-
[quote=SaNCaKTaR;114673]yarın kısalara eksi 1000 gab hayırlı olsun gule gule harcasınlar bu dow daha dıkış tutmaz inş.[/quote]
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüFull yılan gece.Maymunla beraber show yapacaklar yarın.
-
Bugun ekrandan hiç ayrılmadım bir hikmeti varmış ,genelde pek durmam
-
Uluslararası para fonu (ımf), olası bır
program konusunda turkıye ıle gorusmelerın devam ettıgını bıldırdı
ımf dıs ılıskıler dırektoru carolıne atkınson`a washıngton`da duzenledıgı
brıfıngde, ımf`nın turkıye ıle olan ılıskılerınde son gelısmeler soruldu
atkınson, ``turkıye ıle gorusmeler devam edıyor. Onun dısında ekleyecek
bırseyım yok`` dedı.
-
imf ile görüşmeler , ekim 2008 den beri zaten devam ediyor...
-
[QUOTE=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :)[/QUOTE]
pardon 2250 :(
-
[quote=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :) inanmayana ekstre gönderebilirim[/quote]
Açılışta 5000 lira kar sonra 30 dakikada eksiye geç.Sonra 4000 lira artı ol.Sonra 7000 lira eksiye geç.Sonra 500 lira artıya geç.Kapanışı ise 300 lira eksi kapat.Ben bunu yapmışım bugün.Allah bereket versin atlattık ufak sıyrıkla.Senin aldığın puanı alabilmem için vobtan başka birşeyle uğraşmamam lazımdı.Bir tane daha konu var.3000 puan bugün almak için ancak ve ancak İstanbulda yatağımda olmam lazım ve kahvaltıyı annemin hazırlaması lazım.Başka imkansız.Kemal Sunalın çiki çiki baba filmi varya ganyan atları biliyor.Aynı onun gibi benim işim.O yatak huzur veriyor.Bu arada benim kendi ranzam tam 17 senelik.İlkokula yeni gidiyordum.Üstündeki yatak yeni ama ranzanın yaşı benim yaşıma yakın.Ranzanın kenarında 17 sene önce kitapçıdan aldığım Jean Claude Van Damme yapışkanlı resim hafif bozulsa da duruyor.Sanırım evlenene kadar da o ranzada yatarım.O ranzayı almak için bile annemin neler çektiğini de unutmuyorum.Epey pahalı geliyordu herşey taksitle alıyordu.Üst alt abimle ikimize ve ablama tek almıştı.1 odaya 3 tane ranza yanyana üç kardeş.Ben 24 yaşında bile ablamla uyurum bazen.O da 27 yaşındadır.Neydi be ne günlerdi.Çok üstüne işemiştim.Bana kızıyordu.Küçükken parasız bile olsan hayatında mutlu olacağın çok şeyler oluyor.Hadi herkese sevgilerr.Sağlıcakla kalın.Herkese bol kazançlar.Özledim ülkemi.Görüşmek üzere.Dow düşse de borsamız düşmez.
-
Gökhan bugün nelere bakarak al sat yaptın ve de ne kadar (+)sın??*
Yabancılar bir tarafta alıcıyken diğer tarafta vede aynı anda başka yabancılar satıcı...Bunu nasıl açıklıyorsun??*?
-
[QUOTE=clark;114681]Şaka maka bugun vob -100 kapattı ben güne kısayla başlamıştım ala sata +3250 yapmışım Gökhanıda geçtik :)[/QUOTE]
abi onasıl bir kâr yaw :::
-
imf gazına mı geldik.. sistem gazınamı geldik bilmiyorum ama çok fena kızartma oldu dışarısı yoksa biz bidaha buraları göremeyecekmiyiz..daxı eksi kapatıp topuklamasını dileyim dowdan..
-
lem py, senden 100 puan alacağım kaldı.
onu da aldım mı bu kez korkma sırası sende.
tenhada bi yakalarsam, ki yakalamama çok az kaldı, feriştahın gelse elimden alamaz seni. :..:
-
[QUOTE=QUEEN;114691]imf gazına mı geldik.. sistem gazınamı geldik bilmiyorum ama çok fena kızartma oldu dışarısı yoksa biz bidaha buraları göremeyecekmiyiz..daxı eksi kapatıp topuklamasını dileyim dowdan..[/QUOTE]
Graliçem dolardaki obolar iptal olmasaydı lönk kalırdım gece emma obolar iptal olunca gorktum.
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=114644&postcount=23[/url]
-
[quote=delinda78;114689]Gökhan bugün nelere bakarak al sat yaptın ve de ne kadar (+)sın??*
Yabancılar bir tarafta alıcıyken diğer tarafta vede aynı anda başka yabancılar satıcı...Bunu nasıl açıklıyorsun??*?[/quote]
Yanımda kız arkadaşıma bakarak yaptım.Oturup mc donald big mac menü yiyerek.O yüzden kaybetmiş olabilirim.Baktığım birşey yok.Elim tuşa gitmedi bazen.Sabah kötü hareketler yaptım.Akşam düzeldi.Yazayım hemen.Shortlar dünden 44000 long 43775 short 437725 long.44400 e gitti vermedim.43700 short.43975 long.43300 oldu vermedim.44200 e çıktı yine vermedim.43875 short.43650 long.43350 oldu vermedim.44100 e gitti seans sonu.Arada ufak aynı fiyattan işlemler var yazmadım.Bunları yaptım.Bunlar beni 200 lira eksi yapmış net.Kendi evimde olsam yazdım üstte o zaman farklı olurdu.Bu arada beni bir tane kurum gıcık ediyor işlem yaparken.Marbaş çok salak emirler giriyor veriyor alıyor.Bunla karşılaşmamıştım fazla.Ama ufak pürüz.Niceleri geldi böyle hepsi geçti marbaş gibi.Deniz türevde de vardı para.3 5 kademe vururdu.3 5 gün sonra o emirler gelmemeye başladı.Ufak duyumuma göre batmış o hesap.Şu marbaşın da yollanması lazım.Kafa fazla ütüledi.Bitecek gibi durmuyor parası ama nicelerinin bitti.Onun da yakındır.Ha bu arada kız arkadaşımla da yüzde 75 80 ihtimalle evlenecem.Thai ve budist.