-
[QUOTE=Astatin;115301]arada sürrealizm in anlamına baktın dimi..aferim anlamışsın olayın özünü:::
bize biraz klasik TA çiziktir :)[/QUOTE]
Realisme bakarım genelde. Olasılığı 0-1 arasında ise anlamlıdır.. Surrealism bilim dışıdır ve benim ilgi alanımda değil. :::
-
[quote=Astatin;115298]Ohhoo ERGEN naber yaw..vahşi batıdan hangi rüzgar uçurdu seni buralara... gerçekten seninki iyi fikir...tablonun adını değiştirseydik... Ceketini Düşüren Kabadayı falan yapsaydık, hem T cetvelli tartışmalara da vesile olmazdık:..::..::..: Ama benim geliştirdiğim başka formasyonalrda var sen bilirsin.. VOBO (vatkalı omuz baş), dbfk (düşük belli fincan kulp) :) ve bunların ikiside muazzam çalışmıştı hatrlarsan :)..buna da senin güzel hatrın için Eksiye Geçmeye Çalışan FOBO (feyk OBO) diyelim istersen
bu arada, tavşanlar yaşıyo mu[/quote]
Batıdan esen sert rüzgarlar attı,mealesef sizlere ömür tavşanlar yaşamıyor..
Bu tophane berduşu heeyyyt ulen anamı kesen ben,babamı kesen ben,çürük dometese pıçak atan ben diye nara atıyordu ama bakalım doğrumu söylüyor...:D
-
[QUOTE=Astatin;115302]hangi tabandan fahrücan :D[/QUOTE]
taban -3 falan olur.. bu durumda Şahenkler lot başına 3 lira verecekmiş adam başına. :)
-
kimse onceki diplere gitmemizi beklemesin.. hayal nedir derseniz budur derim ayılık bitti diye yırtındık hala anlamadınız..
-
[quote=fahri78;115303]Realisme bakarım genelde. Olasılığı 0-1 arasında ise anlamlıdır.. Surrealism bilim dışıdır ve benim ilgi alanımda değil. :::[/quote]
valla sana kötü bir haberim var :)
1) ne realizm ne de sürrealizm birer bilim değildir, sadece bir felsefi görüştür (her felsefi görüş gibi sanattada yansımaları olan görüşler)
2) 0-1 arasında değişken olasılıklar istatistik bilimi ile, 0 ve 1 den ibaret olanlar lojik bilim ile ilgili..ama realizmle değil..:) birde küçük not olasılığın 0 ile 1 arasında değiştiğine inanıyorsan hala kunatumcuların yazdıklarına bir bak..hadi kaynakda vereyimhem de yerli...Mithat IDEMEN
3) Sürrealism veya herhangibir izm bilimdışıdır demek garip :) onlar zaten bilim olma iddiasında değiller :::
neyse bu uzuuunn bir hikaye..ama sana şu kadarını söyleyeyim, aslında 3genin iç açıları toplamı 180 derece değil...reimann :)
-
asticim "felsefe yapma" derler duydunmu :) sn fahri ozet olarak yaptıgın obonun okadar aşagı gitme ihtimali yok dedi aşagı gitsekte bu yeni bir dip olmucak demek oluyor bununda Türkçesi :)
-
[quote=fahri78;115305]taban -3 falan olur.. bu durumda Şahenkler lot başına 3 lira verecekmiş adam başına. :)[/quote]
tamam..ama eğer kazara 1 den falan dönerse ve hiç eksiye geçmezse, bu grafii ve T cetvelini yanına al..Astatin bize OBO dediydi, OBO ise hesaba göre -3 den bize garan vermeniz lazım dersin Ferit ağbine..belki iyi gününe denk gelirsin :) ..ama ben şahitlik yapmam..neden dersen ben sadece OBO simülasyonu yaptım, eksiye geçeceğini sen dedin ben değil:..:
-
[quote=furkan;115308]asticim [COLOR=red]"felsefe yapma"[/COLOR] derler duydunmu :) sn fahri ozet olarak yaptıgın obonun okadar aşagı gitme ihtimali yok dedi aşagı gitsekte bu yeni bir dip olmucak demek oluyor bununda Türkçesi :)[/quote]
he duydum :) Mustafa TOPALOĞLU ve ayarındaki adamlar derler:..::..: sen hem benim yazdığımı hem fahrinin yazdığını anlamamışsın desem :..: e bravo o kadar aşağı gitme ihtimali yok tabi .. -3 e:)
-
[QUOTE=Astatin;115310]he duydum :) Mustafa TOPALOĞLU ve ayarındaki adamlar derler:..::..: sen hem benim yazdığımı hem fahrinin yazdığını anlamamışsın desem :..: e bravo o kadar aşağı gitme ihtimali yok tabi .. -3 e:)[/QUOTE]
senin yaptıgın oboda yeni bir dip demektir bu yazıp yazıp sulandırma..
reimann fln diyede entellektüelite yarıştırmıyoruz burada "aferin" mi bekliyorsun :)
-
[quote=ERGEN;115304][COLOR=red]Batıdan esen sert rüzgarlar attı[/COLOR],mealesef sizlere ömür tavşanlar yaşamıyor..
Bu tophane berduşu heeyyyt ulen anamı kesen ben,babamı kesen ben,çürük dometese pıçak atan ben diye nara atıyordu ama bakalım doğrumu söylüyor...:D[/quote]
sende mi ceza aldın yani orda????
-
[quote=furkan;115311]senin yaptıgın oboda yeni bir dip demektir bu yazıp yazıp sulandırma..
reinmen fln diyede entellektüelite yarıştırmıyoruz burada "aferin" mi bekliyorsun :)[/quote]
1) -sa ve -se diye bitem cümleleri anlarmısın ? -koşula bağlı demek...
2) Entellektüelite diye bir kelime yok
3) Aferin ile ilgili atalarımızın dediği bir laf vardır..hatırlatmayayım onu şimdi
4) Riemann..:) reinmen değil.."entellektüelite" miz hollywood ile sınırlı galiba.brv
-
[quote=Astatin;115312]sende mi ceza aldın yani orda????[/quote]
Yok canım,özlem bir arayım sorayım dedim...Yaalellinin dediği gibi iştaktü leküm fe ci'tü fi hünaaake yağniii..:)