[QUOTE=sardes;38083]Sn. Amon Ra,
Allah analı babalı büyütsün. yaşı uzun olsun.sağlık ve mutluluklar onun olsun. :) çabucuk büyüyorlar. Bizimkisi 4. ayında.
Sevgiler.[/QUOTE]
Sağolasın Sn.Sardes.Allah sizinkinede uzun ömürler versin. +.
Printable View
Allah analı babalı büyütsün. yaşı uzun olsun.sağlık ve mutluluklar onun olsun. :) çabucuk büyüyorlar. Bizimkisi 4. ayında.
Sevgiler.[/QUOTE]
Sağolasın Sn.Sardes.Allah sizinkinede uzun ömürler versin. +.
[QUOTE=AMON RA;38084]Sağolasın Sn.Sardes.Allah sizinkinede uzun ömürler versin. +.[/QUOTE]
Sevgiler.[/QUOTE]
allah analı babalı buyutsun :) yahu bıcırıkların nazar boncuklu resimlerini koyun bi ara sevelim :D
[QUOTE=kayahan;37925]bu haber dogru degil kardes!!! uydurma haber bu!!!!
bu gun ve yarin tasari oylanmayacak!!!!!!
en erken turkiye saati ile cuma gecesi oylanacak!! o da ancak temsilciler meclisinde!!!
seneto'dada oylanmasi haftaya!![/QUOTE]
Eski yazıları okuyodum bunu buldum. 1 ekim günü yazılmış ve aynı gün akşam senatoda oylandı ve geçti. Başka bir yorum yapmıyorum...
[quote=bull market;38061]Sen kafayımı yedin saganak, vob portföyü ayrı, altın portföyü ayrı, her zaman bahsederim, bütün portföy vob hesabımda olmaz, hatta kazanç dahi vob portföyünden çıkarılmalı diyorum hep.
Eğer pozisyondaysam vob hesabından pozisyondayım, vob hesabındakinide flate geçip onu tatilde altına falan geçirmedim yani:) , vob hesabı haricindeki sermayem ki bu vob hesabının katlarıyla ifade edebilirim, bunun altında olduğunu bahsettim, yeniden uzuna falan geçmişliğim yok yani, geçemem ki zaten, nasıl okuyorsanız bilemiyorum ama, anlamak istediğiniz taraftan anlıyorsunuz diyorum:..:, ne günlere kaldık..dng
Yok piyasa çökünce altına geçmişim.dng, kardeşim vob hesabı duruyor, bayram öncesi uzunlarla duruyor hemde, senin gibi nemiz var nemiz yok vob hesabında tutacak değiliz heralde, ayrıntısıyla yazacaksın ki anlasın beyefendi, esasen kimse anlasın istemiyorum, ama takmışınız bikere.
Amacımda yok aldın yok sattım değil, bunu anlayan anlar zaten, ama anlayamayan da oluyormuş demekki, çok vehamet duygusu içindeyim, neden bahsediyorum , ne anlaşılıyor :..::..::..:, hiç vob hesabına tatilde ellenebilirmi, mantıkmı yani şimdi bu, bu yazıları böyle anlayana diyecek bişey bulamıyorum.
Haaa bide şu var, ben kimseye küresellik dersi vermedim, yazılarında ukalalığın dizboyu, küresellik dersi olarak algılaman keskel alaka, ben kim? sana ders vermek kim? su dolu bardağa su doldurmaya çalışacak bir forum üyesi olmadım, bilmiyorum anlatabildim mi hocam, pardon, siz okumaya devam edin.[/quote]
Syn bull market ;
Öncelikle size ve topikteki herkese iyi geceler ve saygılarımı peşin olarak ifade edeyim , sonraya kalmasın.
Kafayı yeme tabirini size hiç yakıştıramadım. Siz kendinize yakıştırdıysanız , onada bir diyecegim olamaz.
Daha öncede ifade edebildiğim kadarıyla , sataşma veya bir soru olmadıgı sürece kimseyle ikili diyalogları tercih etmem. Topiğin amacı dışına çıkmasını hiç arzulamam. Öngörebildiğim ve burada az da olsa faydalı olabileceğine inandıgım konuları yazar geçerim. İsteyen kendi konumuna göre değerlendirir veya es ğeçer.
Size hitaben yazılan ve sizin bu topige yazdıgınız konuların dışında hiç bir şeye temas edilmemiştir. Yazdıklarınız oradadır. Herkesinde gözü önündedir.
[quote=mordak;38007]ne oldu...biraz insanlığın mı tuttu...senin gibilerin bu forumda yeri yok..barınamazlar.....barındırmayız....burası temiz forum...[/quote]
Yav bir git kardeşim ya adama bayram günü saymış saydırmışsın.Edebiyat yapma.Temiz forummuş burası.Adama spek diyorsun falan filan.Senin 100 150 kontrat longunda zaten speklerin gözü.Senin galiba tek tuş 6500 lot alış geldiğinden haberin yok sanırım geçen hafta.Bırakın bu millete spek uşağısın falan demeyi.Ben spek olsam buraya yazmaya elimi bile yormam.Kim için yoracam mordakı longlatıyım diyemi yada shortlatıyım diyemi.Fasulyeyi de Allah CC Hazretleri yarattı ama onun nimet olduğunu spek sana değer verirse anlarsın.Şimdilik maalesef fasulye bile değiliz.
[quote=catedral;38072]ALLAH BABALI SAĞLIKLI GÜZEL GÜNLERDE BÜYÜTSÜN:)
GÖZÜN AYDIN:) TOPiĞN BEBEĞİDE OLDU:) :)
SEVGİLERRRR[/quote]
Benim de nurtopu gibi longlarım olacak İnşallah açılıştan 10 15 dakika sonra.
[quote=bull market;38080]Dow yarın kapanış yaparken dipde değilde, beklentiyle biraz yukarda olacaktır, kötü gelişme olursa düşer, iyi olursa çıkar böylece, yani haftaya ben dow yukarı fırlar diyorum.
Bizim vob endeks kontratlarında kurum dağılımı kötü işte, bu sebepten yarın biraz handikap yaşanabilir , bu handikapta sanırım uzuncular korkutulacak, en son vade başından bu yana dağılımda alıcı diğer kısmı +13500 gibiyken, satcı diğer kısmı -2700 lerde , arada fark çok, bu dengesizlikten fayda sağlamaya çalışbilirler, paniklememek gerek diyorum, saygılar.[/quote]
Demek dow fırlar diyorsunuz haftaya.Anlamadığım kocaman büyükçe bir tasarı kongreden falan geçti.Ama dow bir türlü toparlayamıyor.Bence panik bitti.Sırada cinnet var sonra çöküş geliyor.Cinnet zaten geldi.İlk intihar haberleri geliyor.Çöküş de yakın.Dow fırlayacaksa bir nedeni yok.
[QUOTE=AMON RA;38079]Bu güzel anımı sizinlede paylaşmak istedim Allah Hepimizin Gönlüne Göre Versin![/QUOTE]
günaydın... herkese bol kazançlar...
kürşat hayırlı olsun abi .. Allah analı babalı büyütsün ..
sayın AMON RA kutlarım,yavruya sağlıklı,mutlu başarılı bir yaşam dilerim.........
%5.5 eksi acilis
42675 uzunladık..
40,950 DİP miş aceba 2 li dip yaparmı?**
cuma uzunda olanların margincall yeme sayısı kaç..
sn. amon ra, gözünüz aydın, allah analı babalı büyütsün.
[QUOTE=cbaykus;38104]cuma uzunda olanların margincall yeme sayısı kaç..[/QUOTE]
Benim aklımda kalan 1700 puan da MC oluyordu
[QUOTE=AMON RA;38063]Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)[/QUOTE]
ALLAH Analı Babalı büyütsün....
Çok sevindim.....ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN.....
[QUOTE=oğuzt;38107]Benim aklımda kalan 1700 puan da MC oluyordu[/QUOTE]
Tlelfonlar çalışıyormu şimdi hesabınızdaki parayı tamamlayın diye....
yoksa öğleden sonra 2veya*3 ü mü bekliyor...
[quote=AMON RA;38063]Oğlum Doğduuuuuuuuuuuuuuuuuu :)[/quote]
Tebrikler Amon Ra, Allah analı babalı büyütüsün...
Tebrikler Amon Ra, hayırlı olsun...
[QUOTE=cbaykus;38104]cuma uzunda olanların margincall yeme sayısı kaç..[/QUOTE]
Teminatın %25 den fazlası yok olunca teminat tamamlanınır. Yanı 600 YTL ile tek lot işlem yapan 1500 puan sonra margincall yer...
Önceleri 700 YTL iken 1750 puandı...
Hesapta para varsa o oranda değişir...
1000 YTL ile tek lot alınırsa 5500 puan olur....
[QUOTE=cbaykus;38109]Tlelfonlar çalışıyormu şimdi hesabınızdaki parayı tamamlayın diye....
yoksa öğleden sonra 2veya*3 ü mü bekliyor...[/QUOTE]
[url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=290[/url]
Üyelerin teminat tamamlama çağrısı nedeniyle oluşan yükümlülüklerini en geç bir sonraki Borsa günü (T+1 günü) saat 14:30’a kadar yerine getirmesi zorunludur
sn jelibon jelibon farkıyla cumaya toparlar dediğiniz piasalar için bi yorum alsak
[QUOTE=hurricane;38097]Demek dow fırlar diyorsunuz haftaya.Anlamadığım kocaman büyükçe bir tasarı kongreden falan geçti.Ama dow bir türlü toparlayamıyor.Bence panik bitti.Sırada cinnet var sonra çöküş geliyor.Cinnet zaten geldi.İlk intihar haberleri geliyor.Çöküş de yakın.Dow fırlayacaksa bir nedeni yok.[/QUOTE]
Buraya da bayram boyunca yazdık durduk. Kongre iki parça Senato ve Temsilciler meclisi. Kongreden geçti diyebilmek için hem senato hem de TM evet demeli. Şimdilik sadece Senato evet dedi. TM bugün oylayacak. Yani paket daha tam olarak geçmedi. Büyüklüğü de 700den 800 milyar dolara çıktı.
[QUOTE=oğuzt;38112][url]http://www.vob.org.tr/VOBPortalTur/DesktopDefault.aspx?tabid=290[/url]
Üyelerin teminat tamamlama çağrısı nedeniyle oluşan yükümlülüklerini en geç bir sonraki Borsa günü (T+1 günü) saat 14:30’a kadar yerine getirmesi zorunludur[/QUOTE]
Fakat çalıştığınız kurum sizden daha önce tamamalama yapmanızı isteyebilir. Örneğin teminatın %10u kaybolduğpunda sizi riskli bölgede ilan edebilir kanuni bir zorlayıcı ya da bağlayıcılığı olmasa da temiant tamamlamanızı ya da kontrat azaltmanızı isteyebilir.
Garanti..................2,86 %6,54
Iş Bankası.............5,10 %4,57
Krdmd....................0,75 %6,25
Yapıkredi..............2,56 %5,19
Akbank..................6,15 %6,11
Halkbank..............5,35 %6,39
Eregli....................6,00 %7,69
[QUOTE=hurricane;38113]sn jelibon jelibon farkıyla cumaya toparlar dediğiniz piasalar için bi yorum alsak[/QUOTE]
mesajımda yazıyor 10850 altında olumsuz üstünde olumlu olur demişim jelibon farkıyla.
Merkez Bankası
CANLI YAYINDA YENİ TL yi tanıtıyor.....
jelibon farkıyla pazartesi, cuma günü tarım dışı istihdam var dikkat demişim,bunu belirtmişim, görmüşüm fırsat için flat kalmıışım.sen ne yapmışşın. yazmışmısın bir şey.
10400 alınan malın hedefi 10800 demişim. 10900 ü görmüş future.
yanlışmı çıkmış.
sevgiler.
46200 maliyetli shortları 42650 den flatledim.. 42675 uzuna geçtim stoploss 46500 .. ama stopu beklemeden üstten tekrar kısalabilrim.. bakalım artık kısmet ..
[QUOTE=selçuklu;38122]46200 maliyetli shortları 42650 den flatledim.. 42675 uzuna geçtim stoploss 46500 .. ama stopu beklemeden üstten tekrar kısalabilrim.. bakalım artık kısmet ..[/QUOTE]
Selcuklu Tebrik ederim
bak ABD paketi 800 e cıkarmıs sende bir destek atarsın artık piyasalara :))
yeni 200,00 liralar geliyor...
en düşük bankonot 5 ,00 tl...
36500 hedeftir ama geçemez yükseliş hayal geçemezse demişim, dememişmiyim.
11100 altında piyasa olumsuza gider, üstünde kapanış lazım dememişmiyim. sadece 1 kapanış yapmış yetersiz oluyor teyid olmuyor biliyorsun.
dowda hedef 9750, 9000, 7500 dememişimiyim.
bizim dibimiz 29000 dememişmiyim..
sen ne demişşşin söylermisin.
[QUOTE=oğuzt;38123]Selcuklu Tebrik ederim
bak ABD paketi 800 e cıkarmıs sende bir destek atarsın artık piyasalara :))[/QUOTE]
sağol sevgili oğuz... destek attım işte 42.675 uzadım ..:rolleyes: mumlar ne diyor abi senin yorumun isabetlidir böyle zamanlarda...
işc yi fazla salmadılar tepki için biraz alcam dursun....
banka nede olsa........bekliyom........
hsbcnin işlemi için kimin kazanacağını görürsünüz yukarıdan mal satacaklar demişim. kimin kazandığına dikkat edin demişim .bunu o gün demişim sonradan değil.
beni sorgulayacağına makasın niye -400 olduğunu sorgula.
[QUOTE=selçuklu;38126]sağol sevgili oğuz... destek attım işte 42.675 uzadım ..:rolleyes: mumlar ne diyor abi senin yorumun isabetlidir böyle zamanlarda...[/QUOTE]
Abi mumlar eridi bitti :)) en guzeli kahve falı bakalım daha tutarlı olur bayramdan da antremanlıyız
[QUOTE=hurricane;38094]Yav bir git kardeşim ya adama bayram günü saymış saydırmışsın.[COLOR="Red"]Edebiyat yapma.Temiz forummuş burası.[/COLOR]Adama spek diyorsun falan filan.Senin 100 150 kontrat longunda zaten speklerin gözü.Senin galiba tek tuş 6500 lot alış geldiğinden haberin yok sanırım geçen hafta.Bırakın bu millete spek uşağısın falan demeyi.Ben spek olsam buraya yazmaya elimi bile yormam.Kim için yoracam mordakı longlatıyım diyemi yada shortlatıyım diyemi.Fasulyeyi de Allah CC Hazretleri yarattı ama onun nimet olduğunu spek sana değer verirse anlarsın.Şimdilik maalesef fasulye bile değiliz.[/QUOTE]
asıl siz edebiyat yapmayın.. sizin gibiler yüzünden temiz kalamıyor bu forum.. insanda biraz onur olur yaa, her yasaklandığınızda farklı nicklerle geliyorsunuz.. sanki buradakiler aptal ve anlamıyor.. polimiklerden her zaman uzak durmuşumdur forumlarda, ama insanın sabrını zorluyorsunuz...
42.925 kısaları yerine koydum .. paimei satta .. 43200 stopum ..
[quote=jelibon;38128]hsbcnin işlemi için kimin kazanacağını görürsünüz yukarıdan mal satacaklar demişim. kimin kazandığına dikkat edin demişim .bunu o gün demişim sonradan değil.
beni sorgulayacağına makasın niye -400 olduğunu sorgula.[/quote]
hem diosun dowdan alakasız işlioruz hem diosun dowda longum şortum flatim burası vob topiği. gerçek longu şortu anlarım bide sanal long sanal şort. bunun kendi egonozu tatmin etmekden başka ne yararı var?? bizim piyasa zaten kapalı ne yarar sağladı bize. şak şak alkış bravo jelibon bildi demekden başka neye yarar sizin sanal long şort. bana ne eksi -400 makasdan. kumarın ilk anayasa maddesi kazanmaya şartlanmak kaybettirir. burdada yatırım yapmıoz kumar oynuyoruz. ben de aldığım sipaliye bakarım. sorgulama soruşturma yapmam sonuca bakarım. benim işim haticeyle deil neticeyle. benden de sevgiler:) ordada kim kazandıysa kazandı bana ne fiyat 50 gördümü gördü. kim kazanmış kim kaybetmiş beni ırgalamaz. arada ben de kazandıysam alır sakalımı çekilirim.
[quote=jerfin;38130]asıl siz edebiyat yapmayın.. sizin gibiler yüzünden temiz kalamıyor bu forum.. insanda biraz onur olur yaa, her yasaklandığınızda farklı nicklerle geliyorsunuz.. sanki buradakiler aptal ve anlamıyor.. polimiklerden her zaman uzak durmuşumdur forumlarda, ama insanın sabrını zorluyorsunuz...[/quote]
sabrını zorluosam napcan dövcenmi? forumun kabadayısı senmisin? sanal da herkes kabadayı zaten.
[quote=jelibon;38125]36500 hedeftir ama geçemez yükseliş hayal geçemezse demişim, dememişmiyim.
11100 altında piyasa olumsuza gider, üstünde kapanış lazım dememişmiyim. sadece 1 kapanış yapmış yetersiz oluyor teyid olmuyor biliyorsun.
dowda hedef 9750, 9000, 7500 dememişimiyim.
bizim dibimiz 29000 dememişmiyim..
sen ne demişşşin söylermisin.[/quote]
niye bişi deme gereksinimi duyayımki dediklerim çıkınca burdan gelçek şak şağa yağa bala ihityacım yok benim. hem piasa kapalıyken desem ne fayda demesem ne fayda