[quote=Astatin;114852]yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..kola da var dimi[/quote]
Cola dediğin nedir ki içebildiğin kadar canın sağolsun,
Printable View
[quote=Astatin;114852]yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..kola da var dimi[/quote]
Cola dediğin nedir ki içebildiğin kadar canın sağolsun,
[quote=chn69;114849]coca cola sağlığa zararlıdır.[/quote]
ben içiyorum hergün 1,5 LT.naapıyor? 5 kutu kola yapıyor...ohhh midem her geçen gün biraz daha ayvayı yiyor.
pepsi içmem ama coca-cola içerim.aşağısı kurtarmaz :p
bugünlerde ,5 dak. max alışa gelince sat,...max. satışda al..kural bu..
[quote=Astatin;114852]yok sistemde problem yok o cillop gibi...de ben uymuyorum... o açıdan..ama ordu pidesine gelirim..o ayrı..[B]kola[/B] da var dimi[/quote]
kola yokmuş koala varmış yanında :::
[QUOTE=Astatin;114841].dngarkadaşlar sahibine sahibinden dolayı faydası olmadığından dolayı sistemimi açık arttırmayla satışa çıkarıyorum.dng
Başlangıç fiyatı 4 porsiyon iskender ve 1 litre kola.... yok mu arttıreeeennnnn....hemen al fiyatı 25 porsiyon iskender ve 4 litre kola..(ama coca cola olcak ona göre)[/QUOTE] abi ben yepyeniyim. Gel sana Uşşak Tarhanası içireyim. Ev yapımı dumanı üstünde.. Bir de el yapımı halı :)
[quote=MMO;114850]KArdeş sana faydası yoksa bırak bizide yakma ama yinede gel sana güzel bir ordu pidesi ısmarlayayım,[/quote]
ordu ya bende gelim yaa yarı ordulu sayılırız
Merhaba,
Sazan, Uzun vadeli Shortları biriktirmeye bugünden itibaren başlıyor. Spot piyasa için (xu030) lütfen 45.500 seviyesini not edelim. Tüm yükselişin bir tepki hareketi olarak biteceğini düşündüğüm nokta, spot piyasa için budur. (Ulaşamayabilir de)
Bu nedenle VOB'un değerine bakmaksınız, (Makası feci kullandıkları için) EW portföyündeki paranın yarısını 5 güne eşit dagıtarak, her gün bir birimini shortlamaya başlıyorum. Kalanı ise 4. dalga ters yönlü geçiş konfirmasyonu ile gelecek.
Yazılara da bir müddet ara vermem gerekiyor.
Herkese bol kazançlar.
(sistemi merak eden varsa, long'da (43.65 maliyetle))
[quote=SaNCaKTaR;114858]ordu ya bende gelim yaa yarı ordulu sayılırız[/quote]
Yarı Ordulu derken hanımdan dolayı falan mı?
Aslen ordulu olmama rağmen Ankarada ikamet ediyorum ama burdada orjinal Ordu Pidesi yapan yer var.
f dow en yüksekleri denemesine rağmen bizimkiler o müthiş tepkilerini vermiyor
sanırım gazları bitti artık
dışarı bakıp işlem yapanları çarpıyorlar...
[quote=MMO;114860]Yarı Ordulu derken hanımdan dolayı falan mı?
Aslen ordulu olmama rağmen Ankarada ikamet ediyorum ama burdada orjinal Ordu Pidesi yapan yer var.[/quote]
çok dogru...ikinci memleketimiz ben sinopluyum gerçi bizim oralar daha güzel ama :D ankarayıda severim taki
spotta yurt dışını fırsat bilip güzel mal yediriyorlar