444000 -44500 arası full kısa
Printable View
444000 -44500 arası full kısa
beşiktaş tavan yapamazsa,dip olur...
SN abka sistemli olarak mı kısaldınız?
[QUOTE=ttcetinkaya;114928]SN abka sistemli olarak mı kısaldınız?[/QUOTE] sistem bugün çarpıldı..ama en son kısada...
flat kalacaktım ama baktım sistem sat iken fiyat yukarı gitti,dayanamadım..sistemli kısayım...
44450 den ful kısayım sıkıldım artık 44650 stop yazdım alırlarsa başlarına çarpsınlar uzunada dönmem
[QUOTE=abka;114714]al;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(CLOSE,BullFear) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
sat;
BullFear := (HHV(HIGH,4) - LLV(HIGH,4))/2 + LLV(HIGH,4); BearFear := (HHV(LOW,4) - LLV(LOW,4))/2 + LLV(LOW,4); Cross(BearFear,CLOSE) AND Ref(Sum(CLOSE < BullFear AND CLOSE> BearFear,5),-15)= 1
bu sistemi nereden buldum hatırlamıyorum..[B]optimize ettim[/B]... 3-4 ayda 28.000 puan bıraktı.
[B]28 ocak--18 mayıs arası 28825 net kar..[/B]totalde 188 işlem yapmış...
acaba 2008 in diğer 3 aylıklarında ne bırakmış...veri olmadığından bakamadım...
bu arada işlem miktarı azaltılabiliyor..[/QUOTE]
Sayın Abka dün bu yazdığınız sistem förmülü matriks tanımlı indikatörlerdenmi oluşuyor yada kendimiz bunu indikatör olarakmı tanıtıp ondan sonramı uygulatacağız.
14.40 dan beştaşdan full kısayım..mesela..
oo biz yokken bi cacık olmamış bıraktıgım yerde ben 44800 kadar alırlar demıiştim bu keferleri ama yanıldım özur py ama bir elime keçersen kör kıyma makinası hazır :D:D:D
[quote=VOBiX;114905]Kulüplerin borsadaki şirket yapıalrı farklı. Ayrıca BJKAS için uzun süreden sonra sürpriz gibi oldu şampiyonluk.[/quote]
senle bi e grimıntımız vardı unuttungaliba :)
[QUOTE=oguzhan;114931]Sayın Abka dün bu yazdığınız sistem förmülü matriks tanımlı indikatörlerdenmi oluşuyor yada kendimiz bunu indikatör olarakmı tanıtıp ondan sonramı uygulatacağız.[/QUOTE]matriksi bilmiyorum.ama metastockta al-sat komutunu direk yazarsanız (kopyalayarak)çalışıyor..
[quote=oguzhan;114931]Sayın Abka dün bu yazdığınız sistem förmülü matriks tanımlı indikatörlerdenmi oluşuyor yada kendimiz bunu indikatör olarakmı tanıtıp ondan sonramı uygulatacağız.[/quote]
Laf aramızda bu formülde hiç indikatör yok..sadece fiyatın H,L, C sine bakıyor..copy paste et yapıştır çalıştır
bunu yazdığıma ben de inanamıyorum ama, baktığım parametrelere göre
44.400 üzerinde bir süre kalırsa, shortlar dikkat etmeli.