-
[quote=furkan;115324]oku bakalım nedemişim ? olayların aynı olmasına gerke yok mbm yi ilk aklıma elen oldugu için verdim.. X kişi koy oyle düşün demek istedgimi..
kabul etmelisinki saygısızlık yapıyorsun ve karşıyı rahatsız edici şekilde yazıyorsun bunu neden yaptgını anlamakta zorlanıyorum burada reimann 'lara fln girdin abukl sbuk felsefi laflar ettin sana soylenmek istenen gayet basit birşeydi anlamamakta ısrar ettin ve alaycı tavrını surdurdun[/quote]
Eski üyelerdensin bilirsin; çakma manipülatörlere, hayali işlemlerle kendine hayran kitlesi yaratmaya çalışıp gelecek için sağacak sürü yaratmaya çalışanlara, forumları artistik puanlarını yükseltmek için kullananlara v.b. karşı tarzım alaycıdır...ama asla terbiyesizlik, bayağılık, argo düzeyinde değildir...Ha bir de Fahri gibi aklınca fırsat kollayan ve tetikçilik misyonu ile gelmiş kişilere de analizlerine değil, sataştıkları için elbette yanıt veririm...kimi zaman alaycı kimi zaman kalaycı...o olacak o kadar...sen mesajların akışını iyi bir oku..geçen hafta da aklınca bana karşı bir tacizde bulunmuştu henüz bu forumdaki mesaj sayısı 60-70 ken...ee var bi hesabı demek:rolleyes: hesaplar kapatılmalı
-
[quote=fahri78;115326]Hangi kelimenin anlamını bilip bilmediğimi bilemezsin. Senden çok daha iyi olduğumu biliyorum. Bilmediğim kelimelerde vardır, ama hiçkimseyi tanımadan ona "bilgisiz" demiyecek kadat "terbiyeden uzak" değilim..
Teknik analiz yapan herkes hata yapabilir, ama hiçbir analizimde senin OBO gibi bir hata yapmadım. Hayatım boyunca da olabilecek bir hata değildir.. Ne kadar yazıkki bu kadar zavallı bir çalışmayı buraya da ekledin..
Senin yazıların sadece geyik.. Başka bişey yok zaten..
Maydanoz olmayı işi gücü geyik olanlar daha iyi bilir.. Burada sadece geyik yapanlar yada.. Aynaya bakman gerekir..
Herşeyden önce TERBİYELİ ol..
Anlamını bilmediğim kelimeleri
Kimsenin yazısına[/quote]
fahriiii,
OBO TOBO NU meseleleri için ; bundan sonra her mesajımın başına bu geyiktir, bu analizdir (yani fahri içindir) diye bir ayıraç koyayım işin kolaylaşsın.
Terbiye v.s mevzularında ise, mesajlarını yazış sırasıyla bir oku :) Bir insan hakkının yada zekasının yetmediği yerde ilkellleşir ve küfür ve argoya başvurur..Ki bunlar sadece senin mesajlarında var..ha sileceksen şimdi çaktırmadan onu bilemem...ağır teknikçi fahri
-
[quote=fahri78;115326]Hangi kelimenin anlamını bilip bilmediğimi bilemezsin. Senden çok daha iyi olduğumu biliyorum. Bilmediğim kelimelerde vardır, ama hiçkimseyi tanımadan ona "bilgisiz" demiyecek kadat "terbiyeden uzak" değilim..
Teknik analiz yapan herkes hata yapabilir, ama hiçbir analizimde senin OBO gibi bir hata yapmadım. Hayatım boyunca da olabilecek bir hata değildir.. Ne kadar yazıkki bu kadar zavallı bir çalışmayı buraya da ekledin..
[COLOR=red]Senin yazıların sadece geyik.. Başka bişey yok zaten..[/COLOR]
Maydanoz olmayı işi gücü geyik olanlar daha iyi bilir.. Burada sadece geyik yapanlar yada.. Aynaya bakman gerekir..
Herşeyden önce TERBİYELİ ol..
Anlamını bilmediğim kelimeleri
Kimsenin yazısına[/quote]
E be fahri...madem öyle, her yazdığım geyik..sen neden o FOBO ya pardon senin anladığın şekliyle OBO ya atladın öyle bir de bakalım bize...irlandalımıyız, zencimiyiz bilelim.brv
-
[QUOTE=Astatin;115327]Eski üyelerdensin bilirsin; çakma manipülatörlere, hayali işlemlerle kendine hayran kitlesi yaratmaya çalışıp gelecek için sağacak sürü yaratmaya çalışanlara, forumları artistik puanlarını yükseltmek için kullananlara v.b. karşı tarzım alaycıdır...ama asla terbiyesizlik, bayağılık, argo düzeyinde değildir...Ha bir de Fahri gibi aklınca fırsat kollayan ve tetikçilik misyonu ile gelmiş kişilere de analizlerine değil, sataştıkları için elbette yanıt veririm...kimi zaman alaycı kimi zaman kalaycı...o olacak o kadar...sen mesajların akışını iyi bir oku..geçen hafta da aklınca bana karşı bir tacizde bulunmuştu henüz bu forumdaki mesaj sayısı 60-70 ken...ee var bi hesabı demek:rolleyes: hesaplar kapatılmalı[/QUOTE]
sen sn fahriyi diger forumdan bilirmisn ? okudunmu ? yoksa sadece buraada yaptıgı analizleri fln mı gordun ? brşley biliyorsan söyle bizde bilelim ve ben ne yazıyorsamm ilkelerim dogrultusunda yazdım senin bu tavrın kime karşı olsa aynısını yazardımm baştada soyledm sn fahriyi kişisel olarak tanımam ama yaptıgı analizleri bilirim ve bilgiye saygım oldugu için bunları soyluyorum ama senin ne bilgiye nede "insan" a saygın yok kaldı ki sanal ortamdan bile ukalalık peşindesin karşındakinin ne oldugunu bilmene imkan ve ihtimal yok bunu biliyorsun dimi ? bana gelipte "hollywood entellektüelitesimi" diyebilme hakkını nereden buluyorsun bunu soyle once ? sana soyledigim basit birşeydii sen kişiselleştirip büyüttü ve herzaamanki alaycı tavrınla bunu surdurdun bazı insanlar vardır senin gibi olmak zorunda degildir gerçek hayatımdada cok fazla sululuğu sevmem hakszılıgada gelemem ukalalığada..
-
Vallahi ne iyi ya.Türküm ama şu son 3 sayfanın ne anlama geldiğini ne yazıldığını milim anlamadım.Hiç birinize sataşmıyorum yanlış anlamayın.Ama furkan abi fahri abi astatin abi tek kelime anlamadım.Pişttt.Sessiz olun.Kavga etmeyin bakem.
-
[quote=furkan;115330]sen sn fahriyi diger forumdan bilirmisn ? okudunmu ? yoksa sadece buraada yaptıgı analizleri fln mı gordun ? brşley biliyorsan söyle bizde bilelim ve ben ne yazıyorsamm ilkelerim dogrultusunda yazdım senin bu tavrın kime karşı olsa aynısını yazardımm baştada soyledm sn fahriyi kişisel olarak tanımam ama yaptıgı analizleri bilirim ve bilgiye saygım oldugu için bunları soyluyorum ama senin ne bilgiye nede "insan" a saygın yok kaldı ki sanal ortamdan bile ukalalık peşindesin karşındakinin ne oldugunu bilmene imkan ve ihtimal yok bunu biliyorsun dimi ? bana gelipte "hollywood entellektüelitesimi" diyebilme hakkını nereden buluyorsun bunu soyle once ? sana soyledigim basit birşeydii sen kişiselleştirip büyüttü ve herzaamanki alaycı tavrınla bunu surdurdun bazı insanlar vardır senin gibi olmak zorunda degildir gerçek hayatımdada cok fazla sululuğu sevmem hakszılıgada gelemem ukalalığada..[/quote]
Vallahi ben her forumdan bilirim kendisini.Ama hiçbirşey yazmanın alemi yok.Eski defterler ile fazla uğraşmak istemiyorum.Onlar o redkit forumunda kalsın diye burada bulunmak istiyorum.
-
[QUOTE=Astatin;115325]Köpüklerin sonu bu forumda hep ebedi istirahat olmuştur Fahri... ben ciddiye alamdığım için seni (hakaret ve analizlerini) devamını getirmeyeceğim..ancak bayağılık ve küfür kullanma aczine düşmenin dünyanın her yerinde adı aynıdır.brv yani analizlerine devam etmek istiyorsan yasaklanmaman lazım.. zaten sevenlerinde varmış..sizi ayırmaya vesile olmuş olmayayım...seviye yani..seviye..yasaklanırsan üzülürüm[/QUOTE]
Senin terbiye dışı kellimelerine aynı seviyede karşılık seviyeye inmem herşeyden önce. Foruma senin ciddiye alman için değil forumun amacına uygun olarak paylaşım için yazıyorum. Forumdakiler kimin yorumunun ciddiye alınıp alınmayacağını çok daha iyi bilirler. Yazdıklarımdan yasaklanacak birşey olmadığını çok iyi biliyorum. "Teknikle beni" yada ismimle ilgili küstah konuşman senin forumdan uzaklaşmanı gerektirmekte belkide. Tanımadığım halde arkadaşın desteklemesi gurur verici. Terbiye sınırlarını bozmadan bu forumda yasaklanmak bu forumda olacaksa, senin bu forumda yazmaman gerekir..
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;115332]Vallahi ben her forumdan bilirim kendisini.Ama hiçbirşey yazmanın alemi yok.Eski defterler ile fazla uğraşmak istemiyorum.Onlar o redkit forumunda kalsın diye burada bulunmak istiyorum.[/QUOTE]
kendisinin ne zararıını gördün bilemiyorum ama ben ne gördüm nede duydum buyuzden yazdımm redkit yüzünden herkesin üstünü çizmeye gerekj yok bence..
-
[QUOTE=VOBiX;112084]teo'nun da hep dediği gibi TA diye bir şey yok yalan hepsi.
Formasyonlar da yalan. Fiyatlar mor çigilerin arasında hareket ederken simetrik üçgen dersin. Üçgeinni üstünü kırıp mavi çizgiyui geçemezse yükselen üçgen dersin mavi çizgiyi geçer de yeşil çizgiye çarparsa da yüksleiş kanalı dersin. .dng
[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/7691/tanaliz.png[/IMG]
Zaten çoğunu da fiyatlar belli bir mesafeyi kat ettikten sonra dersin.
Göstergeler aşırı alımda aşırı satımda dersin ya da uyumsuzluk var dersin. Bişr bakmışsın kuvvetli bir trend olmuş ne uyumsuzluk dinlemiş ne de aşırı alım ile satım.
Teknik analiz borsanın morfinidir. .boks.[/QUOTE]
Bir yalan uğruna kavga edilir mi yawf. Boşverin olursa olur olmazsa olmaz. Kimse burada OBO olur diye sadece OBOya bakıp pozsiyon almaz. Herkesin farklı bir stratejisi ya da sistemi var. Bu destekleri dirençleri formasyonalrı bilmemeleri artık herkes görüyor. Bu yüzden farklı şeylere bakmak bakılacak şeyin temelinde de fiyat hareketleri yatıyor yani Açılış, Kapanış, düşük, Yüksek ve Hacimden oluşan beşliye dayalı bir şeylere bakmak lazım.
Teknik analiz eskiden daha iyi çalışıyordu çünkü Matriks, Foreks vb terminaller herkeste yoktu. Şimdi borsada yatırım yapan ve internet imkanı olan herkeste var bunlar. Hepsi MACD, RSI, vb göstergeleri ve formasyonları bir şekilde biliyor ya da öğreniyor. Yusuf Sarı işin piri olarak gösteriliyordu ardından niceleri geldi.
Bunalrdan biri olan Yaşar Erdinç diyor ki "paranız sağlığınızı bozmasın"!
Dert etmeyin bunları yawf.
-
[quote=furkan;115330]sen sn fahriyi diger forumdan bilirmisn ? okudunmu ? yoksa sadece buraada yaptıgı analizleri fln mı gordun ? brşley biliyorsan söyle bizde bilelim ve ben ne yazıyorsamm ilkelerim dogrultusunda yazdım senin bu tavrın kime karşı olsa aynısını yazardımm baştada soyledm sn fahriyi kişisel olarak tanımam ama yaptıgı analizleri bilirim ve bilgiye saygım oldugu için bunları soyluyorum ama senin ne bilgiye nede "insan" a saygın yok kaldı ki sanal ortamdan bile ukalalık peşindesin karşındakinin ne oldugunu bilmene imkan ve ihtimal yok bunu biliyorsun dimi ? bana gelipte "hollywood entellektüelitesimi" diyebilme hakkını nereden buluyorsun bunu soyle once ? sana soyledigim basit birşeydii sen kişiselleştirip büyüttü ve herzaamanki alaycı tavrınla bunu surdurdun bazı insanlar vardır senin gibi olmak zorunda degildir gerçek hayatımdada cok fazla sululuğu sevmem hakszılıgada gelemem ukalalığada..[/quote]
hay hay sorularına yanıt
1) Kimsenin diğer forumlarda ne yazdığını takip etmiyorum etmek zorundada değilim. Ama adamın bir durup duruken (önceki haftalarda olanı) sataşırsa şüpheli olarak izlemeye alırım. İkinci kez yaparsa layıkınca yanıtını veririm. Küfür ve hakaret etmeye başlarsa da daha da layıkınca yanıtını veririm.
2) Hollywood entellektüeli demek ayrı bişey entetllektüelitenin sınırı oraya kadar demek ayrı bir şey...O ismi Rainman diye yazarsan bundan doğal daha ne olabilir
3) Bazı insanlar vardır senin gibi olmak zorunda da değidlirler
4) Her durumda, küfürü ve hakareti, alaylı üslüptan daha kıymetli tutmamak lazım değil mi furkan... ha öyle yapmak için özel nedenlerin varsa ayrı tabi...
-
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar
kafama takılan bir konu var yardımcı olursanız sevinirim
Sistem kurarken sürekli karşıma çıkıyor sorum şu;
Optimizasyon değerleri bu nedir ilk önce indikatorlerin gün periyot sayısımı diye düşündüm değil mesala en son sistem kurarken yine karşılaştım
işin içinden çıkamadım optimizasyon değerleri neyi değiştiriyor örneği aşağıya kopyaladım açıklayabilirseniz sevinirim
kolay gelsin
Cross(Mov(C,opt1,S),Mov(O,opt1,S))
Opt1=2-144 , step=1
-
[QUOTE=Astatin;115327]Eski üyelerdensin bilirsin; çakma manipülatörlere, hayali işlemlerle kendine hayran kitlesi yaratmaya çalışıp gelecek için sağacak sürü yaratmaya çalışanlara, forumları artistik puanlarını yükseltmek için kullananlara v.b. karşı tarzım alaycıdır...ama asla terbiyesizlik, bayağılık, argo düzeyinde değildir...Ha bir de Fahri gibi aklınca fırsat kollayan ve tetikçilik misyonu ile gelmiş kişilere de analizlerine değil, sataştıkları için elbette yanıt veririm...kimi zaman alaycı kimi zaman kalaycı...o olacak o kadar...sen mesajların akışını iyi bir oku..geçen hafta da aklınca bana karşı bir tacizde bulunmuştu henüz bu forumdaki mesaj sayısı 60-70 ken...ee var bi hesabı demek:rolleyes: hesaplar kapatılmalı[/QUOTE]
Bu forumdaki mesaj sayısı 60-70 olunca saygın değil demekki.. Ve az yazan insanları alaya almak, kalaya almak senin bakış açın. Bu yaklaşım gerçekten zavallıca bir yaklaşım.. Burada fırsat kollayacak, tetikçilik yapacak ne gibi bir hareketim var? "Tetikçi" senin aciz kişiliğindir belkide.. Şimdiye kadar binlerce anlamsız mesaj göndermen seni bu forumun sahibi yapmaz. Kendine çekin düzen ver.