-
[quote=chn69;114861]f dow en yüksekleri denemesine rağmen bizimkiler o müthiş tepkilerini vermiyor
sanırım gazları bitti artık[/quote]
bitmez onların gazları vardır bı bıldıklerı N şam şeytanıdırlar ben oynamıyorum yaa bugun yönsüz kaldılar ben short yada lonk olsam terse uçarlar şimdi çolde kaldılar benı beklıyorlar :..:
-
[quote=sazan;114859]...[B]Sazan, Uzun vadeli Shortları biriktirmeye bugünden itibaren başlıyor...[/B][/quote]
abi vade nedir? birde hedef yeresi var mı kafanda? yani tüm çıkışın düzeltmesi için mi SHORT yoksa yeni bir DİP için mi SHORT?
-
[quote=SaNCaKTaR;114865]bitmez onların gazları vardır bı bıldıklerı N şam şeytanıdırlar ben oynamıyorum yaa bugun yönsüz kaldılar ben short yada lonk olsam terse uçarlar şimdi çolde kaldılar benı beklıyorlar :..:[/quote]
Enişte yalanda olsa longla be,
-
[quote=MMO;114867]Enişte yalanda olsa longla be,[/quote]
çarpılmaktan inanım gevredi artık beklıyorum cuma gunu bi eda edelim hayırlısı ile sonra bakıcaz duruma göre ama çarpmaça devam düşerken düşmez çıkarken çıkmaz cumada ıken çarpıcaklar mılletı onun hazırlıkları var gibi
-
[quote=SEYYAH;114866]abi vade nedir? birde hedef yeresi var mı kafanda? yani tüm çıkışın düzeltmesi için mi SHORT yoksa yeni bir DİP için mi SHORT?[/quote]
Tüm çıkışın en az %50'si geri alınmalı. Gerçekte ise yeni bir dip bekliyorum, beklediğim seviyeyi bu güne kadar kime söylediysem tuhaf tepkiler verdiler. O yüzden söylemeyeyim. Ama sen hesaplayabilirsin. Xu100'den en tepeden başlayan düşüşü 3 dalgalı sayıyorum. Şu anda da B'deyiz. DJI ise düzeltmeyi Expanded Flat olarak yapıyor diye düşünüyorum.
Sonuçta sen hesaplayıp yazarsan dogru mu diye sorma lütfen.
-
[QUOTE=selçuklu;114593]geçmiş olsun ....... tepemiz 44400 hayırlı uğurlu olsun ...[/QUOTE]
tekrardan geçmiş olsun :D ... tepemiz 44.400 değilmiş.... yeni tepemiz olan 44.625 hayırlı uğurlu olsun ...kısa devam .... hahahahhhha:D
-
sn. sazanın beklentisi, imkb-100 de dip olan [B]20.912 [/B]altında yeni bir dip mi?
-
[quote=sazan;114869]Tüm çıkışın en az %50'si geri alınmalı. Gerçekte ise yeni bir dip bekliyorum, beklediğim seviyeyi bu güne kadar kime söylediysem tuhaf tepkiler verdiler. O yüzden söylemeyeyim. [B]Ama sen hesaplayabilirsin. Xu100'den en tepeden başlayan düşüşü 3 dalgalı sayıyorum.[/B] [B]Şu anda da B'deyiz[/B]. DJI ise düzeltmeyi Expanded Flat olarak yapıyor diye düşünüyorum.
Sonuçta sen hesaplayıp yazarsan dogru mu diye sorma lütfen.[/quote]
ohaaaaaa :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
-
[QUOTE=abka;114871]sn. sazanın beklentisi, imkb-100 de dip olan [B]20.912 [/B]altında yeni bir dip mi?[/QUOTE]
benim beklentim u-30 endekste 20000 .. o dip dedikleri 28608 yerle bir olacak .. sazan beye katılıyorum ve tebrik ediyorum ... hahahhahahha :D:D:D:D:D
-
burası bu gün göçer dikiş tutmuyor artık.
-
[QUOTE=selçuklu;114870]tekrardan geçmiş olsun :D ... tepemiz 44.400 değilmiş.... yeni tepemiz olan 44.625 hayırlı uğurlu olsun ...kısa devam .... hahahahhhha:D[/QUOTE]
sistemler alda dikkat et...desteklerden alım geliyor..
-
[QUOTE=selçuklu;114873]benim beklentim u-30 endekste 20000 .. o dip dedikleri 28608 yerle bir olacak .. sazan beye katılıyorum ve tebrik ediyorum ... hahahhahahha :D:D:D:D:D[/QUOTE]bana uyar...lelele