Gokhan şu Garantinin ateşini sondur dostum
Printable View
Gokhan şu Garantinin ateşini sondur dostum
kapanış 43 bin altında olacak diyorum bugün için..
[quote=hilm;114459]Sn seyyah öğrenmek için soruyorum. Teorik olarak 7 000 den kısa olacağına göre 6 950 + + 40 050 = 47 000 e kadar ED sayımı [B]bozulmaz değilmi[/B] ?
Bozulursada başka sayıma geçilir.[/quote]
bozulmaz...
yanlız şöyle bir durum var çok nadir oluşan expanding ed (buna böyle demek ne kadar doğru bu da ayrı tartışma konusu) var.böyle olursa iii nolu dalga i den uzun olur...pek sık görülen bir kalıp değil ama.
şartlanmayın yaw sakın ED falan diye.herşey olur burada...5 dk da rüzgar terse döner.
[QUOTE=YAVUZHAN;114461]kapanış 43 bin altında olacak diyorum bugün için..[/QUOTE]
bencede ... +.
yahu gönül istiyorki şöyle iyi bi yerden shortlayıp 1-2 hafta hiç bakma ekrana.emme yedirmez namıssızlar.herkes SHORT kovalıyor.azıcık basınca hemen SHORT luyoruz emme sistemli emme histemli.
bu da bu adamların ekmeğine yağ sürüyor.piyasanın yükselmesi için SHORT COVER yetiyor zaten.extra çaba harcamalarına gerek yok.
Saat 14 00 de 45 000 yapamazlarsa Garan ve Isctr ye yi alanların paralarına yazık olacak.
Atlar tepişiyor, arada ezilmeyelim...
şöyle düz mantık bir soru soralım çok basit madem yabancı fonlar mal alıyor,
garandan başka kağıtmı yok alacak 4,04 olmuş garan diğer spot30 kağıtlarının %90 ı eksi
bu kadar salak olmadığına göre bu adamlar var bişeyler.
Global piyasalar cortladı, bizimkiler hala cortlamadı, mal devri bitmedi hala, ama bitincede şenlik başlayacak herhalde
ahanda dax haftalık graf .. uyumsuzluk var ... haftalık graftaki uyumsuzluk önemli ... adı üstünde haftalık .. :D:D:D şelale şelale şelale ...
[URL=http://img194.imageshack.us/my.php?image=adszzgl.jpg][IMG]http://img194.imageshack.us/img194/6327/adszzgl.jpg[/IMG][/URL]
Öğlen saatlerinde bir zıplama bekliyormusunuz? Margin Call dekileri zıplatmak için?
S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...
obo var 5m lerde
hedef 43000 civarı olabilir.