way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru
Printable View
way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru
[QUOTE=Astatin;115071]way anasını ...çeyrek porsiyon 800 lonkları 44100 fil-atladım...fit-filat haftasonuna...histemde sistemde lonk diyordu acaba neden filatladım..:)haftasonu huzuru[/QUOTE]
bugunu -600 pıvan kapadım sabit :(
[quote=selçuklu;115049]kapanışa kadar uzunum ... haftasonu pozum tam net değil daha ..[/quote]
Uzlaşmaya gidiyorum ben uzunum.üüü
Pozitif ayrışma falan hikaye bence, resmen yukarı sürülüyor piyasa:)
Nerede benim OBO TOBO grafiği durun bakıyım:) adamlar neden Haziran vadede yüklü miktarda uzunda? TOBO ya yolculuk tüm hızıyla devam ediyor, arkaya yaslanma zamanı bence, artık tamamen anlaşıldıki [B]up up up [/B]diyen arkadaşlar haklı çıkacak, bide benim TOBO oluşsa varya, yemede yanında yat olur orta vadede:), şimdilik Haziran vade en kısa periyoda kadar AL konumda bende, haftasonuna uzun gir diye bağırdı, saygılar...
15 dklıkla MMO çizgisi değmeden bunlar ekmek yedirmeyecekler bundan sonra.üüüüüüMMO haklımışın valla.:confused:
[QUOTE=Larossıan;115069]Bu aşağılıklar dow takmıyorlar hiç birebir takip gerekiyor artık.:cool:[/QUOTE]
gün içi taipdeyiz zaten...
gaplar için dow şart... bu gece eksi 3 yapsında dow takıyorlarmı takmıyorlarmı görürüm.....
en azından gapı almış oluruz,sistemde satta olmuş olur bu arada....
öğlen 44.300 SHORT ladık DJI dan sonra dönünce 44.050 FLAT fakat dayanamadım geri bastım 150 den...yani hsonuna 44.400 SHORT girmiş olduk...
yanlış yaptım gibi...neyse ya...neyse nasip o...ivrenç bi gündü...tam düşüyoruk diye umutlandık geri çevirdiler...bunlar sıyırmışlar iyice...
DJI da çıkıyor...yidik ayvayı...
vadeli günlük RSI 2007 deki zirveden bugüne hiç bu noktaya gelmemiş...delip geçecek uzaya gidiyor sanırsın...bugünkü tepeyi onaylamadı...bodur tavuk kimi KISA kaldı bir önceki tepeye göre...
[QUOTE=bull market;115074]Pozitif ayrışma falan hikaye bence, [B]resmen yukarı sürülüyor piyasa[/B]:)
Nerede benim OBO TOBO grafiği durun bakıyım:) adamlar neden Haziran vadede yüklü miktarda uzunda? TOBO ya yolculuk tüm hızıyla devam ediyor, arkaya yaslanma zamanı bence, artık tamamen anlaşıldıki [B]up up up [/B]diyen arkadaşlar haklı çıkacak, bide benim TOBO oluşsa varya, yemede yanında yat olur orta vadede:), şimdilik Haziran vade en kısa periyoda kadar AL konumda bende, haftasonuna uzun gir diye bağırdı, saygılar...[/QUOTE]
full kısa....
beklenen hareketi yaptı babalar...
çalkalaya çalkalaya uzun kalanların sayısını artırdılar.....
amaçta bu değilmi zaten.....
[B]ha bu arada esas vuruşu gapta yapacaklar bunlar[/B]
ne zaman yakalarlarsa...
pazartesimi olur daha sonramı olur.......::::::::::::
[QUOTE=mbm;115076]gün içi taipdeyiz zaten...
gaplar için dow şart... bu gece eksi 3 yapsında dow takıyorlarmı takmıyorlarmı görürüm.....
en azından gapı almış oluruz,sistemde satta olmuş olur bu arada....[/QUOTE]
dow da var mı,bizi sevindirecek bir aşşağı potansiyel..
Dow buradan toparlamazda düşerse saatlik çok fena bozulma olacak, ama bunu yapamazlar bence, ters bir olay falan lazım, akşama teper, en son Nisan 21 ve 24 ünd olmuş böyle, tıpkı oradaki gibi toplaması lazım yoksa dax 4400-4500 e dow 8000 e gelir diyorum, ama bakalım.... Haftaya bakarız duruma, saygılar...
shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...
[quote=SEYYAH;115082]shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...[/quote]
Allah yardımcınız olsun Seyyah ne diyem.üüüBide 100 35 000 üstü kaldı bassınlar ben razıyım valla.