-
[QUOTE=Astatin;260190]Nazgül: şşşttt tilki tilki...bu hava aynen AKP kapatılmama davası sonucu açıklanmadan önceki havay benzemiyormu he...scrrrrrreeeeeeewwwwmmm
Tilki Tilki: Hıss, evet evet benziyor..amma sen ürkütme vakvakları...iyykk iykkk...[/QUOTE]
aym üzerinde baskı büyük..erken seçim blofü,kantarcı meselesi falan..bakarsın pakete ret çıkmaz..of of..
şimdi akp erken secimde bu magduriyetden dolayı 8 -10 puan fazla alsa,27 nisan gibi olsa....
-
gunaydin yeni geldik tatilden 525 ten shortlar gitti 650 isstop seklinde hayirli olsun vatana millete
-
70800 geçilirse hareket iyice palazlanabilir..
[IMG]http://i48.tinypic.com/2rnybnc.jpg[/IMG]
-
gayahan aşkına long dewam...:)
-
[quote=abka;260191]aym üzerinde baskı büyük..erken seçim blofü,kantarcı meselesi falan..bakarsın pakete ret çıkmaz..of of..[/quote]
Baskıdan daha ağır bence...Biri çıkıp, AYM iptal kararı alırsa hükümet bunu yok saysın diyor.!!!! (Ki Adalet Bakanı bile bu yoruma ne dediğini soran gazetecilere, "yok artık --ğin --tüne su kaçırmayalım, o kadar da değil, hukuk devletlerinde mahkeme kararları uygulanır mealinde bir şeyler diyor).
Internet sitelerinde yargıçların mezheplerinden, adalet bakanlığı misafirhanelerinde ucuz fiyattan içtikleri kolalara kadar her şey haber yapılıyor. Bu çok komik yahu..Bir tarafda milyar dolarlık yolsuzluk iddiaları..Öbür tarafda, efenim yargıç misafirhaneye bir sürü misafirini getirip ucuza yemek yediriyormuş, devlet malını yediriyormuş.!!!
Bir yargıç, eski bir adalet bakanı ile görüştüğü için, aman efenim oyunu belli etti çekilmesi lazım diye yasadışı web siteleri üzerinden kampanyalar başlatılıyor.. v.s. v.s. v.s.
Neyse o konu çok uzar. Benim görüşüm AYM'nin, HSYK ve AYM ile ilgili 2-3 maddeyi iptal edebileceği geri kalanına dokunmayacağıdır . Amma borsa bu sonucu da sevmez bence yada sevmedi gibi gösterilmeey çalışılır:D Misal borsa %3 düşer. Bir siyasetçi çıkıp, borsada kaydi olarak şirketlerin düşen piyasa değerini hesap eder ve waaaaaayyyyy işte bakın bu yargıçlar yüzünden borsamız kaç milyar dolar küçüldü der...der mi der..:D
-
zaten 3 madde önemli,gerisi hikaye..
-
baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron
-
[quote=last trader;260197]baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron[/quote]
bende bi tuhaflık var galiba. herkesin gördüğü o baskıyı ben neden göremiyorum ::: üüwww
güçlü türkiye güçlü vob.lelele
-
[quote=abka;260196]zaten 3 madde önemli,gerisi hikaye..[/quote]
hah işte..APKE yanlış anlama lafım sana değil, ama hükümete. İşte sen konuyu özetlemişsin. Geri kalan 20 ye yakın madde, demokratikleşme ve insan hakları ile ilgili. Ama onlar sos yani hikaye:D, asıl amaç yargı ile ilgili yapılmak istenen değişiklikler. Bu paketi oluşturan algılama da bu zaten; özgürlük sosuna bulanmış yargı ile ilgili değişiklikler:o
Neyse, siyaet yok ...siyaset yok..tıp attım kilidi dereye
-
[QUOTE=last trader;260197]baski var gibi kusku gelirmi selcuki patron[/QUOTE]
patron sabah saldırısında bulundu pela ... yaralara falan bakıyorum ... :o:o
-
[quote=trader38;260198]bende bi tuhaflık var galiba. herkesin gördüğü o baskıyı ben neden göremiyorum ::: üüwww
güçlü türkiye güçlü vob.lelele[/quote]
metin abi ben 20 gundur long kovaliyorum en son logtan flat olduk ama yuzde 12 buyumeye cosku az geldi hatta kuskulediler...benim shortlar kisa vadeli simdilik,zatem sl ide yakin ordan uzarim....boks.
sen naptin foreks islerini uzun zamandir gorusmedik?
-
oo 700 lot satış, Kılıçlı Selçuk Paşa nın bence