-
[quote=mbm;38221]ellerinde patlamasın..............:D
efg döner alırda..çokta ısrarcı değil zaten..
citi beter olur inşallah...
esas halka arz akşam dowda olursa o fena...[/quote]
Merill-morgan-efg-creditt-citi-ubs , SPOTTA net satıcılar.Büyük ihtimal hedge fonlar. Rusya da aynı durumda. Bu nedenle long pozlar diken üzerinde. kurtarma planı yemedi. Zaten panikteler. Bir tek FED in faiz indirimi kararı kaldı olumlu beklenti olarak. Bununda kalıcı etkisi ne kadar olur bilinmez.
-
[QUOTE=hurricane;38227]sen çok bilion sanki. oda vardır[/QUOTE]
biliom tabii, düşecekse düşecektir. yanlış anlama şu anki durum için söylemiyorum. genel.
-
03.10.2008 15:59:20 *citigroup, Goldman Sachs Için Fiyat Hedefini 175 Dolardan 150 Dolara Indirdi
03.10.2008 15:59:30 *citigroup, Morgan Stanley Için Fiyat Hedefini 45 Dolardan 30 Dolara Indirdi
-
[QUOTE=jelibon;38226]düşemeyen borsa çıkar diye birşey yoktur, tersi vardır.[/QUOTE]
geceye dedigin hafta sonuna yani
2 gun riski var ortada bunuda goz onunde bulundur.
-
[QUOTE=follow;38231]geceye dedigin hafta sonuna yani
2 gun riski var ortada bunuda goz onunde bulundur.[/QUOTE]
ben yazmadım bunu sevgili Follow.
-
[QUOTE=mbm;38221]ellerinde patlamasın..............:D
efg döner alırda..çokta ısrarcı değil zaten..
citi beter olur inşallah...
[B]esas halka arz akşam dowda olursa o fena...[/B]
1/3 uzundum... 42475 ve 42700 den fulledim uzunları...
efg ve citi den tırsmamda...
dowun sagı solu belli olmaz.. 2/3 uzun girecegim geceye.....[/QUOTE]
Bu durumlar iyi kar bırakabiliyor sayın mbm. çok dikkatli olun......
-
[QUOTE=jelibon;38232]ben yazmadım bunu sevgili Follow.[/QUOTE]
pardon yanlis oldu:D
hurricane e yazmistim .
-
[QUOTE=cbaykus;38233]Bu durumlar iyi kar bırakabiliyor sayın mbm. çok dikkatli olun......[/QUOTE]
kar derken sn çetin...
bende onun peşindeyim zaten....
uzundan kar edeyim diyorum işte...:D
söylediğini tam anlayamadım..bu durumlar dediğiniz ne.. kısalarmı...
-
bono bileşiklerde faizlerin yükselmesi , sanki orada yabancı çıkışı var gibi. Bilemiyoruz. Faizler çıkarken aynı anda kurlardaki hareket bu ihtimali akla getiriyor. Buradada spotta net olarak satıcılar. Vadelide aynı durumda. Tedbirli olmakta sayısız fayda var. saygılar.
-
[quote=follow;38231]geceye dedigin hafta sonuna yani
2 gun riski var ortada bunuda goz onunde bulundur.[/quote]
kumarın ilk anayasa maddesi: Kazanmaya şartlanmak kaybettirir. Ben rht oynuorum. Kararlarımı sorgulamam para giderse gider. Önemli olan benim zevk almam ben bu işden zevk alıorum. Ha poker oynamışım ha gazinoya gitmiş okşana,mehtaba,asuya para yedirmişim ha vob oynamışım benim için bu üçünün bi farkı yok. vob yatırım deil kumardır benim gözümde. olsa olsa bilinçli kumar olur
-
[quote=saganak;38236]bono bileşiklerde faizlerin yükselmesi , sanki orada yabancı çıkışı var gibi. Bilemiyoruz. Faizler çıkarken aynı anda kurlardaki hareket bu ihtimali akla getiriyor. Buradada spotta net olarak satıcılar. Vadelide aynı durumda. Tedbirli olmakta sayısız fayda var. saygılar.[/quote]
milenyum bank en ii satıcı orda. yabancı satışı var
-
kısaladım. gecemioz 150 yi. gecersek de stop olurum. napalım
-
[QUOTE=mbm;38235]kar derken sn çetin...
bende onun peşindeyim zaten....
uzundan kar edeyim diyorum işte...:D
söylediğini tam anlayamadım..bu durumlar dediğiniz ne.. kısalarmı...[/QUOTE]
bende uzadım abi 42800 uzun... paimei al dedi .. stopum 42900 .. bu sefer karlı stop koyayım dedim .. hehe he :D....
-
simdikte dow cıkarken cıkmıyo ne is hurricine biz yatayız sanki
-
[quote=Nohamura;38243]simdikte dow cıkarken cıkmıyo ne is hurricine biz yatayız sanki[/quote]
valla ben de anlamadım. pariteye dadanırım belki
-
DOW açılmadan Beyaz Saray mesajları yollamış hemen bi şey yok ki bi şey yok ki...:D:..:
-
[QUOTE=selçuklu;38242]bende uzadım abi 42800 uzun... paimei al dedi .. stopum 42900 .. bu sefer karlı stop koyayım dedim .. hehe he :D....[/QUOTE]
takiptesin zaten.....:D
tebrik ederim...
son günlerin en iyi traderi seçtim seni.....+.+.
-
[QUOTE=mbm;38246]takiptesin zaten.....:D
tebrik ederim...
son günlerin en iyi traderi seçtim seni.....+.+.[/QUOTE]
burnuma ralli kokusu geliyor abi ... bugün 42900 görülmezse haftasonuna uzun ....ralli olmazsada paimeinin canı sağolsun helvaları deep freeze koydum bozulmasnlar .. pazartesi lazım olabilir haha ha :D :D
-
[QUOTE=selçuklu;38247]burnuma ralli kokusu geliyor abi ... bugün 42900 görülmezse haftasonuna uzun ....ralli olmazsada paimeinin canı sağolsun helvaları deep freeze koydum bozulmasnlar .. pazartesi lazım olabilir haha ha :D :D[/QUOTE]
kontrol et istersen helvaları kedinin biri yemiş olabilü :D ya cıkamıyor vop 42700olabilirmi ? ordan doner belkim
-
[QUOTE=Nohamura;38248]kontrol et istersen helvaları kedinin biri yemiş olabilü :D ya cıkamıyor vop 42700olabilirmi ? ordan doner belkim[/QUOTE]
yok duruyor ... kedi girerse derin dondurucuya donar zaten -20 de hahaha.. çıkınca canlanır ama dokuz canlı ya .. haha :D
-
[QUOTE=cbaykus;38213]$ POZİSYONLARINDA VERİYORLAR...
1,32 ALTINA İNDİ
43,00 zorlanıyor..[/QUOTE]
1,3125 $$$$$
43,450 Vadeli
-
Hafta sonuna 1/3 short. Herkese iyi tatiller.
-
1-5-60 dk lık 3 periyotta baktıgım sistemler alda artı saatlik mumlarda hoş oldu devamı gelir insallah fake olmaz
-
42800 maliyetli kısaları rulo yapsın citi....11500 tane....
-
[quote=mbm;38253]42800 maliyetli kısaları rulo yapsın citi....11500 tane....[/quote]
hedge işlemi o işlem boşa sövüonuz citiye
-
%15 in altından %2.78 çıktı, nerdesin Kayahan.
-
fdow vob30 korelasyonu koptu sanirim aksam ve geceki dow'u satin aldilar son 5 dk ka.
yani tasari kanunlasti hesabini.
-
[QUOTE=hurricane;38254]hedge işlemi o işlem boşa sövüonuz citiye[/QUOTE]
çok bilion sen, daha yukardan yapsaydı mal citi.
-
flat girdim haftasonuna .. istirahat edeceğim bir süre ..
-
geceye full uzun......
son günlerde yediğim gapların haddi hesabı yok....allahtan yarım yada 1/3..
bir gapta ben istiyorum lehime... fulum bu akşam..tam sırası..:)
tavanı görürsekte iyi olur.....:)
-
[quote=jelibon;38257]çok bilion sen, daha yukardan yapsaydı mal citi.[/quote]
ya saçmalamayın adam hep zarar yazıor dipden kısalıor. karşılığı olmadan iş yaparlarmı ya. hedge işlemi deilse o işlemler bu işi bırakırım ben. koskoca dünya lideri citi grup alemin aptalımı. kendiniz avutuyorsunuz. büyük para kaybetmez. burda kaybeden tek kişi var oda küçük yatırımcı. eskisi gider yenisi gelir
-
[QUOTE=mbm;38259]geceye full uzun......
son günlerde yediğim gapların haddi hesabı yok....allahtan yarım yada 1/3..
bir gapta ben istiyorum lehime... fulum bu akşam..tam sırası..:)
tavanı görürsekte iyi olur.....:)[/QUOTE]
abi ben sistem alda olmasına rağmen uzun riskini alamadım .. koskoca bayram tatilinde kısa riskini aldım haftasonu için uzun riskini alamadım üüü üüü... ama dediğin gibi bencede pazartesi boğa show izleriz .. uzunda göstermiş olduğun sabrından dolayıda tebrik ederim ....
-
[QUOTE=jelibon;38255]%15 in altından %2.78 çıktı, nerdesin Kayahan.[/QUOTE]
Aşağıdaki mesajdan sonra görünmedi .dng
[QUOTE=VOBiX;38038]1,400den dolar 1,900den euro satalım sana sen de yarın dolarları 1,700den Euroları 2,200den satar köşeyi dönersin.[/QUOTE]
-
bumu kriz,
arife işc : 5,35
bugüniş c:5,30
normal günlerde daha çok düşüyordu....
-
[QUOTE=hurricane;38261]ya saçmalamayın adam hep zarar yazıor dipden kısalıor. karşılığı olmadan iş yaparlarmı ya. hedge işlemi deilse o işlemler bu işi bırakırım ben. koskoca dünya lideri citi grup alemin aptalımı. kendiniz avutuyorsunuz. büyük para kaybetmez. burda kaybeden tek kişi var oda küçük yatırımcı. eskisi gider yenisi gelir[/QUOTE]
hedge e birşey demiyorum, mal citi niye daha yukarıdan yapmıyor diyorum
2 aydır bir sistem yaptı kendi kendine sürekli önce satıyor, tutmazsa zararına geri alıyor.
biraz daha yukarıdan yapabilir akıllı olsa.
-
evet seri devam ediyor.
11850, 11750, 11600, 11400, 11200, 11150, 10850, 10700 (bugün şimdilik).
ne yapmalı yukarıya ihlal yapmalı.
11900 üzerinde kapamalı, yoksa düşer. (aman hemen bugün için dediğimi sanmayın)
sevgiler.
-
[QUOTE=hurricane;38185]nybot(New York Board Of Trade) da portakal suyu kısaladım; cme (Chicago Mercantile Exchange)de kereste uzunladım sanal. millet dow longlayıp şortluoya sanal bizim neyimiz eksik[/QUOTE]
03.10.2008 17:52:01 GEÇEN AY YÜZDE 17,69'LUK ARTIŞLA FİYATI EN ÇOK YÜKSELEN ÜRÜN ŞEFTALİ OLDU
İyiki şeftali suyu kısalalamamışsın .kom
-
[QUOTE=VOBiX;38271]03.10.2008 17:52:01 GEÇEN AY YÜZDE 17,69'LUK ARTIŞLA FİYATI EN ÇOK YÜKSELEN ÜRÜN ŞEFTALİ OLDU
İyiki şeftali suyu kısalalamamışsın .kom[/QUOTE]
;)+..lelele
-
[QUOTE=sentinus;38059]DOW bu...Bugün nedensiz düştüğü gibi yarın nedensiz çıkar fazla mantık aramamak gerek(bence veri falan hikaye ezberledik artık). Fakat biz açılırken yaşanan bu düşüş manidar biraz. Yarın bir gap yaptıktan sonra yataya girip kararı beklemeye başlarız bollingerın alt ve üst bandı arasında.Eğer futurelar yarın tepki yapacaksa biz açılmadan yapmazlar önce gap yapmamız beklenir çünkü işin raconu böyle. Yatırım tavsiyesi değildir.[/QUOTE]
Rezalet tarım dışı istihdam verisi nire DOW nire...Verilerle alakası yok bunun diye boşuna söylemiyoruz...
-
[QUOTE=sentinus;38273]Rezalet tarım dışı istihdam verisi nire DOW nire...Verilerle alakası yok bunun diye boşuna söylemiyoruz...[/QUOTE]
dow paketi geçirmeye odaklandığı için verileri görecek yanı kalmadı.