-
[quote=selçuklu;114873]benim beklentim u-30 endekste 20000 .. o dip dedikleri 28608 yerle bir olacak .. sazan beye katılıyorum ve tebrik ediyorum ... hahahhahahha :D:D:D:D:D[/quote]
yukarda dedıgınız yere gelsın bu endeks bide bu vadede gelsın şu EFg batsın isterim ama ben rüyada bile inanmam buna selcuklum ama gönülden gelmesini isterim kalpden derler ya öle belkı kaybetdıklarımız çıkar bu darıları kim bıraktı böle yaww
-
[quote=SEYYAH;114872]ohaaaaaa :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:[/quote]
nee ohaaaaa...yazsana hesabını....benim hep hesapsız 19000 XU30 fantazim vardı ama 9000 olanlarda var
-
Bekliyoruz py bakalım ne edeceksiniz stopumuzuda koyduk iş size kaldı.+.Sizden korkan sizin gibi olsun emi hehehe
-
bundan sonra yönüm aşagı oldu...yurtdışında.....
dün beklediğimiz fdow tepki bugün güdükte olsa gerçekleşti sayılır...
[B]
şimdi fdow saatlik ve günlük aşagı uyumsuz....[/B]
sisteme uyacagım fakat önceliğim kısada olacak...............
yurtdışını çok kötü bekliyorum aşagı... günlük bazda..
-
yahu sazan abi bişey soracağım.sende DEVİR ve T.ŞENGÖZ gibi mi düşnüyorsun?
çünkü yanlış anlamadıysam bunlar finansal piyasa diye bişey kalmayacak demeye getiriyorlar işi.
hatta DEVİR 2,3 sene sonra birçok borsada işlemler sürekli durdurulacak v.s. demişti.hatta bi arada rusya da yapıyorlardı.
yani düşüş öyle bir hal alacakki artık borsa,şirket şu bu v.s. kalmayacak gibi.
sende böyle mi düşünüyorsun?
teşekkürler,
-
[quote=Astatin;114878]nee ohaaaaa...yazsana hesabını....benim hep hesapsız 19000 XU30 fantazim vardı ama 9000 olanlarda var[/quote]
asti XU30 da zirveden düşüş yaklaşık 48.000 puan...75.000/27.000 diyelim kabaca.
28.000 de biten dalga A ise bu çıkış B ise bu dalganın bittiği yerden aşağı C gelir...
buralarda biterse A*1 veya A*0,618 düşüş demektir bu...A*1 e yer yok sıfır olmamız gerekiyor...A*0,618 olursa XU30 [B]15.000[/B] lere falan düşer....
viyaaagggggg :eek::eek::eek::eek::eek:
-
-
44600 -700 -800 kısa yazdım gelirse alınır gelmezse canları sagolsun cuma nız mübarek olsun şimdiden aLLah kabul etsin
-
44150 altına gelmezse 45500 potada... 44100 stoplu uzun..
-
44425 ilk kısa denemesi.....ideal kısa yerini bulana kadar arada al sat yaparım.....buraya yazmayacagım...
şhortçuyum bundan sonra........gerekirse uzlaşacağım....:):)
-
44400 - 43275 bandı 1125 puan..
piyasa 44400 üstünde kalabilirse 45525 hedef olacaktır diye düşünüyorum.
tüm periyotlarda ortalamaların üzerindeyiz,piyasada kim ne derse desin halen güçlü kalmaya devam ediyor.
-
Birtek longcu ben kaldım galiba.