14:44 itibarı ile,
haf des 67635, trend alışta
gün des 68204, trend satışta, mom satışta,
60 des 67961, trendi satışta, mom alışa döndü,
Printable View
14:44 itibarı ile,
haf des 67635, trend alışta
gün des 68204, trend satışta, mom satışta,
60 des 67961, trendi satışta, mom alışa döndü,
şu anda flatım, ........
500, 550 yerelerine alış yazdım,
büyüklerden bir yorum istesek
[quote=eksper;186550]vay deyus dut gibi silkeliyor milleti ....şaşkına döndü cümle alem ...şortluyorlar cıkıyor stop...longluyorlar düşüyor stop...pala zengin oldu bugün....[/quote]
o sistemci doğruyor, kene patlatıyor, ben de onun tersini kovalıyorum, o düşerken ben alıyorum, yükselirken veriyorum, yere gözetmeden alıp, yere gözetmeden veriyorum, döşüne döşüne, önemli olan kar üretmesi, 200-300 puvan civarı,.........teori çalıştığında bu ağa kadar cömert insan tanımadım ben,.......,
şimdi gelinen noktada ikiye ayrıldık, gün sonu, yüksekmi kapatacak düşükmü, düşük kapatırsa iş kolay.....
şimdi bizim dolare, aşağıda kaldı dxy yukarıda, bu yalan,.....örneğin, beyinlerde IMF kışkırtılıyor,
indregandi cebe indirdiğin puanlar gani gani olsun ikimizde benzer hareket ettik bugün sakın ağa duymasın basar aşağıya:)
[quote=eksper;186550]vay deyus dut gibi silkeliyor milleti ....şaşkına döndü cümle alem ...şortluyorlar cıkıyor stop...longluyorlar düşüyor stop...pala zengin oldu bugün....[/quote]
bu piyasa hergün aynı değilmi zaten?
Burada boş bırakmadık bir kaç gündür, kuzumla başladık, ve herşeyi yazdık saklamadık, tahmin ettik, ve dediklerimiz çıktı, daha bunun yorumu yok, gün ikiye ayrıldı, yüksekte mi kapanacak, düşüktemi, kararı o verecek biz izleyeceğiz, düşük kaparsa iş kolay, en düşük yerelerden long olacaz, bu yereler, 66700-300 aralarında olmalı, salık sıhhat için,
peki indiklerden yakalarsak oraya kadar kovalarmıyız may be olabiler, ama bekleyeceğiz, emin olmak ılazım, önümüz hafta sonu, IMF patlayabilir, olabiler, dediğim yerelerden long güzel olur, günlükte des 68204 örneğin , altı uçurum dedik, ne demek bu long olabilme imkanı, ama izlememiz lazım,.......
[QUOTE=Kutsal Hazine Avcısı;186573]bu piyasa hergün aynı değilmi zaten?[/QUOTE]
öylede böyün acük farklı gibi geldi gözüme....cokmu düşüşe şartlandım nedir.....he he..
[quote=ordi;186570]indregandi cebe indirdiğin puanlar gani gani olsun ikimizde benzer hareket ettik bugün sakın ağa duymasın basar aşağıya:)[/quote]
yalınız iki postayı kaçırdı benden, dünkü şhotları 625 çıktım, 800-900 arasından 69100 ourmu vardı kafamda, olmayacağını gördüm 825 yazdım, amca 800 den hızlı uzadı, 375 kadar, oradanda longu kaçırdım, gitti 800-900 e, geri gelişinde, aşağılardan hep longla cevapladım bu defa, başarı oldu,........
şimdi tabanımız 68150, ordinolar, 500-550, üzerinde çalışıyım onların , hız azalabilr,...