[QUOTE=SEYYAH;114472]S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...[/QUOTE]
gözünü seveyim S&P'nin dünden beri gpbusd kısalamaktann ve beklemekten bıkmıştım sonunda verdler..
Printable View
[QUOTE=SEYYAH;114472]S&P ingilterenin kredi notunun görünümünü negatife çevirmiş.ondan dövüyorlar demekki FTSE yi...[/QUOTE]
gözünü seveyim S&P'nin dünden beri gpbusd kısalamaktann ve beklemekten bıkmıştım sonunda verdler..
bu graf en önemli graftı benim için ... öne alayım ...AmonRa bilir bu işleri nerdersin patron ...
[QUOTE=selçuklu;114446]dolar graf hazırladım size ... .. wolfewave var bu grafta temelleri atılıyor ... ralli olur dolarda ... gurt taburu yerelerine gelmiş dolar ..
[URL=http://img196.imageshack.us/my.php?image=adszuyv.jpg][IMG]http://img196.imageshack.us/img196/2150/adszuyv.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
Elleme dövsünler ağzını burnunu kırsınlar! :..:
43925 kapanan barda 15 dklık sistem sat vermiştir..dünden kalan 44xxx şortalara takviye yapılmıştır..babafingolar yoldadır
ingilterenin kredi notu düşüyor ama kriz bizi teğet geçiyor :)
yavaş yavaş ekranı kapa gez dolaş formasyonu oluşuyor bende :)
[quote=AMON RA;114477]Elleme dövsünler ağzını burnunu kırsınlar! :..:[/quote]
çekirge çekirge bol bol zıpla bugün ayular için
yakalayın kaçıyor :)
[QUOTE=YAVUZHAN;114479]ingilterenin kredi notu düşüyor ama kriz bizi teğet geçiyor :)
yavaş yavaş ekranı kapa gez dolaş formasyonu oluşuyor bende :)[/QUOTE]
Bize SÜRTÜNÜP geçiyomuş! ÖÖle diyo büyüklerimiz. ÖHHHÖÖÖÖ!.... :..:
[QUOTE=Astatin;114480]çekirge çekirge bol bol zıpla bugün ayular için[/QUOTE]
Hem o çekirge deil.Peygamber böcüüüüü!
Ben sahaya çıkıyorum arkadaşlar. Malum işler yoğun piyasa sizlere emanet.Ağzını burnunu kırın eti sizin kemiği benim.
bende çıkıyorum ... kısa devam .. yılanlar size emanet .. aşağı talimat verdim ... hahahahha :)
Ky'ye bu kadar mı kazık atılır..pes yani...İnsanlar 45000 beklentisindeyken bir anda 1000 puan yedir. Helal olsun...