Mc sonuna kadar yeni bir zirve yapabilir.
Printable View
Mc sonuna kadar yeni bir zirve yapabilir.
astatinim! senin sisteme talip çok...bende isterim...:)..söz sistemine uyacagım..kazandığımın %50 si senin...dikkatini çekerim..açık artırmada çıta büyüyor...olmadı,son diyeceğim..[B]kim ne verdiyse benden 2 katı...[/B].lelele var mı ötesi..
yeni kısa acan varmı yada
kısa potans goren varm ı
30HAZIRAN ENDEKS
ILERLEYEN DAKIKALARDA
44.175 ASAGIDA HEDEF OLDU.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
eskiden çıkacak derdi tutturamazdı, tam tutturdu dedik ,şimdide düşecek diyor yine tutturamıyor.
[quote=MMO;114917]30HAZIRAN ENDEKS
ILERLEYEN DAKIKALARDA
44.175 ASAGIDA HEDEF OLDU.
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.S.
[URL="http://www.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/"]WWW.ANADOLUYATIRIM.COM.TR/[/URL]
eskiden çıkacak derdi tutturamazdı, tam tutturdu dedik ,şimdide düşecek diyor yine tutturamıyor.[/quote]
ya arkadaş bu adamda sapıttı.200 puanlık düşüş hedefinin nesini analiz diye gönderiyor.
[quote=SEYYAH;114918]ya arkadaş bu adamda sapıttı.200 puanlık düşüş hedefinin nesini analiz diye gönderiyor.[/quote]
Endeks demiş 600 puan yapar.:D
[QUOTE=jerfin;114907]ee sana bir tane de dünürcü başı lazım vobix.. kimi kimsesi yok gibi tek başına sistem istemeye mi gidilir..:..:[/QUOTE]
benim annadan güzel anna olur:::
[quote=SEYYAH;114881]yahu sazan abi bişey soracağım.sende DEVİR ve T.ŞENGÖZ gibi mi düşnüyorsun?
çünkü yanlış anlamadıysam bunlar finansal piyasa diye bişey kalmayacak demeye getiriyorlar işi.
hatta DEVİR 2,3 sene sonra birçok borsada işlemler sürekli durdurulacak v.s. demişti.hatta bi arada rusya da yapıyorlardı.
yani düşüş öyle bir hal alacakki artık borsa,şirket şu bu v.s. kalmayacak gibi.
sende böyle mi düşünüyorsun?
teşekkürler,[/quote]
Sevgili Seyyah,
Ben olaya sadece teknik analiz açısından bakıyorum. Yan etkiler (sigorta şirketleri çöküşü, Borsaların kapatılması vb) beni aşar ve ilgilenmiyorum. Borsa kapanırse at (yarışı) teknik analizi yaparız. Bir şey daima bulunur. (Çünkü insanoglu, mevcut statüsünü mucizevi bir şekilde değiştirebilecek bir şey olmazsa yaşayamaz. (Hoş bu şeyin varlığı çok çok az istisnalar dışında hiç birinin statü değişikliğine de yol açmaz , bilakis fakirleşirler))
Ben çöküşün ilk aşamasının tamamlandığını ve şimdide ikinci aşamanın geleceğini düşünüyorum. Borsalar daima büyümeyi satın alır. (Temettü, Karlılık yada ciro-pazar payı açısından), bu yükselişte yada önümüzdeki 1-2 yılda bunlardan hangisinin artacağını düşünüyorsun. Bence şirketleri büyük çoğunluğu için hiçbiri.
O halde bu yükselişin ayı piyasası rallisi olması dışında alternatifi yok. Endeks grafiğinde 2 yıldaki tüm düşüş bir expanded flat olarak gözüküyor. (sonrasında çok şiddetli yükseliş getiren.) Bunun kısa vadede olacağına inanmıyorum. Bu nedenle ben tüm düşüşü sadece düşüşün A dalgası olarak etiketliyorum.
Bu kadar büyük ölçekli düşüşlerde hedef bulunmasında direk puan kullanılmaz. Örnekle bir hisse 100'den 50'ye düşmüş ise, Bir bu kadar düşecek demek
a. 50 puan daha düşecek
b. yada %50 düşüş olacak diye ifade edilir. (Önceki 100'den 50'ye %50 düşüş) (50'den 25'e %50 düşüş)
Sonuçta ikisi aynı puan'ı vermez ve büyük ölçekte oran kullanmak gerekir.
[quote=Larossıan;114919]Endeks demiş 600 puan yapar.:D[/quote]
30 HAZİRAN ENDEKS demiş yani VOB30 ENDEKS demek oluyor :::
nabeeer? :::
[QUOTE=SEYYAH;114918]ya arkadaş bu adamda sapıttı.200 puanlık düşüş hedefinin nesini analiz diye gönderiyor.[/QUOTE]
5 dklıkalrda OBO var gibi 200 puanlık düşüşü ordan çıakrtmıştır.
Bir arkadaşımız demiş Gökhan kayahan gibisin falan aynı.Asla söylüyorum yeni eski olsun forumda.Benim yazılarıma kulak asmayın.Ben kendi çapımda eğleniyorum.Kimseye zarar vermek yada yada onları sevindirmek derdinde değilim.Herkes kendi cukkasını düşünsün.Kimse size para vermez kaybettiğinizde.Kimse sizden para da istemez kazanınca.Bu yüzden ne olur benim yazıları fazla irdelemeyin.Ben para kaybederim kazanırım.Şimdi bu günler öyle eğlence.Para yapacak havamda değilim.Zamanı var para yapacak hava gelmesi lazım.Ben yapamıyorum kusura bakmayın.Bana lazım 50 100 000 puan.Bu 400 500 gidip gelmesi açmıyor.
[QUOTE=VOBiX;114923]5 dklıkalrda OBO var gibi 200 puanlık düşüşü ordan çıakrtmıştır.[/QUOTE]Onun da içine ettielr zaten flama bari yapsa.