
*Aptallarla tartışmayın.İlkönce sizi kendi seviyesine çeker,sonra tecrübesiyle yener.
*Büyük tehlike,yarı aptallarla yarı akıllıların arasında yatar.GEOTHE.
*Aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler;ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler.MARCUS PORCİUS CATO.
*Eğer hiç aptal görmek istemiyorsanız gözlüklerinizi kırın.RABELAİS.
*Ancak aptallarla ölüler fikir değiştiremez.ALBERT EİNSTEİN.
*Aptal ata binmiş bey oldum sanmış.TÜRK ATASÖZÜ.
*Kendini akıllı sanan herkes aptaldır.VOLTAİRE.
*Yaşamanın tadını çıkarmaktan korkana aptal derim.ALBERT CAMUS.
*Aptallara verilecek en iyi cevap susmaktır.
*Herkes düşündüklerinde yanılabilir.Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar.CİCERO.
*Aptallarla tartışmayın,görenler aranızdaki farkı anlamayabilirler.MURPHY K.
*[/COLOR]
-
ulan bayram günü benide bozdun ya helal olsun.....kim bilir akp kapatma öncesi kimlerin canını acıttın....senin gibilere buralarda hele böyel saygın bir forumda yer yok....senin gibiler anca * ile kalacaklar.....
[QUOTE=kayahan;37998][COLOR=red]*Her Aptal onu beğenen başka bir aptal bulur.BOİLEAU.
*Gençler yaşlıların aptal olduklarını sanırlar,ama yaşlılar gençlerin aptal olduklarını bilirler.
*Aptallarla tartışmayın.İlkönce sizi kendi seviyesine çeker,sonra tecrübesiyle yener.
*Aptallar akıllılardan pek az şey öğrenirler;ama akıllılar aptallardan çok şey öğrenirler.MARCUS PORCİUS CATO.
*Herkes düşündüklerinde yanılabilir.Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar.CİCERO.
*[/COLOR][/QUOTE]
senin gibilere başka şey denir...sen iyi bilirsin zaten ailende iyi bilir...ama istiyorsan verdiğim numarayı ara yada ankaraya gelde sana gösteryim...*...
[QUOTE=kayahan;37998][COLOR=red]*Her Aptal onu beğenen başka bir aptal bulur.BOİLEAU.
*[/COLOR][/QUOTE]
* SANA YER YOK BU DÜNYADA **...
ya insan sadece onurunu gururunu düşünürde yazmaz..ama sende nerde kimbilir sen nerelisin yurtdışında hangi çöplükte oldun...asıl sana yazıklar olsun *...
bugüne kadar susayım dedim ama yok...sen öyle bir adamsın ki...anladın sen...eee kolay değil milleti kandırmak....o kadar para kazanacan senin gibiler herşeyini satar bu şerefle.....herşeyini...onur, gurur,şeref senin için ne dir ki....
hadi arasana karahan düzenbazı...gel yerimiz belli yurdumuz belli...ama senin gibilere burada yer yok...kimseyi kandırmayacaksın....
-
eğer varsa senin yüzünden insanlar vob da tam 14000 puan kaybettiler..ve sen halen yazıyorsun...geçen 18 eylül akşamı yazıların yüzünden millet 6000 puan kaybetti....sende ne şeref var be....helal olsun....
ya kardeşim bırak ayak oyunlarınıda ara...yada özelden yaz...yaw ne korkak tırsak adamsın ya...korkma seni korur o uşaklık yaptığın adamlar.......SEN ...bu açık ve nettir....
ASLINDA SEN NELERSİNDE HELE ARA O ZAMAN SÖYLEYECEM SANA.......
-
ne oldu...biraz insanlığın mı tuttu...senin gibilerin bu forumda yeri yok..barınamazlar.....barındırmayız....burası temiz forum...
-
yabancı uyruklu şey....artık adam akıllı şeyler yaz yada yolla yoksa aynen hepsi ailenden birine iade olacak..... bırak adam gibi düşecek de.....tamam mı....ama hala aramadın beni bekliyorum seni ankaraya.....5 yıldızda konaklatcammmm.....
-
kayahan arkadaşımız yüzünden foruma gereksiz yere verdiğim üzüntüden dolayı tüm arkadaşlardan özür diler..herkesin .bayramını tekrar kutlarım...
bol kazançlar....
-
[QUOTE=mordak;38009]kayahan arkadaşımız yüzünden foruma gereksiz yere verdiğim üzüntüden dolayı tüm arkadaşlardan özür diler..herkesin .bayramını tekrar kutlarım...
bol kazançlar....[/QUOTE]
+. onemli degil kayahan haketmisti bence
-
Günaydınlar herkese...Eeee yasa da geçti senatodan niye düşüyor ki bu futurelar...?! Asya da düşmüş tekmil .Bloombergde Asyanın ABDdeki motorlu araç satış verisinin düşük çıkması sonucu düştüğü yorumu yapılmış.
-
bayram günü bir bakayım dedim foruma.....
bakmaz olaydım.....
-
[quote=bull market;37976]Global bakış sn. saganak, yerel siyaset değil amaç, Dünyanın küreselliği gerçeği, hani boğanın boynuzlarında düz bir tepsi değil demek istiyorum:) saygılar.[/quote]
Syn bull market ;
Ben yapı olarak bu tür topiklerde ; sen onu dedin , ben bunu dedim, o aşagı baktı, bu yukarı baktı vs. tarzı yazışmaları oldum olası sevmem. Kimseyede faydası oldugunu sanmıyorum. Burası haklı çıktım yarışmasının yapıldığı yer olmamalı. Herkes dürüstce bildiğini paylaşmalı burada. Bende kimse ile sürtüşmeye girmeden , kimseden alıntı yapmadan inandıgım fikirleri ortaya yazmak , ucundan , kenarından bir nebze faydalı olabilirim gayesi ile bu topiğe üye oldum. Yazdıklarımıda bakarsanız ,kimseyi hedef almadan iyi niyetle ortaya yazmışımdır.
Şahsınıza bu yazıyı yazmamın nedeni :Bana küresellik dersi vermeniz. Size cevabım ; Biz küreselleşmedik. Küreselleşme yutturmacası ile sömürgeleştirildik.
Bana küreselleşme dersi verirken bu topiğe yazdıgınız yazılara bir bakın lütfen. Buraya hepsini alma gereği duymadım. Zaten kayıtlı. İsteyen dönüp bakar.
Önce uçacagızla başladınız , sistemler teknik olarak al vermeden , al vereceğini bildiniz, sonra bir daha 44700 altına sat vermeyeceğini yazdınız. Yazılarınızdan , bayrama UZUN la girdiniz , herkesede tavsiye ettiniz. Piyasalar çökünce aniden altına geçtiniz. Bütün kagıtlardan bizim piyasalar kapalı ikem çıktınız , nasıl başardıysanız., şimdi işler görünürde düzelir zannetip tekrardan altın pozisyonunuz rafa kalktı, herhalde tezgah altı alışlarıyla yeniden UZUNa geçtiniz.
Bu yazdıklarınızın hangisi dogru ?
-
[QUOTE=kayahan;37925]bu haber dogru degil kardes!!! uydurma haber bu!!!!
bu gun ve yarin tasari oylanmayacak!!!!!!
en erken turkiye saati ile cuma gecesi oylanacak!! o da ancak temsilciler meclisinde!!!
seneto'dada oylanmasi haftaya!![/QUOTE]
Senatoda haftaya oylanacak dediğiniz paket bu gece oylandı ve 74´e 25 oyla kabul edildi. Almanyadan burası gerçekten çok değişik görünüyor anlaşılan. .dng Forumların en güzel yanı geçmişe yönelik yazıalrın bulunup kimin ne dediğinin ispat edilebilmesidir.