TOKOBA ne diyorsa 1 lahmacun fazlası :)
Printable View
TOKOBA ne diyorsa 1 lahmacun fazlası :)
[QUOTE=Astatin;115210]TOKOBA ne diyorsa 1 lahmacun fazlası :)[/QUOTE]
Ben karar verdim Lahmacun, pide ve döner salonu açacağım. Böyle giderse o daha çok kazandıracak. .kom
[QUOTE=Astatin;115210]TOKOBA ne diyorsa 1 lahmacun fazlası :)[/QUOTE]
bende datlu vereyim extradan:D
[quote=SEYYAH;115161]tamamdır ;)
zaten dikkat edersen graf pek iyi görünmüyor yanlış görüyor olabilirim dedim.demekki yanlış görüyormuşum :D
ama bu benim suçum değil.niye kızıyorsun? :o[/quote]
[quote=VOBiX;115169]SEYYAH hocama bulaşma sıfırı verirse sınıfta kalırsın .dng
Matematik öğretmenine yanlış sayıyorsun denir mi hiç .kom[/quote]
mesajlarınızı yeni okudum.
sn. seyyah kızmadım. siz haklısınız grafikde öyle görünüyor.
sn. vobix
en büyük sayısal hataları matematikçiler yapıyor.Sayılarla fazla uğraşmaktan zamanla sıyırıyoz galiba:)
Üstadlarımızın uyarısına her zaman ihtiyacımız var. ikinizde saolun
bu hafta düşüş bekliyorum...42000 ler görülür bence...yatay aşağı bu hafta ama şelele dip beklemiyorum...
önümüzdeki hafta için piyasa beklentim şöyle:
vob: kabaca vobun gecen hafta fazladan aldıklarını bu hafta geri vereceğini düşünüyorum.43600 ün pzts görülebileceğini oranın kırılmasıyla 42875 lerin hedefleneceğini düşünüyorum. nihayi olarak bu hafta sırayla 42275 ve 41500 lerin görülebileceğini düşünüyorum. eğer 44350 nin üzerine cıkarsak sistemim sat verene yada bu seviyeler yeniden aşağı kırılana kadar uzunda beklerim.
dow: dowdaki olası tepkilerde 8330-8366 seviyesi direnç olacaktır. gecen hafta bahsettiğim 7888 seviyesi bu hafta görülebilir.
dolar: 1536 seviyesi destek olacaktır. orası kırılırsa 1518 gündeme gelir. 1562 nin yukarı kırılması ise yükselişin ilk sinyali olacaktır ve 1631 in önünü yeniden açacaktır.
ons: 944 seviyesinin üstünde durduğumuz sürece yön yukarı olur ve 989 sonrasındada 1000 üzeri görülebilir. 944 ün altında ise 935 ve 922 destek olur.
herkese bol kazançlı bir hafta dilerim.
[B]Merak edenlere..
[/B]
Pazartesi ABD'de borsalar kapalı, fakat [B]Future'lar açık[/B]. Future'lar bizim seanstan sonra kapanacak ve gece yarısından sonra tekrar açılıyor(TSI).
[QUOTE=excali;115221][B]Merak edenlere..
[/B]
Pazartesi ABD'de borsalar kapalı, fakat [B]Future'lar açık[/B]. Future'lar bizim seanstan sonra kapanacak ve gece yarısından sonra tekrar açılıyor(TSI).[/QUOTE]
belirsizlik,nihayet en net anlamda açıklığa kavuştu...+.
[quote=abka;115222]belirsizlik,nihayet en net anlamda açıklığa kavuştu...+.[/quote]
Daha da net olsun. [B]İngilizce bilenler için Futureların resmi açıklaması:[/B]
[URL]http://www.cmegroup.com/tools-information/holiday-calendar/files/2009-memorial-day.pdf[/URL]
üstadlar,ben maxrix kullanıyorum.forumda sürekli bir sistemden bahsediliyor,matrixde al sat sistemi uygulamayı nasıl becerelirim? bu konuda bilgilendiren bir sayfa varmı forumda ben bulamadım yardımcı olacak üstadlara şimdiden teşkler.
[quote=kiwi;115226]üstadlar,ben maxrix kullanıyorum.forumda sürekli bir sistemden bahsediliyor,matrixde al sat sistemi uygulamayı nasıl becerelirim? bu konuda bilgilendiren bir sayfa varmı forumda ben bulamadım yardımcı olacak üstadlara şimdiden teşkler.[/quote]
Matriks Gold kullanıyorsunuz değil mi? Java matriks'te sistem çalıştırma özelliği yok.
maalesef java matrix kullanıyorum.sistem oluşturmak için gold almammı gerekli?