bu bjk herhalde şampiyon oluncaya kadar böyle havai fişek modunda gidip tepede patlayacak..
Printable View
bu bjk herhalde şampiyon oluncaya kadar böyle havai fişek modunda gidip tepede patlayacak..
Fx ci kardeş sistem dışı durumunu koruyormusun ?
[QUOTE=ttcetinkaya;114569]SN mbm uzunlarla devam ediyormusunuz?[/QUOTE]
yok kısada .. 800 altı kısa diyor kendileri .. :D:D:D
Full short time gibi.Shortum.
[QUOTE=MMO;114571]Fx ci kardeş sistem dışı durumunu koruyormusun ?[/QUOTE]
evet anna ziestenime göre olan anna portfoy flat... emma kuccuk treyd portfoyumla al sat sat al alsat yapıyorum.:::
43,700 de 3seanslık ortalama var... bu ikinci denemesi gene kıramıyor... kıramadığı taktirde tekrardan 44,075.. ondan sonrasıysa... yüreğinin götürdüğü yere kadar.. :)
[quote=traderx;114570]bu bjk herhalde şampiyon oluncaya kadar böyle havai fişek modunda gidip tepede patlayacak..[/quote]
iş şampiyonluklan bitmiyorki.onnan sonna şampiyonlar liginden gelecek olası kazançları bahane edebilirler,hele hele 2-3 tanede süper transfer yapılırsa...yani bilemiyorum...piyasada üst sınır yoktur malum :cool:
AL-SAT-TUT hopla zıpla sallan yuvarlan tavsiyesi değildir!
[QUOTE=SEYYAH;114577]iş şampiyonluklan bitmiyorki.onnan sonna şampiyonlar liginden gelecek olası kazançları bahane edebilirler,hele hele 2-3 tanede süper transfer yapılırsa...yani bilemiyorum...piyasada üst sınır yoktur malum :cool:
AL-SAT-TUT hopla zıpla sallan yuvarlan tavsiyesi değildir![/QUOTE]
Gartal ya golları gaslı guvvetli uçtummu yorulmayor. Bizim ganaryanın kollar zayıf..:::
AL-SAT-TUT kolbastı tavsiyesi değildir
haydi babfingolar..600 altında satlik kapanış ssatlik ssitemide sat eyler
15:30 ,16 arası bütün portföyü boşaltacam spotta demedi demeyin :)
[QUOTE=Astatin;114579]haydi babfingolar..600 altında satlik kapanış ssatlik ssitemide sat eyler[/QUOTE]
ANNA ZIESTENOVA LONG trendde flat sinyalinde. cort demedi dehan
[QUOTE=clark;114580]15:30 ,16 arası bütün portföyü boşaltacam spotta demedi demeyin :)[/QUOTE]
yani yukarımı getcek 15.30 da :::