[QUOTE=QUEEN;115152]mbm ...dowf tam 8354 den döndü...[/QUOTE]
ahada yeni geldim.......
uzuncular çekememiş yukarı dowu...::::::
Printable View
[QUOTE=QUEEN;115152]mbm ...dowf tam 8354 den döndü...[/QUOTE]
ahada yeni geldim.......
uzuncular çekememiş yukarı dowu...::::::
[IMG]http://i41.tinypic.com/ipmhrq.png[/IMG]
[QUOTE=mbm;115157]ahada yeni geldim.......
uzuncular çekememiş yukarı dowu...::::::[/QUOTE]
pzt fdow kötü olcak gibi.brv+.
[quote=SEYYAH;115145]sayımda problem var gibi (hangimizinkinde yok ki :D ).çok net göremiyorum ancak (1) nolu dalganın alt dereceli 5.dalgasının son dalgasında sorun var.itkilerde iii nolu dalga en kısa olamaz.5.4 ten sonra saydığın itkide iii nolu dalga en KISA görünüyor.olmaz...
yafu boşver doları...ALLAH cezasını versin doların :::
trader kırılmadın değil mi? eleştirdim diye.yafu zaten benim gözler pörtlek yanlışta görebiliyor olabilirim.baksana şu gözlere :::[/quote]
haklısın. aslında benim sayımda problem yok ama grafiği sıkıştırınca notlar birbirine girdi. o yüzden farklı görünmüş.5.5.i 1665 de, yani iii en kısa değil. yinede uyarınız için sağolun.
[quote=trader38580;115160]haklısın. aslında benim sayımda problem yok ama grafiği sıkıştırınca notlar birbirine girdi. o yüzden farklı görünmüş.5.5.i 1665 de, yani iii en kısa değil. yinede uyarınız için sağolun.[/quote]
tamamdır ;)
zaten dikkat edersen graf pek iyi görünmüyor yanlış görüyor olabilirim dedim.demekki yanlış görüyormuşum :D
ama bu benim suçum değil.niye kızıyorsun? :o
[QUOTE=SEYYAH;115161]tamamdır ;)
zaten dikkat edersen graf pek iyi görünmüyor yanlış görüyor olabilirim dedim.demekki yanlış görüyormuşum :D
ama bu benim suçum değil.niye kızıyorsun? :o[/QUOTE]
dün gacırt bugun sen ::: .lelele yaw bu arada gacırt nerde çomak soktu kaçtı :::
dün nolmuş ya.. ben yattıktan sonra karışmış forum......
[QUOTE=mbm;115157]ahada yeni geldim.......
uzuncular çekememiş yukarı dowu...::::::[/QUOTE]
tebrikler mbm....brv.brv
inan gece pozunda kararsız kaldığım zamanlarda acaba mbm nasıl giriyor diye bakmadan edemiyorum foruma:))).. senin dow kapanışlarındaki isabetli tahminlerinden dolayı geceye senle ters pozda girdiysem de huzursuzluk kaplıyor içimi..
[quote=fXci;115162]dün gacırt bugun sen ::: .lelele yaw [B]bu arada gacırt nerde[/B] çomak soktu kaçtı :::[/quote]
abi gacırtın olay muhteşemdi ya.ben onun yanında süt dökmüş kediyim :::
ayrıca ben trader kardeşi graf araklamakla filan suçlamadım ki.ortada suç yok ki suçlu olsun abi :::
gacırt dün [B][COLOR=red]off[/COLOR][/B]line okuyorum forumu dedi ya.[B][COLOR=red]ex[/COLOR][/B] olmuş abi gacırt ex :::
tövbe yarabbim ya :::
yine çenem düştü abi bi dakka eğiliym alıym yerden :::
[QUOTE=mbm;115163]dün nolmuş ya.. ben yattıktan sonra karışmış forum......[/QUOTE]
gacırt hexen babaya iftifat eman intibat yaw işte iltifat edecem diye mıçtı batırdı :::
[QUOTE=erkan.;115149]Selam arkadaşlar,
[COLOR="DarkRed"][B]aranıza yeni katıldım. [/B][/COLOR]sizler kadar tecrübeli değilim 2 aydır vobda işlem yapıyorum.
pazartesi güne kadar iyi idi ama . pazartesi akşamına kısa ile girdim. çarşamba sabah olduğunda malumunuz. paramın yarısını süpürdü.
inatlada bekliyorum. 41350 kısa yapmıştım. hangi grafiğe baksam işin içinden çıkamadım. işin doğrusu dediğim gibi sizler kadar bilmem ben. [COLOR="Blue"][B]ama altın fiyatları 950 doları geçmişken yükselen borsanın neden yükseldiğini bilmiyorum.[/B][/COLOR] inadımda bundandır zaten.
[COLOR="SeaGreen"][B]Aranızda herzaman para kazanan varmı. Hiç zarar etmeden pozisyon kapatan. Eğer varsa[/B][/COLOR] lütfen bizlere neye göre al sat kararını verdiğini söylesin. [COLOR="Purple"][B]Bir türlü kendime sistem kuramadım.[/B][/COLOR] Nasıl yapmamı önerirsiniz. 10 dk. 15dk. günlük vs. macd. stos.
atao...ne den işlem yapıyorum ve java matrix programı var onda 5 dk. 60dk. günlük grafikler görünüyor. 10 - 15 - 20 dk.lıklar yok. sizce gereklimi.
cevap verenlere şimdiden teşekkürler.
----------------------------
Ben yatırım danışmanı değilim. Sakın olaki söylediklerimden birşeyler çıkarmayınız. Yatırımlarınızı yaparken kendi kararlarınızı kendiniz veriniz.[/QUOTE]
[B][COLOR="#8b0000"]Öncelikle hoşgeldiniz. [/COLOR][COLOR="Blue"]Altın fiyatlarının artma sebebinin altında altının (XAU/USD) içeriğinde yer alan USDnin global değer kaybı da yatmaktadır. Altına olan talep sabit kalsa ve dolar değer kaybetse altının ons/$ değeri yüksleir.
[/COLOR][COLOR="#2e8b57"]Hiç zarar etmeyen ben varım diyen yalancıdır müfteridir. İster sistemli olun siter sistemsiz olun zararlı işleminiz mutlaka olacaktır. Önemli olan zararlı işlem tutarlarını karlı işlem tutarlarının altında tutabilmektir. [/COLOR][COLOR="#800080"]Sistem denilen şey uzay mekiği değil. İki hareketli ortalamanın kesişimini. Bir hareketli ortlamanın yönünü de kendinize gösterge alabilirsiniz. 5dklık grafikte öyle bir sistem hazırlarsınız ki ayda 5 sinyal de verebilir 105 sinyal de bence 5 dklık grafikler yeterlidir. aşağıdaki yazıları da örnek olması amacıyla inceleyebilrisiniz. Fakat en büyük soprun sistem sahip olmak değil onu disiplinle uygulayabilmektir. Ssitemcilerin en büyük sıkıntısı sistemi disiplinle uygulayamamaktır. [/COLOR][/B]
[QUOTE=abka;21314]söyle bir sistem vardı.basit ve kullanışlı....vadelinin 15 dakikalık garafiğinin üstüne agırlıklı ortalama 100 atın....ve aynı periyod grafiğine CCI atın..ama CCI yı 17 periyod olarak değiştirin...kısacası 15 dakikalık grafikte agırlıklı ort.(100) ve CCI(17)ye bakacagız....şimdi enter için yani pozisyon almak için mutlaka 15 dakikalık kapanışta( mesela uzunlamak için) fiyatın agır ort. üzerinde kapanması lazımdır..ve aynı zaman diliminde CCI nın pozitif bölgede olması lazımdır...mesela uzunladınız..bir süre sonra CCI negatif kapattı..ama eger hala fiyat agır.ort. üzerinde ise mevcut pozisyon korunacak..veya uzunlanmışken eger fiyat agır ort. altında kapandı..ama CCI hala artı bölgede ise hala uzuna devam edecegiz..yani pozisyonu kapatıp kısa açmak için mutlaka fiyatın agır. ort. altında kapanırken,CCI nda eksi bölgede kapanış yapması lazım...bu iki koşul kapanış itibariyle oluşmassa uzuna devam...kısa içinde tam tersi...[/QUOTE] [QUOTE=abka;59833]15 dakikalık bir sistem...vadeli 15 dk. periyodun üstüne agır ortalama (100) ve CCI(50) koyalım...şimdi sistende uzun pozisyon almak için mutlaka fiyat agır.ortama üzerinde kapanırken,ccı da artı kapanmalıdır...mesela bu iki şart 27 ekim saat 15;15 de 30.775 den beri al da..halada al da.. kısa için tam tersi...ama buna güvenmek için 200 işlemlik testini yapmak lazım...her geceye pozisyon ile girilecek...twin sisteme çok benzer(17 milyara satılıyor) sinyalleri var..benden beleşbu sisteme ben ucaksavar adını koyayım[/QUOTE]
[QUOTE=QUEEN;59883]Bir basit sistemim var her periyotta getirisi çok iyi ihtiyacı olan yeni arkadaş varsa yardımcı olabilirim özelden.(Karşılıksız)[/QUOTE]Bunu şimdi gördüm ben isterim kalıp ve şablon incelemesi açısından.