-
.dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)
-
[quote=Astatin;114838]yok yaww ne sistem vcılığı..sistemlerde sat yokki..aslında bugün yeni bi sinyal yok..dün verdiği 43775 al korunyoe...üwwwwwwwüüüüüü[/quote]
abicim taki ankaradan bi bildirsin +.
-
[quote=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/quote]
iskender olsun ıstedıgin dostum seni bursalı iskenderın ilk dukkanına getirirm bilirmisin köy lokantası ama çok guzell akşama kadar ye ic bendesin lafı bile olmaz çok güzel ağaçlar da var tarihi eser
-
1 tane gösterge şort..150...
-
[quote=SaNCaKTaR;114843]iskender olsun ıstedıgin dostum seni bursalı iskenderın ilk dukkanına getirirm bilirmisin köy lokantası ama çok guzell akşama kadar ye ic bendesin lafı bile olmaz çok güzel ağaçlar da var tarihi eser[/quote]
tamam eywallah..ama bu kamuya açık bi ihale..adet belitmen lazım :)
-
125 dende şort gösterge plus
-
Günaydın Astatin de burdaymış herkese selam :) Bugün dow dax için iyi yükseliş bekliyorum ama emin değilim. Gökhan Fındık az önce 50000 olur dedin düştü, şimdide short dedin yükseldi sana güvenen yandı :) Vob'da uzman olabilirsin fakat ters indikatör Kayahanı aratmıyorsun :) Vob'a yeni başlayanlar açısından long-short yorumu yaparken daha dikkatli olalım lütfen
-
lem [B]BJKAS[/B] yine TAVAN..biz boşuna çırpınıyoruk burada.ah ulen ah alcaktık şundan fiyat 1,20 lerde iken şimdi [B]13,60[/B] olmuş...
off lem offff........
-
[QUOTE=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/QUOTE]
coca cola sağlığa zararlıdır.
-
[quote=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/quote]
KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,
-
[quote=chn69;114849]coca cola sağlığa zararlıdır.[/quote]
VOB da
-
[quote=MMO;114850]KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,[/quote]
yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..kola da var dimi