[QUOTE=Larossıan;115086]Yollada denize sokem onu yüzme de bilmiyodur anna.:D[/QUOTE]
bilmezmi abi bi daldımmı en az 5000 metrepıvan derine dalayor gız
Printable View
[QUOTE=Larossıan;115086]Yollada denize sokem onu yüzme de bilmiyodur anna.:D[/QUOTE]
bilmezmi abi bi daldımmı en az 5000 metrepıvan derine dalayor gız
mal yedirmek için dowun yeşil olmasından daha güzel bir ortam olamaz.
konuştuğumuz büyüklükteki hacimler için ortalık yeşilken mal alınmaz, ortalık kırmızı iken mal satılmaz.
bahsettiğimiz hareketleri yapan adamlar, bizim gibi (birkaç istisna hariç) 10-20-50-100 kontrata değil, binlerce kontrata işlem yapan adamlar.
ortalık kırmızı iken ellerindeki kontratların 10'da birini verseler, kırmızı olur kankırmızı. ellerindeki 10'da dokuzluk malın değerini düşürecek kadar aptalca hareket ederler mi?
ellerindeki malı tabii ki ortalık yeşilken millete dağıtacaklar.
o yüzden de dowun yeşil olması, uzuncuları çok sevindirmemeli diye düşünüyorum. yukarı marj kalmadı gibi bişey...
şahsi fikrimdir.
[QUOTE=mbm;115095]bu arada fdow 8353 zerinde yeni bir tepe görürse duble olur uyumsuzluk....
ama düşüşü bu geceye yetişirmi bilmem....
pazartesi fdow açıkmı.....[/QUOTE]
dow kapalıyken fdow yarım gun acık olsa guzel olur. inş acıktır
Ohooo, bu dow 8350 -8360 aralığıdan sonra AL olur zaten:) benim kapanış tahminimi tutturur bu gidişle:) fazlasında gözümüz yok....saygılar....
gör be oğlum şimdi 8353 ün üzerini....şimdi gör.......
geceye düşmek için çok vaktin kalsın....
pazartesi dow kapalı mı? sebep?
[quote=unlimitted;115097]mal yedirmek için dowun yeşil olmasından daha güzel bir ortam olamaz.
konuştuğumuz büyüklükteki hacimler için ortalık yeşilken mal alınmaz, ortalık kırmızı iken mal satılmaz.
bahsettiğimiz hareketleri yapan adamlar, bizim gibi (birkaç istisna hariç) 10-20-50-100 kontrata değil, binlerce kontrata işlem yapan adamlar.
ortalık kırmızı iken ellerindeki kontratların 10'da birini verseler, kırmızı olur kankırmızı. ellerindeki 10'da dokuzluk malın değerini düşürecek kadar aptalca hareket ederler mi?
ellerindeki malı tabii ki ortalık yeşilken millete dağıtacaklar.
o yüzden de dowun yeşil olması, uzuncuları çok sevindirmemeli diye düşünüyorum. yukarı marj kalmadı gibi bişey...
şahsi fikrimdir.[/quote]
Kırmızıyken böyleyse Allah yeşilinden saklasın Sayın Unlimitted.:(
[quote=SEYYAH;115101]pazartesi dow kapalı mı? sebep?[/quote]
Bayram pikniik mangal..lelele
[QUOTE=bull market;115099]Ohooo, bu dow 8350 -8360 aralığıdan sonra AL olur zaten:) benim kapanış tahminimi tutturur bu gidişle:) fazlasında gözümüz yok....saygılar....[/QUOTE]
fdow keşke görse şimdi 8354 ü.... keşkeeeeee..
18.30 a kadar burdayım... sonra toplantı var.....
görürse hemen yazacagım....:D:D
Vallahi 30 yılım borsada geçmedi ama.Kendini kimse avutmasın.Kriz bitmiş biz hala oradan döner buradan çöker uğraşıyoruz.8400 üzeri kapanış banko.Yazın bir yere.Borsamızı gördünüz dipler yükseliyor.Dow geberse de alıyorlar.Artık hergece long zamanı.Pazartesi 44600 ü de geçecez.Daha yol çok yukarı.Bitmedi.Aynı düşerken tepki bekler gibi nasıl tepki gelmedi ise.Artarken de realize yok.
[quote=Larossıan;115102]Kırmızıyken böyleyse Allah yeşilinden saklasın Sayın Unlimitted.:([/quote]
ortalık yeşilken, EFG'yi sağda 25.000 kontrat satarak piyasanın yukarıya gitmesini engellemeye çalışır görüntüsünde görürseniz şaşırmayın demeye çalışıyorum sayın Larossian.:)))
Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...