bugunde eski 300 pıvan (-300) :::
Printable View
bugunde eski 300 pıvan (-300) :::
[QUOTE=selçuklu;114435]... sistemi bekleyemem .... :D 44325 long cover ve kısa .... stoploss .günün en yükseğinin 2 tik yukarısı yani 44.425 ora yansın stop olacağım ... dolar graf yönü belli ediyor .. şelale şelale şelale ... hahahahhha :D:D:D eksi kapatacak bence vob bugün ...[/QUOTE]
43800 den tamlamıştım uzunları.. yarısını verdim yine 44250 den..
yeter bu kadar... yarısı sat verene kadar uzun.......
hani bi lafınız vardı... nasıl çıkasa borsa öyle düşer diye....:D:D..yada buna benzer bişe...neydi o laf..
yarım uzunla çıktıgı yere kadar giderim...
inişi kanlı olur bunların...
[QUOTE=selçuklu;114435]... sistemi bekleyemem .... :D 44325 long cover ve kısa .... stoploss .günün en yükseğinin 2 tik yukarısı yani 44.425 ora yansın stop olacağım ... dolar graf yönü belli ediyor .. şelale şelale şelale ... hahahahhha :D:D:D eksi kapatacak bence vob bugün ...[/QUOTE]
aynen katılıyorum bugün en geç yarın
sell in may and walk away başlayacak şunun şurasında hazirana ne kaldı:D:D:D
[QUOTE=mbm;114437]43800 den tamlamıştım uzunları.. yarısını verdim yine 44250 den..
yeter bu kadar... yarısı sat verene kadar uzun.......
hani bi lafınız vardı... nasıl çıkasa borsa öyle düşer diye....:D:D..yada buna benzer bişe...neydi o laf..
yarım uzunla çıktıgı yere kadar giderim...
inişi kanlı olur bunların...[/QUOTE]
he...... __k gibi çıkarsa s__ gibi düşer ... hahahhahahahhaha :D:D:D
piyasanın altı dolu dovda da bu gece direnç kırılacak sanki uzuna devam.
dönecek elbet aşağı az sabır :::
çok afedersiniz ama hakikaten moku çıktı işin.izleyelim bakalım 45-46-47-48-49-50 diye saydıracaklar mı bize.
ama helal olsun.hiçkimsenin beklemediği seviyelere hiçkimsenin beklemediği kadar kısa sürede geldiler.inişleride bey olur mu acep? :::
yılanlar torbaya girdi demek selçuklu :)
ben uzlaşırsın diyodum :)
Sn seyyah sanırım bu Sn sazan ın iii dalgası içindeyiz. Size göre bunun max. noktası neresi olabilir.
[QUOTE=YAVUZHAN;114442]yılanlar torbaya girdi demek selçuklu :)
ben uzlaşırsın diyodum :)[/QUOTE]
he abi ... yılanlara aşağı gitmeleri için telkinde bulunuyorum ... çok ürkütmemek lazım hayvanları .. tehlikeli iş ... ses etmeyin fazla .. hahahahhahahahahha :D:D:D
[quote=yavuzhan;114410]halil reçber 2009 zirveleri görüldü bundan sonra daha yüksek seviyeler göremeyiz diyor..[/quote]
gene tutturamadı halil...
dolar graf hazırladım size ... .. wolfewave var bu grafta temelleri atılıyor ... ralli olur dolarda ... gurt taburu yerelerine gelmiş dolar ..
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=adszuyv.jpg][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2150/adszuyv.jpg[/IMG][/URL]
[quote=hilm;114443]Sn seyyah sanırım bu Sn sazan ın iii dalgası içindeyiz. Size göre bunun max. noktası neresi olabilir.[/quote]
iii derken ED nin iii ü olabilir.eğer trendline yakınsayacaksa 7.000 puandan kısa olmalı yükseliş. i nolu dalga yaklaşık 7.000 puan çünkü.şu ana kadar 4.350 puan yaptı bu dalga...40.050 den başladı sayıyorum...