-
[quote=jelibon;219465]Bu Kayahan var ya baktı düşmüyor tatil matil gitti. Geçen sene böyle gitti vob 40000 puan arttı. Shortçular Kayahanı çağırmali. Yoksa iş yaş.
Jelibon.[/quote]
[I]şortçuların işi kayahana kaldıysa yandılar.....[/I]
[I]şaka bir yana 69.500 ve üstünde yeni şort açacak olanlar [/I]
[I]bence long açacak olanlardan daha az risk taşıyacaklar...[/I]
[I]longlar altın vuruş tarzında bir rally sonrası dikkatli olmalı.....[/I]
[I]rally şortlara panik yaptırma amaçlı olacaktır...[/I]
-
[QUOTE=mur@t;219462]Kendimden bahsetmiyordum, bir yakınım için yazmıştım, sen kaç mezunusun?[/QUOTE]
2005 ama galatasaray degil istanbul üniv :)))
-
geldim .. üvvv .. sabahki 875 kısalar 69,050 istop oldu ... 625 ort full kısa hamdolsun .. üvvv .. acilen küskü .. .emergency .. üvvv
-
:..:5 dk grafikte pivotu kırdı! Darısı 15 liğin başına! Bastırın UŞAGLAAARRR! :dü:
-
[quote=selçuklu;219479]geldim .. üvvv .. sabahki 875 kısalar 69,050 istop oldu ... 625 ort full kısa hamdolsun .. üvvv .. acilen küskü .. .emergency .. üvvv[/quote]
hoş geldin abi sende şortladıysan şelale başlayacak o zaman
burnun iyi koku alıyo senin
-
Long'lar için trailing stop'um 350'de... 375 altı düşüş başlatabilir bence... Bu trend bitene dek sistem sinyali olmadan short yasağım var ancak flat'lerim...
-
[QUOTE=selçuklu;219479]geldim .. üvvv .. sabahki 875 kısalar 69,050 istop oldu ... 625 ort full kısa hamdolsun .. üvvv .. acilen küskü .. .emergency .. üvvv[/QUOTE]
Hoşgeldin DELİGANLU! Astiye söölede iyi bi beddua etsin ben sööledim ama dinlemedi seni dinler! üüüüüüüvvvv
-
-
[quote=mur@t;219435]Galatasaray Lisesi, Koç Üniversitesi mezunu, Fransızca ve İngilizce bilen, askerliğini yapmış, endüstri mühendisi istihdam etmeyi düşünürseniz, haberim olsun...[/quote]
Soru : Bu niteliklere sahip kişi işsiz mi yoksa iş değiştirmeyi mi düşünüyor.
-
[QUOTE=unlimitted;219455]kesinlikle! :..:
şimdi aktörleri isimlendirelim:
sen pelasın,alttan mallandın ve düşeceğini bildiğin için yeni keklere (bana) pozisyonunu sattın [B]hadi güle güle git[/B] dedin, hoooop çakıldı 67 bin'e.[IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
APSD'ye göre poz yorumu çok pis yanıltabilir...dikkatli ol. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon12.gif[/IMG][/QUOTE]
şimdi bu durum şyu şekilde oluşur eğer pala gibi yüksek poz sahibi kurumları ele aldıgımız da karsı tarafı pes ettirecek derecedebir hareket için öncelikle apsd de + bir yükseliş oluşur diyelim ki bu + 4000 bu süreç sonunda eğer shortlar pişman olup kitlesel poz kapatmaya gidiyorlarsa palanın ellerindeki yuklu pozu iteleme fırsatına sahip olabilir bu da ancak ve ancak +4000 lik apsd nin önce 0 a yakınsamasını sonra eger yuklu bir bindirmeyse - ye geçmesini gerektirir... eğer aga full poz değişimi yapıyorsa - apsd den tekrar + 4000 e yolculuk yapması gerekir...
aynı durumda aps değişimi de şu şekilde oluşur bu sürecte önce aganın itelediği poz adar eksilir sonra aganın actıgı ters poz oranında artar..
yaptıgım yorumlar salt aps yada apsd odaklı değil.. mevcut durumu göz onune alarak bu konular uzerınde olusan degısımlerı ıncelıyorum. acıkcası gidisata dair cok sey yansıtıyor.. tabiki salt yorum bunların degısımı degıl ama dıkkat edılebılecek takıp edılebılecek bır veri olarak goruyorum.
-
-
[QUOTE=sazan;219493]Soru : Bu niteliklere sahip kişi işsiz mi yoksa iş değiştirmeyi mi düşünüyor.[/QUOTE]
askerden yeni gelmiş oldugunu varsayarak is arama surecındedır dıye tahmin ediyorum :)