topiği şu an 70-80 kişi takip ediyor adam başı 20 kontrat etkilense 2000 knt a yakın satış gelir zaten düşürürüz piyasayı animallah :)
Printable View
topiği şu an 70-80 kişi takip ediyor adam başı 20 kontrat etkilense 2000 knt a yakın satış gelir zaten düşürürüz piyasayı animallah :)
şimdiye dek bu formatta oluşan tepeler...
10 kasım 2010
6 ocak 2011
27 ocak 2011
7 nisan 2011....... :)
[QUOTE=clark;349068]topiği şu an 70-80 kişi takip ediyor adam başı 20 kontrat etkilense 2000 knt a yakın satış gelir zaten düşürürüz piyasayı animallah :)[/QUOTE]
vala abi macd'dan önce başlarım ben uzunları kapatmaya...:)
hatta başlıyorum 78 maliyetli uzunları çıkmaya... artık her atakta kontratları çıkıcam yarına dek
[quote=halojen;349077]hatta başlıyorum 78 maliyetli uzunları çıkmaya... artık her atakta kontratları çıkıcam yarına dek[/quote]
Sn halojen
Ben çok takip edemedim forumu son 3-4 gündür. Bir süre de takipte sıkıntı olacak. Tepeden kastınız değer olarak değilse bile ciddi bir realizasyon öncesi görülecek son yüksek değer anlamında mıdır?
[QUOTE=babazulu;349080]Sn halojen
Ben çok takip edemedim forumu son 3-4 gündür. Bir süre de takipte sıkıntı olacak. Tepeden kastınız değer olarak değilse bile ciddi bir realizasyon öncesi görülecek son yüksek değer anlamında mıdır?[/QUOTE]
vala bu sat sinyali nereye kadar götürür bilemiyorum..her sinyal trend potansiyeli taşıyor..bu yukarı hareket gibi.. artık kısmet neyse onu alıcaz..
bu kelebek metodu mekanik sistem mantığıyla işliyor... yani fiyat hedefi yok.. dip yada tepede oluşan yapılara göre sinyal oluşur..ama potansiyelini zaman gösterir..
aynı fikirdeyim
halojen, yükünü hafiflettin mi biraz?
[QUOTE=padişah;349106]halojen, yükünü hafiflettin mi biraz?[/QUOTE]
yarı yarıya gitti... arkası yarına artık.. yada bugün 84500 üzerine bir atak yaparsa akşama flat girerim..
[quote=halojen;349110]yarı yarıya gitti... arkası yarına artık.. yada bugün 84500 üzerine bir atak yaparsa akşama flat girerim..[/quote]
Allah güle güle harcamayı nasip etsin dostum..brv.brv
[quote=halojen;349096]bu kelebek metodu mekanik sistem mantığıyla işliyor... yani fiyat hedefi yok.. dip yada tepede oluşan yapılara göre sinyal oluşur..ama potansiyelini zaman gösterir..[/quote]
Bu ifade den ayı kelebeği oluştu (veya oluşmak üzeri) sonucunu çıkaralım mı halojen ?