SANKİ 74400 LERE KADAR GELİCEK VE SONRA TEKRAR YUKARI DÖNCEK GİBİME GELİYOR :cool: o zaman longu kapa 400 den tekrar aç diyenler olabilir ama yemiyor ya kaptırırsak malı :)
Printable View
SANKİ 74400 LERE KADAR GELİCEK VE SONRA TEKRAR YUKARI DÖNCEK GİBİME GELİYOR :cool: o zaman longu kapa 400 den tekrar aç diyenler olabilir ama yemiyor ya kaptırırsak malı :)
[quote=a.kaya;367360]SANKİ 74400 LERE KADAR GELİCEK VE SONRA TEKRAR YUKARI DÖNCEK GİBİME GELİYOR :cool: o zaman longu kapa 400 den tekrar aç diyenler olabilir ama yemiyor ya kaptırırsak malı :)[/quote]
abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
kapa longu,misal 75.100 e şartlı alım emri koy,bu şekilde malı kaptırmamış olursun,en azından az kaçırırsın...
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..
[quote=saraylı;367361]abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
kapa longu,misal 75.100 e şartlı alım emri koy,bu şekilde malı kaptırmamış olursun,en azından az kaçırırsın...
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..[/quote]
eğer 75.100 den seni uzuna geçirip te aşağı gelirse,
o zaman yukarda yazdığım yazıyı oku abim,hani kısmetle ilgili olanı,hehehhh:D:D
[quote=saraylı;367361]abim, [B]aşağı geleceğini düşünüyorsan[/B] şöle yap:
aşağı grelirse şartlı emri iptal et,ordan alım yap..[/quote]
üstadım teşekkürler ama kalsın hiç kımıldamayım daha iyi :p zaten maliyet 73550 74400 altı 15 lik kapanışta kapar shorta geçerim.
[quote=saraylı;367363]eğer 75.100 den seni uzuna geçirip te aşağı gelirse,
o zaman yukarda yazdığım yazıyı oku abim,hani kısmetle ilgili olanı,hehehhh:D:D[/quote]
patron kısmet deyince ben de hemen hatırlatayım gayatron a olayı iki özlü sözle;
1) Kaderde varsa üzülmek :..: neye yarar üzülmek.
2) At koşar baht kazanır. (At koşmaya devam eder):::
fıcırları alıyorlar buraya veriyorlar ya bıkmadı mı bu oyundan adamlar :..:
emergingler le ters korelasyon...hard currency sahibi ülke piyasasının artık gerçekten kendi parasına ihtiyacı olduğu durumlarda had safhada olur..sıvamak için kullanır onu..:))
oww mondiyo..aftlobear saldırıyor
[quote=Astatin;367368]oww mondiyo..aftlobear saldırıyor[/quote]
en sevdiğim veriş tarzı..gtum gtum..uzuna ümit vere vere..tabi bu vermeye devam edeceğini garanti etmiyor..
ama uzunlara "bak az verio ,şimdi bir anda çizmeye başlııcak"dedirtmesi şu an için güzel..
bu kadar korkuttuğun yeter sür yukarı artık daa :mad:
ivit..dananın yada boğanın kuyruğunun kopacağı nokta buralar..CCi lar gevşedi soğudu...MFI lar ise iyi seviyelerde amma dalgalılar...oww mondiyo.. bugün 10:30 barında olmuş max hacim...onun L si altında gapanış olmadıkça no tırsıngen..
[quote=ATHLON;367369]en sevdiğim veriş tarzı..gtum gtum..uzuna ümit vere vere..tabi bu vermeye devam edeceğini garanti etmiyor..
ama uzunlara "bak az verio ,şimdi bir anda çizmeye başlııcak"dedirtmesi şu an için güzel..[/quote]
Athlon hocam 74400 alrında 15 lik barda kaparsa senin safın geçerim bende :)))