-
[QUOTE=QUEEN;115118]dip yapmış gibiler gidecekler sanki mbm.. ben flatım uzun gircektim vazgeçtim..[/QUOTE]
normalde düşmesi lazım queen.... fdow 8354 derse uyumsuzluk duble olur...
hele bu saatte derse kapanışda çok kötü olur.....düşüş ihtimali yüzde 98 e çıkar...:)
[B]bence tabi.......[/B]
-
5 sistemde uzun dedi mecbur kaldık uzun kaldık bakalım ptesi ne olacak.
-
[QUOTE=mbm;115120]normalde düşmesi lazım queen.... fdow 8354 derse uyumsuzluk duble olur...
hele bu saatte derse kapanışda çok kötü olur.....düşüş ihtimali yüzde 98 e çıkar...:)
[B]bence tabi.......[/B][/QUOTE]
nasıl anlıyorsun bu kadar hayret ediyorum valla+.
-
[QUOTE=SEYYAH;115101]pazartesi dow kapalı mı? sebep?[/QUOTE]
Memorial Day imiş.
-
[quote=Larossıan;115121]5 sistemde uzun dedi mecbur kaldık uzun kaldık bakalım ptesi ne olacak.[/quote]
Abi sen çok para kazanıyormusun?Yani vobta para yapabildin mi?Burada esaslı para yaptığını düşündüğüm sağlam adamlardan birisin.Başarılar.
-
[quote=mavi;114786]Şahsi kanaatim 44.400 üzeri şort ta don gömlek gider, altında şort ta ise yenilerini almak mümkün olur gibi.
Bol şanslar...[/quote]
teşekkür ettim.
44400 çok işime yaradı bugün. darısı pazartesi'ne.
seans içinde yazmıyorum sadece okuyorum
VOBİX evet uzun zamandır burda okuyorum yazılanları.
herkese bol kazançlar.
-
[quote=VOBiX;115123]Memorial Day imiş.[/quote]
yahında hepsine memorial hosiptal da doğum yaptıracam az kaldı :mad:
-
[quote=fXci;115110][B]bende kısayım[/B] kuccuk portfoyde[/quote]
yahtın bizi ağbey :::
hesapta bu yohtu.senin FLAT kalman gerekiyordu :::
-
Çok yüklü dolar var cebimde.Yabancı sermaye gibi girecem şerefsizim ülkeye bir kaç güne kalmaz..dng.dngDolarlarınızı bozun şimdiden.:..::..:
-
[QUOTE=SEYYAH;115128]yahtın bizi ağbey :::
hesapta bu yohtu.senin FLAT kalman gerekiyordu :::[/QUOTE]
ben dünde gısaydım :::
-
Sanırım içinizde imkbde görülen 14000 puan artışı gören vardır.O artış 25000 30000 olunca balon kısmına girer.Köpük alınıp sonra ver elini 70000.Sonra 100000.Sonra ise sıfır atılıp 10000.Malum ucuz görünsün borsa.
-
usdytl. uzun ve kısa vadeli sayım.
[IMG]http://img29.imageshack.us/img29/3853/usdytl3.png[/IMG]
[SIZE=3]buda daha yakından görünüşü. dipde kama( takoz) oluşuyor. yön yukarı [/SIZE]görünüyor.
[IMG]http://img200.imageshack.us/img200/2351/usdytl2.png[/IMG]