-
[QUOTE=SEYYAH;115082]shortör olarak umudumuz NİKKEİ ya nalları dikeyi ya da biz ayvayı yiyeyi...[/QUOTE]
dolar durduk yere parite zirve yapmış iken yükselmez diye düşünüyorum sayın seyyah 5 dakikalık sistemim sat olarak kapandı son saniyede umarım terse gelmeyiz bende sizin gibi 44.400 den kısayım.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115105]Vallahi 30 yılım borsada geçmedi ama.Kendini kimse avutmasın.Kriz bitmiş biz hala oradan döner buradan çöker uğraşıyoruz.[B]8400 üzeri kapanış banko[/B].Yazın bir yere.Borsamızı gördünüz dipler yükseliyor.Dow geberse de alıyorlar.Artık hergece long zamanı.Pazartesi 44600 ü de geçecez.Daha yol çok yukarı.Bitmedi.Aynı düşerken tepki bekler gibi nasıl tepki gelmedi ise.Artarken de realize yok.[/QUOTE]
kayıtlara geçin gökhanı.......
bankolar başladı yine.. he heee:D:D:D
-
[QUOTE=Leblebi;115108]dolar durduk yere parite zirve yapmış iken yükselmez diye düşünüyorum sayın seyyah 5 dakikalık sistemim sat olarak kapandı son saniyede umarım terse gelmeyiz bende sizin gibi 44.400 den kısayım.[/QUOTE]
bende kısayım kuccuk portfoyde
-
[QUOTE=QUEEN;115107]Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...[/QUOTE]
resim gönderin bize.. gelen arkadaşlar...ciddi diyorum......:):)
-
[quote=mbm;115109]kayıtlara geçin gökhanı.......
bankolar başladı yine.. he heee:D:D:D[/quote]
Düşmeyecez bence.Düşse de dow vob düşmeyecek.O 775te nasıl tuttular unutulur gibi değil.
-
[QUOTE=mbm;115111]resim gönderin bize.. gelen arkadaşlar...ciddi diyorum......:):)[/QUOTE]
ok:)bilmem gelen olurmu olmazsada ben zaten gidiyorum oraya çok sık..Enorton gelir heralde ona çok yakın..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115112]Düşmeyecez bence.Düşse de dow vob düşmeyecek.O 775te nasıl tuttular unutulur gibi değil.[/QUOTE]
normal şartlarda kan gövdeyi götürmesi lazım dowda... satan satana...
kıpkırmızı.....::::::::::::
bu saattekine aldanmamak lazım... yoklama çekiyorlar....
hadi be oğlum fdow gör 8354 ü... 10 dakikam kaldı.. çıkmam lazım....
-
8342 diyor... 54 demiyo ya fdow....
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115112]Düşmeyecez bence.Düşse de dow vob düşmeyecek.O 775te nasıl tuttular unutulur gibi değil.[/QUOTE]
Bencede sence:) bugün nedense ben dow 8400 ve üzeri diyorum sende, sen yurtdışı kötü olsada vob düşmeyecek diyosun bende.... vob artık değil O 775 in altına, 44000 altına haftaya düşmeyebilir diyorum:)....
-
sen yat kalk annaya dua et ..
Tüm voborsa şahit anna tuttu burayı ::: hemide tekh başına bernde inanmadım gızıma baa dipten long al dedi almadım.. -600 pıvan yedim :(
-
[QUOTE=mbm;115115]8342 diyor... 54 demiyo ya fdow....[/QUOTE]
dip yapmış gibiler gidecekler sanki mbm.. ben flatım uzun gircektim vazgeçtim..
-
çıkmam lazım....8348 dedik.......
iyi tatiller....