[QUOTE=fXci;114541]abi emin olma şu İmefe olayı patlak verdimi dagıtırlar gayri.. şu sülünkten gurtulsakda rehat rehat treyd etsek[/QUOTE]
bu piyasada bir tane kutu var içine giren "emin"leri ayşeye, fatmaya dönüştürüyor.dng
Printable View
[QUOTE=fXci;114541]abi emin olma şu İmefe olayı patlak verdimi dagıtırlar gayri.. şu sülünkten gurtulsakda rehat rehat treyd etsek[/QUOTE]
bu piyasada bir tane kutu var içine giren "emin"leri ayşeye, fatmaya dönüştürüyor.dng
full yılan.Longtu demi yılan.Full maymun.
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114547]full yılan.Longtu demi yılan.Full maymun.[/QUOTE]
he full kısa ... devam ..
beni sıkıntı bastı,kaçıyorum ekrandan...
eğer piyasada py olsam bu imf beklentisini artık kısa poz açmak için kulllanırım ... imf ile anlaşılsın anlaşılmasın ... bu piyasa bence çökecek ...
[QUOTE=selçuklu;114550]eğer piyasada py olsam bu imf beklentisini artık kısa poz açmak için kulllanırım ... imf ile anlaşılsın anlaşılmasın ... bu piyasa bence çökecek ...[/QUOTE]
abı bunlar okadar isaflı olamaz gayri... yukarı şıırraakkt diye son panik yapmadan infaz etmezler::: yoksa infazlılarmı amaan insaflı :::
selçuklu abi bak saatlik vopda elmasmı oluyo eceaabat ??? sen bilirsin
burası tıkandı kısa vadede.
[QUOTE=fXci;114551]abı bunlar okadar isaflı olamaz gayri... yukarı şıırraakkt diye son panik yapmadan infaz etmezler::: yoksa infazlılarmı amaan insaflı :::[/QUOTE]
o panik bekleniyor .. herkes onu bekliyor .. ama bence olmayacak ... tepeyi gördük gibi ...garantisi yok ama ... sonra sorumluluk kabul etmem .. herkes riskini ayarlasın ... ben stopsuz kısa devam ... duruma göre bakacam artık ...
hacim süper bende bugün...
[QUOTE=fXci;114552]selçuklu abi bak saatlik vopda elmasmı oluyo eceaabat ??? sen bilirsin[/QUOTE]
olabilir abi .. benziyor bencede ... şelale şelale şelale ...
BJKAS yine tavan...