-
haksızlık etmemek lazım.kriz gerçektende [B](şiddetini hesaba katarsak[/B]) bize sadece çizik attı..dow dones 14000 den 6500 e inecekti...faizler ,eskiden olsa %300 leri görmüştük..dolar en az 3.00 tl olurdu.eski ekonomiyi,borsayı bana sorun..en dandik yurdışı hareketlerde burasu[B] buhar olurdu[/B]...uzak dogu krizinde sabancı holdingin 5 dip yaptığını bilirim...2001 de dolar 1.65 idi...faziler %80 ...şimdi faiz cumhuriyet tarihinin en düşügünde ..dolar 1.50 de..[COLOR="Red"]işten çıkarmaların çogu yurdışındaki durgunluktan dolayı ihracat yapamamaızdan dolayıdır..(otomotiv vs.).bazılarıda hükümeti zora sokmak veya krizi suistimal etmek içindir[/COLOR]...[B]mesela akbnk 1.000 eleman çıkarıyor..ulan diyeceksin yılda hala 2 katr kar yapıyorsun..sana yılda vereceğin 15 tr mu batıyor[/B]...
[COLOR="RoyalBlue"]peki araba kampanyalarında ve beyaz eşyada biribirini ezen millete ne diyeceksin[/COLOR]....BİZDE KRİZ YOK...
-
uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün hayırlı cumalar tüm forumdaşlara.
-
[QUOTE=abka;114487]haksızlık etmemek lazım.kriz gerçektende [B](şiddetini hesaba katarsak[/B]) bize sadece çizik attı..dow dones 14000 den 6500 e inecekti...faizler ,eskiden olsa %300 leri görmüştük..dolar en az 3.00 tl olurdu.eski ekonomiyi,borsayı bana sorun..en dandik yurdışı hareketlerde burasu[B] buhar olurdu[/B]...uzak dogu krizinde sabancı holdingin 5 dip yaptığını bilirim...2001 de dolar 1.65 idi...faziler %80 ...şimdi faiz cumhuriyet tarihinin en düşügünde ..dolar 1.50 de..işten çıkarmaların çogu yurdışındaki durgunluktan dolayı ihracat yapamamaızdan dolayıdır..(otomotiv vs.).bazılarıda hükümeti zora sokmak veya krizi suistimal etmek içindir...[B]mesela akbnk 1.000 eleman çıkarıyor..ulan diyeceksin yılda hala 2 katr kar yapıyorsun..sana yılda vereceğin 15 tr mu batıyor[/B]...
peki araba kampanyalarında ve beyaz eşyada biribirini ezen millete ne diyeceksin....BİZDE KRİZ YOK...[/QUOTE]
bizdeki işçi çıkartımları birazda "fırsat bulduk hafifleyelim" mantıgından kaynaklanıyor çok fazla ihtiyactan degil yani..
otomobil bayiisi arkadaslarla konusmustum izmirde "krediyle bile alım pek yook herkes nakit geliyor" dediler inanamadım yastık altında bukadar para varmış demekki..
-
Bu FDOW un gidişi de gidiş değil hani, ama bizimkiler en ufak bir dönüş sinyali görsünler roketlerler valla
-
[QUOTE=Leblebi;114488]uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün hayırlı cumalar tüm forumdaşlara.[/QUOTE]
bugün perşembe değilmi yahu:)
-
2003 de hükümet kurumsal vergi oranını 10 puan düşürdü..bunun 2 katr kar açıklayan bankaya ,enaz 100 tr katkı yaptı..ama adamlar hala doymuyor..2.000 elemanın hayatını zehir etmekle zengin olacaklar sanki..
-
vob çu adamda çelik gibi sinir olacak yoksa huniyi takar kafaya en kısa sürede :)
-
[quote=Leblebi;114488]uzundayız bir aşagı bir yukarı en sonunda verdim alanda hayrını görsün [B]hayırlı cumalar[/B] tüm forumdaşlara.[/quote]
yok yafu bugün pevşembe :o
-
abıcımm biz üç markanın bayısıyız ticari markalar da var elimizde otomotıv va kamyon ve kamonet yokkk yok satıyoruz 45 gundur fabrıka yetıstıremıyor anlayın gerısı bu markalar renault-ısuzu-ford
-
resmen çalkalıyorlar piyasayı...bu arada şaka maka derken DAX kadar verdiler sayılır bizede...spot daha iyi duruyor orası ayrı.
-
[QUOTE=SEYYAH;114494]yok yafu bugün pevşembe :o[/QUOTE]
Ölü selası imiş cuma sandım teşekkürler.
-
BJKAS yine tavan 11,60 :)