44.325 short pozu ... 43800 short cover ve uzun yaptım ... haftasonuna uzun .. bu piyasa bugün düşmediyse inad etmeye gerek . yok .... son tepe yolcusu bence . vadeli . 45000 falan olabilir ..
Printable View
44.325 short pozu ... 43800 short cover ve uzun yaptım ... haftasonuna uzun .. bu piyasa bugün düşmediyse inad etmeye gerek . yok .... son tepe yolcusu bence . vadeli . 45000 falan olabilir ..
algı bozması bu olsa gerek...
kısa vadede yön kalmadı... uzayanlar çıktı piyasaya..
istedikleride bu zaten...
bende al verirse uzarımm.. napalım....ama geceye kısa
kapanışa kadar uzunum ... haftasonu pozum tam net değil daha ..
[QUOTE=mbm;115048]algı bozması bu olsa gerek...
kısa vadede yön kalmadı... uzayanlar çıktı piyasaya..
istedikleride bu zaten...
bende al verirse uzarımm.. napalım....ama geceye kısa[/QUOTE]
ralli ralli ralli ... .rihannaaaa :D :D :D :D hahahahhahaha
975 uzun denemesi... sistemden dolayı.. uyacagız bunlara mecbur..sat deyince satacagız....
yada kapanışa tepeden kısa
[QUOTE=selçuklu;115049]kapanışa kadar uzunum ... haftasonu pozum tam net değil daha ..[/QUOTE]
he bende aynı....
44.175 üzeri shortlar dikkat etmeli...
pozun netleşti .. haftasonuna 43,800 uzun ... dowu falan taktığımız yok .. .. herkese bol şans ..
150 kısa yine......
[QUOTE=selçuklu;115054]pozun netleşti .. haftasonuna 43,800 uzun ... dowu falan taktığımız yok .. .. herkese bol şans ..[/QUOTE]
içimden dedimki... selçukla sonunda bugün aynı yönde girecegiz galiba geceye...o kesin kısa girer dedim
tabi cayıp uzun girmezse diyede düşündüm......
yine olmadı..yine olmadı...
100 uzun bu arada
Annayı dınlemezsem boyle gunumu gorurum işte :(
projeksyonun hatrına haftasonuna uzun ... .. ben çıkıyorum .. projeksyona uyacağım .. daha tepe görülmedi gözüküyor projeksyonda.. ..iyi haftasonları ralli ralli ralli .. .:D:D:D
[QUOTE=selçuklu;113441]projeksyonu değiştirdim .. yeni tepe görecez bence ... oradan çöküş başlayacak daha şelale başlamadı yani ...
ahanda graf .. hala yükseliş kanalı içindeyiz... :D:D:D ..
[URL=http://img30.imageshack.us/my.php?image=adszluz.jpg][IMG]http://img30.imageshack.us/img30/65/adszluz.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]