-
üvvvv.... Canım çok pis şelale çekti.... üvvvv... Long'ların büyük kısmını sistem dışı kapattım.... üvvvvv.... Long olmayı gururuma yediremiyorum.... üvvvvv... Şöyle bir short sinyali gelse o barda short'lara öyle bir abanacağım ki SPK hakkımda inceleme başlatacak.... Ama sistem 1dk'lıkta bile long hala.... Daha orada short verecek, sonra 5dk'lıkta short verecek, sonra 10dk'lıkta short verecek de en son 15dk'lıkda short olacak da ben kısalacam... Ölme eşşeğim ölme.... üvvvv.. Zaten Dow kapalı bugün yaprak kımıldamaz.... üvvvv...
-
saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..
-
stil long still got the blues...
-
korkuyorum stro patron .. üvvvv ... gol mü olacak ne edecek .. vayyyyyyy ...
-
[quote=selçuklu;260179]korkuyorum stro patron .. üvvvv ... gol mü olacak ne edecek .. vayyyyyyy ...[/quote]
Hayatta olamaz patron... Hatta XU030 bu haftayı 5 haneli sayılarda kapatabilirse çok şaşırırım.... üvvvv.... Avatarı ona göre seçtim.... üvvvv....
-
[quote=ATHLON;260177]saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..[/quote]
athlon,
Haftasonu dow ve s&p500 de biraz grafik çalıştım,
daha ov li çıkış içinde 4.dalga dibini tamamlamaya çalışıyolar,
bugün de kapalılar,
hal böyle olunca,biz de bugün bi aşağı bi yukarı salınabiliriz,
doğrudan yukarı gidemeycez bence ....:confused::rolleyes:
-
ralli-eynseynnccccccc...destek ve dirençler...
[IMG]http://i49.tinypic.com/2hmq89j.png[/IMG]
-
[quote=ATHLON;260177]saraylı patroms son yukarı dalga başlasın...gidelim 80 bınlere...sonra bunun son dalga olmadıını anlayalım...daha da yukarı gıdelım...feza formeyşın olsun artıkın...dışarıya göre fazla zayıf kaldık...:))uwww..[/quote]
Ha patroms..Saraylı bizi diskoya götür...:D Saraylı 5 on the way:rolleyes:
-
çok keskin dönüş yaptı pala..
-
[quote=saraylı;260181]athlon,
Haftasonu dow ve s&p500 de biraz grafik çalıştım,
daha ov li çıkış içinde 4.dalga dibini tamamlamaya çalışıyolar,
bugün de kapalılar,
hal böyle olunca,biz de bugün bi aşağı bi yukarı salınabiliriz,
doğrudan yukarı gidemeycez bence ....:confused::rolleyes:[/quote]
abey dow a bakınca inan hiç uzunlayasım gelmıo...emme aklıma 8000-9000 hareketlerı gelıo namıssızın..dow oralarda oyalanırken bıze neler ettılerdı gayrı...kaç ay önce yazdıım olay...biz hakkaten farklıyız baskayız krızden sonna...hayır makrolar da ılgınc sekılde duzgun..nası yapıolar bılmıorum ama olay bu gayri...korkuyorum ..uwwww.
-
istop ve long ... i am sorry .. so sorry .. üvvvv ..... ingaaaaaaa ... .
-
Nazgül: şşşttt tilki tilki...bu hava aynen AKP kapatılmama davası sonucu açıklanmadan önceki havay benzemiyormu he...scrrrrrreeeeeeewwwwmmm
Tilki Tilki: Hıss, evet evet benziyor..amma sen ürkütme vakvakları...iyykk iykkk...