-
[QUOTE=abka;114714]al;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(CLOSE,BullFear) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
sat;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(BearFear,CLOSE) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
bu sistemi nereden buldum hatırlamıyorum..[B]optimize ettim[/B]... 3-4 ayda 28.000 puan bıraktı.
[B]28 ocak--18 mayıs arası 28825 net kar..[/B]totalde 188 işlem yapmış...
acaba 2008 in diğer 3 aylıklarında ne bırakmış...veri olmadığından bakamadım...
bu arada işlem miktarı azaltılabiliyor..[/QUOTE]
Sazanın hediyesi
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=99637&postcount=6[/url]
meta-formula.com sitesinde de var.
24.09.2007 - 13:10 ile 25.03.2009 - 17:10 arasındaki 5 dakikalık veriler
[url]http://www.yuklec.com/download.php?file=342952319-5_dak.rar[/url]
-
Herkese iyi geceler son raporu da verdiler bugün Ağustosa kadar istirahat ağustosta beraat!
-
mrb yeniyim
yarın için bana fikir verebilecek biri var mı
-
[QUOTE=ACUN;114780]mrb yeniyim
yarın için bana fikir verebilecek biri var mı[/QUOTE]
hoşgeldin
geri sayfalarda analizler var savolsun gacırt kattı kavurdu ortalıvı :::
-
[quote=mavi;114720]Sayın GOKHANFINDIK,
Öncelikle olasılık yüksekliğinden dolayı mutluluklar.
Gıcık olduğunuz kurumdan işlem yapan şahsın tarzı sizinki gibi fakat biraz daha fazla parası var.Çok iyi yönlendirme yapıp baskı kuruyor. Hızı ve histemi hoş. Pozisyonundan rahatsızlık duyduğu anda ise hızla pozisyon azaltıyor ve rahatlayınca tekrar pozisyon büyütüyor.İzlediğim kadarıyla çok ta başarılı giriyor gün sonları pastasına.Yani öyle kolay lokma değil zırt diye batsın.Gündüz mesaiden dolayı izleyebildiğim kadarıyla, 2 gündür size ters işleme taktı gibi (paranoya altına kömür atılır:)))).
Herkese bol şanslar...[/quote]
Benim istediğim yönde de yapıyor ama ben hiç yapmamasını istiyorum.üüü
-
Sayın HeLLiM,
Yazımı tekrar göderme kararını bana bırakma lütfunuz için teşekkür ederim.
[I]Sayın gacırt,
Çok fazla müdahil olmak istemesem de böyle durumlarda, bazen kendimi frenleyemediğim oluyor.Verdiğiniz alıntıda ismi zikredilen şahısla bu forum da zamanın da bilgi alışverişim den gayri de yakınlığımızın olmadığını bilmenizi de isterim.Bu analizi Sayın hexen'in analizini görüp te o forumdaki arkadaşlarıyla paylaşmış ise, Sayın hexen ve o forumdaki kişiler adına kendisine teşekkür etmek gerekir.Bilgiyi yaydığı için.Yok kendi izlediği bir çizgi ise gene teşekkür etmek gerekir bilgiyi paylaştığı için.Sayın hexen'e iltifat amacı taşıdığına inandığım yazınızda ilgili şahsın ismini karalamak daha bir hoş olurdu diye düşünmekteyim.Çizgiler, rakamlar bir çok kişi tarafından takip edilmekle birlikte gördüğünü okuduğunu paylaşmak adına zamanını ayıran herkese içten teşekkürlerimle.
Bol şanslar...[/I]
Eğer bu yazı Sayın gacırt'ı yanlışını görmekten öte üzdü ise kendisinden özür dilerim.
-
yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar
-
[QUOTE=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/QUOTE]
forumda yenisin emma piyasada eskisin mi ?::: yoksam hem piyasada hem forumda mı yenisin :::
-
[quote=ACUN;114784]yarın 44400 üzeri görürse don gömlek cortlamak uygun mudur
saygılar[/quote]
Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...
-
Ben 50000 olacaz diyorum.Bu işin sonu orada biter düz hesap.Akp davasından sonra da düz hesap yaptılar.55000.
-
geç olmuş yaw yatalım...ALLAH rahatlık versin hepimize...
gut nayt VOBORSA........
-
[quote=fXci;114785]forumda yenisin emma piyasada eskisin mi ?::: yoksam hem piyasada hem forumda mı yenisin :::[/quote]
[quote=mavi;114786]Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...[/quote]
forumu okuyordum bir süredir
vob da ise birkaç ay oldu ne kar ne zarar teşekkürler :confused: herkese bol şanslar