43300 lere yükselen saatlik ortalama destek olarak çalışıyor şimdilik..
gösterge fiyata göre zayıf..
[IMG]http://i41.tinypic.com/fon60j.gif[/IMG]
Printable View
43300 lere yükselen saatlik ortalama destek olarak çalışıyor şimdilik..
gösterge fiyata göre zayıf..
[IMG]http://i41.tinypic.com/fon60j.gif[/IMG]
[quote=SEYYAH;114612]yahu asti tek kıntrat çevirmedim bugün.acaip uykum var ekrana zor bakıyorum.bakmış olmak için bakıyorum desek yeridir.o kadar miskinim bugün.amazonlarda mı madagaskarda mı ne yaşayan tembel hayvan gibiyim :::
zaten saçma sapan bir gün.sistemle trade eden para kazanamaz bugün.histemle eden ya atar 3-5 cebine ya da cepten verir.
kapanışa doğru bakarız ama duruma.sisteme dahil olmak adına atraksyon yapabilirim.[/quote]
atma atma..madagaskar yada amazon değil...avustralya...gevşek olman normal, dün semirdin semirdin hazmı zor oluyo tabii :) sen o avatar cüssesiyle atraksiyon falan yapamazsın anca salınırsın :).kom.kom
[quote=QUEEN;114611]Dört deyince beni bi düşünce aldı:::[/quote]
hah haaaayyyy.. o sistemi ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedim..hatta başlık parası öneren bilem oldu...sen düşünmeye dur.dng.dng.dng
başlar başlamaz % 1,5 kayba ulaşan dow a rağmen tutunuyoruz..
harbiden teğet geçiyor..peh !
[QUOTE=enorton;114618]Al ANNANI git :D[/QUOTE]
forum olmasa sıkıntıdan bathlarım herhal heç güleceğim yoktu ::: :D
Akp dava sonucunu bile bildiklerine göre.Full long.İmf yi de bilecekler.BU gece düşebilir ajanslara.
[QUOTE=traderx;114609]spot100 de [B]34500[/B] yıkıcı seviye oraya değip zıpladık...[/QUOTE]
hala 34500 ü yıkamadılar yıksalar devamı gelecek çorap söküğü gibi...
[quote=Astatin;114620][B]atma atma..[/B]madagaskar yada amazon değil...avustralya...[/quote]
lem tamam işte her neyse.olay gözünün önünde canlandı mı? canlandı...o zaman sorun yok.coğrafya dersinde sözlü mü oluyoruz :::
300 puana düşen bi makasımız var
ne güsell
[QUOTE=mbm;114614]daha erken ama.. bu gece uzun gecesi gibi dowda......
43500 sistemdışı uzun[/QUOTE]
kısa devam .. sabahtan beri 0 işlem ..44325 kısa
Larossian 5 dk diğer sistemin son durumu nedir? teşekkürler.
haziran,ağustos,ekim vade hepsi aynı seç beğen al