14:20 5 dk bar kapanışıyla şip-şak 5 68075 ten alışa geçti..
hayır olsun bakalım..
Printable View
14:20 5 dk bar kapanışıyla şip-şak 5 68075 ten alışa geçti..
hayır olsun bakalım..
[QUOTE=saraylı;248637]tebrikler..
sen zaten doğuştan daytrader sın be selçuklum...:D
sistemsiz yapsan, yine iyisin maşallah...:p
[B][COLOR="Red"]anladığım kadarıyla 2' lık ve 5' lık ta çalışan iki trend sistemin var ve 2' lıkta çalışan bir al-sat sistemin var...super abi ...:rolleyes:
[/COLOR][/B]
sistemi de kurdun ,daha iyi olur inş...+.[/QUOTE]
aynen öyle abi .. sağolasın sayende .. sistematiğide öğreniyoruz sistemsiz .. yoruyor insanı abi ..stres faan oluyorum .. böyle daha iyi .. tşk saygılar hörmetler abi . :D:D
tabi ewde var ondan vazgeçemem ..::::::.. ama esas tradeler sistemli oalcak inşallah bundan sonra ..:o:o:D
[quote=selçuklu;248642]aynen öyle abi .. sağolasın sayende .. sistematiğide öğreniyoruz sistemsiz .. yoruyor insanı abi ..stres faan oluyorum .. böyle daha iyi .. tşk saygılar hörmetler abi . :D:D[/quote]
est.selçuklum,
rica ederim...;):)
68075 longların stobu an itibariyle 67550..
kısaldım bakalım .. 5 lik trend alda ..2 lik trade ve 2lik trend satta ..
pivot:67.800
ema55:67.804
ewsel oalrakta .. minor küçük bir üçgenin c adlgasındayız tahminim .. sazan abinin dopiğine göndermiştim sayımı ...
kapattım flat .. karar versin piyasa .. karışık durum var ... relaxxx mode .. flat ..
[quote=saraylı;248657]pivot:67.800
ema55:67.804[/quote]
eğer bu bölge kırılırsa ,sabahki dibi test edebiliriz gibi geliyo bana...:rolleyes::confused:
[quote=saraylı;248671]eğer bu bölge kırılırsa ,sabahki dibi test edebiliriz gibi geliyo bana...:rolleyes::confused:[/quote]
orası kırılmasın abi önce 69200 sonra 69600 kırılsın plizz :)))
[quote=YAVUZHAN;248674]orası kırılmasın abi önce 69200 sonra 69600 kırılsın plizz :)))[/quote]
eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D
[quote=saraylı;248676]eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D[/quote]
yavuzhanı kır beni kırma abi:..: sabah 67den vermedim şortları çok pişmanım pala üüüvvv üüüvalla bu sefer verip longlıycam:D .uyk+.
5 lik trend .. 2 lik trend ve .. 2 lik trade .. hepsi alda .. longum .... istop yeresi 2 l,k trade sat signal olacak .. üvvvv ... ingaaaaaa ...
[quote=saraylı;248676]eyvallah yavuzhan,
seni kıracağımıza dirençleri kıralım abi ....:D[/quote]
sağolasın abi .brv
selçuklu patron 2 dk lıkta yukarı bi 3 sayarmısın plizz :::
en baba 3 den olsun yalnız :..:
ilk day ziztemli daytrade im :D gelen al sinyali sonrasıı ne yapacağumu bilemediğimden günü güzel zararla kapatiyorum :) üvvvvvvvvvvvv geçmiş olsun :) cörtleri anında kapatmak gerekmiş üwwwww tecrübe oldu üwwwwwwwwwwwww fLatos geçmişozz.. TECRÜBE KAZANIRKEN DÜŞÜK KONTRATO ZARAR EDERKEN 4 MİSLİ adetle çarpıldım :) :) üwwwwwwwwwwwww
[QUOTE=YAVUZHAN;248683]sağolasın abi .brv
selçuklu patron 2 dk lıkta yukarı bi 3 sayarmısın plizz :::
en baba 3 den olsun yalnız :..:[/QUOTE]
patron itki yok daha ortada .. her taraf düzetltme ... ama 3 ü aratmayacak c ler olabilir yani .. ::::::.boks..boks.
[quote=selçuklu;248679]5 lik trend .. 2 lik trend ve .. 2 lik trade .. hepsi alda .. longum .... istop yeresi 2 l,k trade sat signal olacak .. üvvvv ... ingaaaaaa ...[/quote]
çok hızlısın patron saymışsın bile .brv
afilli bir 3 e benziyor hayır olsun bakalım :rolleyes:
[quote=sadberk22;248678]yavuzhanı kır beni kırma abi:..: sabah 67den vermedim şortları çok pişmanım pala üüüvvv üüüvalla bu sefer verip longlıycam:D .uyk+.[/quote]
kaynak yapmayalım plizz :..:
rast gele..
[quote=YAVUZHAN;248692]kaynak yapmayalım plizz :..:
rast gele..[/quote]
taze kan taze longçu- ekstra longcu lazım mı abi:) 67den her türlü longlanır please:)
üvv altın da altııın :D üvvvvvv
ulan antik çağdakiler bu altın fiyatlarını görseler o kadar altını gömerlermiydi bea :::
uzuncular stopa dikkat etmeli,sabahki gap in reaksiyonu bitmiş olabilir...:))):rolleyes::eek:
ema55 :67.855
[quote=sadberk22;248693]taze kan taze longçu- ekstra longcu lazım mı abi:) 67den her türlü longlanır please:)[/quote]
67 ye gelmeden ben short olurum patron ortada buluşalım stobu patlatmadan :..:
adı üstünde piyasa işte :)))
s.a. bol kazançlar daytraderlar.
[QUOTE=trader38;248697]s.a. bol kazançlar daytraderlar.[/QUOTE]
aleyküm selam öretmenim ... tşk .. bebelere dikkat et patron .. yaramazlık yapmasınlar .. yok yok yapsınlar .. öğrenci dediğin yaramazlık yapar ... :D:D
kayahan bi karikatür bi raporla döndürdün ya piyasayı yine pes :)
str son trade 68.025 ten alda 15.10 barı...
dow ıkınsam 10binin üstüne atarım diyo üüüww bizim pala da imam ıkınırsa ben de .ıçarım:) 70bini aşarım haa diyo:)
long devam ..sistemlerde durum aynı .. 325 direnç oldu ama .. orayı geçemezse .. kötü .. ben bilmem sistem bilir .. eheuhhue :D:D:D
[quote=sadberk22;248704]dow ıkınsam 10binin üstüne atarım diyo üüüww bizim pala da imam ıkınırsa ben de .ıçarım:) 70bini aşarım haa diyo:)[/quote]
cuma dow kapanışını yedi desek yeridir..
68775 kapanışa 66975 en düşük yapıp işlemle beraber 68325 e kadar yükseldi şimdiden..
en ufak bi olumlu haberde abarabilir pala..
[quote=YAVUZHAN;248708]cuma dow kapanışını yedi desek yeridir..
en ufak bi olumlu haberde abarabilir pala..[/quote]
ya haberin gelişi trafiğe takılırsa strese girermi dersiniz
[quote=selçuklu;248700]aleyküm selam öretmenim ... tşk .. bebelere dikkat et patron .. yaramazlık yapmasınlar .. yok yok yapsınlar .. öğrenci dediğin yaramazlık yapar ... :D:D[/quote]
Biraz boşlasak tepemize çıkacaklar. dengeli gidiyoruz bakalım. yaramazlık zevkse cezasını çekmekde ayrı bir zevk olmalı:)
trade satta .. kapattım full flat .. trendler alda ama .. üvvv
[quote=citiwan;248714]ya haberin gelişi trafiğe takılırsa strese girermi dersiniz[/quote]
herşey mümkün bu piyasada :confused:
[quote=selçuklu;248721]trade satta .. kapattım full flat .. trendler alda ama .. üvvv[/quote]
tempo düştü biraz patron,destek lazım..
2 lik trade sistem üzerinde biraz çalışmam gerekiyor .. sistematiğin önemli bir kısmı çünkü ... gereksiz sinyaller veriyor ..:o:o
selçuklu patron ne dersin? ii bitmiş olabilirmi
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/364cfa5c.png[/IMG]
[QUOTE=trader38;248740]selçuklu patron ne dersin? ii bitmiş olabilirmi
[IMG]http://www.ressim.net/e/upload/364cfa5c.png[/IMG][/QUOTE]
abi güzel sayım .. 3 ün 3 ü ... üvvvv derim patron .. başka bişey diyemem .. hatta üvvvvv + ingaaaaa derim ... :D:D:o:o:o
stop aynı seviyede kaldı tempo artmayınca.. ( 67550 )
normalde daha keskin hareket yapması lazımdı..
bakalım dow açılışıyla tempo yapacakmı ?
pivot:67.850
ema55:67.971