-
[QUOTE=Astatin;115309]tamam..ama eğer kazara 1 den falan dönerse ve hiç eksiye geçmezse, bu grafii ve T cetvelini yanına al..Astatin bize OBO dediydi, OBO ise hesaba göre -3 den bize garan vermeniz lazım dersin Ferit ağbine..belki iyi gününe denk gelirsin :) ..ama ben şahitlik yapmam..neden dersen ben sadece OBO simülasyonu yaptım, eksiye geçeceğini sen dedin ben değil:..:[/QUOTE]
Demekki her gördüğün oluşuma OBO demeyeceksin. OBO nun hedefi vardır ve senin ilk belirlediğin grafiğe göre saçma hedefleri olacaktır. Aynı senaryoda Garan için verdiğim hedefler senin bakış açına göre aynı.. Demekki OBO diye gördüğün herşeyi REALIST bir mantık süzgecinden geçirdikten sonra buraya yazacaksın.. Burada lojik, istatistik yada kuantumdan bahsetmek ilk yazılan mantıksız olduğunu değiştirmez.. Kuantumla ilgili birşey okumak bana teknik anlamda birşey kazandırmaz ama senin herhangi bir Teknik Analiz Kitabı alarak OBO nun hedeflerini öğrenmende yarar var. Yusuf Sarı olabilir. :::::::::
-
[QUOTE=Astatin;115313]1) -sa ve -se diye bitem cümleleri anlarmısın ?
2) Entellektüelite diye bir kelime yok
3) Aferin ile ilgili atalarımızın dediği bir laf vardır..hatırlatmayayım onu şimdi
4) Riemann..:) reinmen değil.."entellektüelite" miz hollywood ile sınırlı galiba.brv[/QUOTE]
si... k yarıştırıcak halim yok senin insanlarla hitap şeklinden oldum olası rahatsızım buyuzden anlaşamıcagımız açık
nerede yaşıyorsun? "entellektüelite" sözlüge baktıysan yoktur heralde ama insan içine çıkıp yada farklı ortamlara girdiysen duymuşsundur bunun içinde biraz biirikimin olmalı biraz daha oku bakalım riemann'lardan sonra herlade bunlarıda ogrenirsin..
yolun açık olsun...
-
[QUOTE=Astatin;115313]1) -sa ve -se diye bitem cümleleri anlarmısın ? -koşula bağlı demek...
2) Entellektüelite diye bir kelime yok
3) Aferin ile ilgili atalarımızın dediği bir laf vardır..hatırlatmayayım onu şimdi
4) Riemann..:) reinmen değil.."entellektüelite" miz hollywood ile sınırlı galiba.brv[/QUOTE]
Burada ne kadar entellektüel olduğumuzu, zeki olduğumuzu tartışacak değilim. Entellüktüel olmak zeki olmayı da gerektirir, söylenilmek istenilenleri anlamayı da. Garan örneğini anlamadan "Riemann" yada "Kuantum" yada "Sürrealizm" ı anlamanı bekleyemem.
-
[quote=fahri78;115315]Demekki her gördüğün oluşuma OBO demeyeceksin. OBO nun hedefi vardır ve senin ilk belirlediğin grafiğe göre saçma hedefleri olacaktır. Aynı senaryoda Garan için verdiğim hedefler senin bakış açına göre aynı.. Demekki OBO diye gördüğün herşeyi REALIST bir mantık süzgecinden geçirdikten sonra buraya yazacaksın.. Burada lojik, istatistik yada kuantumdan bahsetmek ilk yazılan mantıksız olduğunu değiştirmez.. Kuantumla ilgili birşey okumak bana teknik anlamda birşey kazandırmaz ama senin herhangi bir Teknik Analiz Kitabı alarak OBO nun hedeflerini öğrenmende yarar var. Yusuf Sarı olabilir. :::::::::[/quote]
Fahrü the tetikçi;
tekrar tekrar oku..anlamadıysan bir daha oku..hala anlamadıysan işin buralık değil...
sen de bi arıza var belli... her yazdığım mesajıma bir şekilde bulaşmak gibi bir misyonun olduğunu anlıyorum geçen haftaki deneyimlerdende.. belli ki, kendince bir rövanş peşindesin farü.. ve hatta eski atıklardansın muhtemelen... e acı istiyorum diyosan vereyim...
1) Anlamını bilmediğin kelimeyi kullanmayacaksın
2) Yusuf Sarı okuyarak analist oldum sanmayacaksın (2 haftadır bombardıman şeklinde gönderdiğin sadece negatif uyumsuzluk gösteren trend çizgisinden ibaret grafların)
3) Geyik ile analizin farkının ne olduğunu anlayacaksın (bunun için önce başarılı analizler yapıyor olmak lazım)
4) Maydanoz olacağın ortamı iyi seçeceksin
teknikle bizi fahrü:D:D:D
-
[QUOTE=Astatin;115317]Fahrü the tetikçi;
tekrar tekrar oku..anlamadıysan bir daha oku..hala anlamadıysan işin buralık değil...
sen de bi arıza var belli... her yazdığım mesajıma bir şekilde bulaşmak gibi bir misyonun olduğunu anlıyorum geçen haftaki deneyimlerdende.. belli ki, kendince bir rövanş peşindesin farü.. ve hatta eski atıklardansın muhtemelen... e acı istiyorum diyosan vereyim...
2) Yusuf Sarı okuyarak analist oldum sanmayacaksın (2 haftadır bombardıman şeklinde gönderdiğin sadece negatif uyumsuzluk gösteren trend çizgisinden ibaret grafların)
3) Geyik ile analizin farkının ne olduğunu anlayacaksın (bunun için önce başarılı analizler yapıyor olmak lazım)
teknikle bizi fahrü:D:D:D[/QUOTE]
Terbiyesizliğin anlamı yok. Anlama özürlü..
-
Adam gibi konuşmaktan aciz, terbiye sınırlarını aşan, yaptığı hatanın farkına varmadan taciz eden bir zavallısın.
-
burada hep bilgiye saygı duyduk yeri geldi mbm'ye saygısızlık edildi tepkisini herkes koydu...sn fahriyide diger forumdan beri takip ederim burada bircok yazıdan (benimkiler dahildir) coık daha dolu yazılar yazıyor ve analizler yapıyor karakterini yada insani yapısınıı bilicek kadar muhabbetim bile yok ama bilgiye olan saygımdan dolayı ona yapılanı saygsızılık olarak sayıyorum ve bzde bu forumda sadece "geyik" olsun istemiyorsak yapılan saygısızlıga tepkimizi koymalıyız ..
-
[quote=fahri78;115319][COLOR=red]Terbiyesiz[/COLOR]liğin anlamı yok. Anlama [COLOR=red]özürlü[/COLOR]..[/quote]
Evet iyi analist olmanın ilk adımı önce kendini analiz etmektir...Bunun için sana artı 1 puan.brv
-
[quote=fahri78;115320]Adam gibi konuşmaktan aciz, terbiye sınırlarını aşan, yaptığı hatanın farkına varmadan taciz eden bir zavallısın.[/quote]
[quote=furkan;115321]burada hep bilgiye saygı duyduk yeri geldi mbm'ye saygısızlık edildi tepkisini herkes koydu...sn fahriyide diger forumdan beri takip ederim burada bircok yazıdan (benimkiler dahildir) coık daha dolu yazılar yazıyor ve analizler yapıyor karakterini yada insani yapısınıı bilicek kadar muhabbetim bile yok ama bilgiye olan saygımdan dolayı ona yapılanı saygsızılık olarak sayıyorum ve bzde bu forumda sadece "geyik" olsun istemiyorsak yapılan saygısızlıga tepkimizi koymalıyız ..[/quote]
Diyorsun Furkan..de bakalım..sana da alkış... MBM nin durumu ile bu duurmun hiiç alakası yok ....brv.brv
-
[QUOTE=Astatin;115323]Diyorsun Furkan..de bakalım..sana da alkış... MBM nin durumu ile bu duurmun hiiç alakası yok ....brv.brv[/QUOTE]
oku bakalım nedemişim ? olayların aynı olmasına gerke yok mbm yi ilk aklıma elen oldugu için verdim.. X kişi koy oyle düşün demek istedgimi..
kabul etmelisinki saygısızlık yapıyorsun ve karşıyı rahatsız edici şekilde yazıyorsun bunu neden yaptgını anlamakta zorlanıyorum burada reimann 'lara fln girdin abukl sbuk felsefi laflar ettin sana soylenmek istenen gayet basit birşeydi anlamamakta ısrar ettin ve alaycı tavrını surdurdun
-
[quote=fahri78;115320]Adam gibi konuşmaktan aciz, terbiye sınırlarını aşan, yaptığı hatanın farkına varmadan taciz eden bir zavallısın.[/quote]
Köpüklerin sonu bu forumda hep ebedi istirahat olmuştur Fahri... ben ciddiye alamdığım için seni (hakaret ve analizlerini) devamını getirmeyeceğim..ancak bayağılık ve küfür kullanma aczine düşmenin dünyanın her yerinde adı aynıdır.brv yani analizlerine devam etmek istiyorsan yasaklanmaman lazım.. zaten sevenlerinde varmış..sizi ayırmaya vesile olmuş olmayayım...seviye yani..seviye..yasaklanırsan üzülürüm
-
Hangi kelimenin anlamını bilip bilmediğimi bilemezsin. Senden çok daha iyi olduğumu biliyorum. Bilmediğim kelimelerde vardır, ama hiçkimseyi tanımadan ona "bilgisiz" demiyecek kadat "terbiyeden uzak" değilim..
Teknik analiz yapan herkes hata yapabilir, ama hiçbir analizimde senin OBO gibi bir hata yapmadım. Hayatım boyunca da olabilecek bir hata değildir.. Ne kadar yazıkki bu kadar zavallı bir çalışmayı buraya da ekledin..
Senin yazıların sadece geyik.. Başka bişey yok zaten..
Maydanoz olmayı işi gücü geyik olanlar daha iyi bilir.. Burada sadece geyik yapanlar yada.. Aynaya bakman gerekir..
Herşeyden önce TERBİYELİ ol..
Anlamını bilmediğim kelimeleri
Kimsenin yazısına