[QUOTE=enorton;114639]44000 üstüne atarsa long kalacağım geceye...[/QUOTE]
44025 long...
Printable View
[QUOTE=enorton;114639]44000 üstüne atarsa long kalacağım geceye...[/QUOTE]
44025 long...
bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv
kapanışa 10 dk kala al sinyali geldi bide :mad:
Kusura bakmayın ama gece short kalan ayuları ezme yaparlar yarın.Mübarek günde ayı ezmesi olmayın.Hala 3 dakikanız var.Akp davası açıklanacağı gün öncesine benziyor.Son 3 dakikaaaaaaaaaaaa.Bakmayın öyle dow 8100 olsa da 100 puan eksi açar burası.Borsa da en önemlisi niyeti öğrenmektir.O da yukarı.Yarın artı makas.
[quote=jerfin;114660]bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv[/quote]
bence shortçuların kellelerini aldılar yeterince.
dedikleri şey o değil.
dedikleri şey şudur:
"şşşt yeni shortçular, o kadar kolay mı lem biz buralara kadar getirdik, ucube ettik, godzilla ettik, sen mis gibi yerden teeeeeee zirveden şortla diye mi lem hee?
alırsın yeni shortçu, alırsın...kolaydı..."
[QUOTE=selçuklu;114593]geçmiş olsun ....... tepemiz 44400 hayırlı uğurlu olsun ...[/QUOTE]
[QUOTE=GOKHANFINDIK;114662]Kusura bakmayın ama gece short kalan ayuları ezme yaparlar yarın.Mübarek günde ayı ezmesi olmayın.Hala 3 dakikanız var.Akp davası açıklanacağı gün öncesine benziyor.Son 3 dakikaaaaaaaaaaaa.Bakmayın öyle dow 8100 olsa da 100 puan eksi açar burası.Borsa da en önemlisi niyeti öğrenmektir.O da yukarı.Yarın artı makas.[/QUOTE]
ben anlamam dava falan .. kısa girecem geceye ... herkese bol şans .. yarın tavandan açılsada üzülmem... canımız sağolsun ..
[QUOTE=selçuklu;114657]geceye kısa devam .. bozmam bu pozu bugün ... yarın zaten dışarda olacam .. telefonla idare ederim.. bugün tepeyi gördük bence ..[/QUOTE]
[QUOTE=jerfin;114660]bu kadar shortçu kellesi yetmez, daha fazlasını istiyoruz diyorlar... ayakta alkışlıyorum PY mizi.. .brv[/QUOTE]
Kankalarım benim! +.
geceye kısa girdim..açıkcası dowun %1,40 eksisi fiyatlanmışken delilik gibi...ama sistem 43900 den sat da...
[
sistem son günlerde mükemmel işlerken,bugece bana yamuk yaparsa ,onu halka arzederim..:::
histem diyorki senin şortları kaptılar..dj bu gece %4 felan düşecek yarın 1000 eksi gaple açılacağız..sistem ise 875 de al verdi..e ben ne yaptım..ikisini de sallamayıp flat kaldım...
unutmadan..30 dak. macd kapanışlarda %80 isabetlidir(sabahki açılışı bilir)...sat da kapattı...
Bence kapanışta illüzyon yaptılar. Hep yaptıkları bu değilmiydi zaten! Azılı bir ayu olarak ben bile yarın + gap açacağına inandım demekki DÜŞÜŞ GELİYOR!
ben adamın hasını meesene de tanırım ::: gokanın gercek yüzünü meesene de gordum harbi delianlı çocuk.. [B]galbi temiz[/B] baa hiç küfür etmedi.[B] hasso delianlı.[/B] eyi cocuk allah bozmasın