Bu arada Sn Hellim gelmiş. Vahşi batıdaki süvariler gibi olay bittikten sonra geliyor. 5 dk önce gelse ooooo forum azıtmıştı durulunca anca yetişebildi!:D
Printable View
Bu arada Sn Hellim gelmiş. Vahşi batıdaki süvariler gibi olay bittikten sonra geliyor. 5 dk önce gelse ooooo forum azıtmıştı durulunca anca yetişebildi!:D
Aste ve fahri78 alınmayın.
OKUMADAN GEÇMEYİN :::
[B]Yanlış anlaşılmak[/B]
Çoğu zaman söylenmek istenenin negatif tarafının(tabi eğer çok şanslıysanız onu bilemem)algılanması buna yol açar.hani insan nasıl duymak istiyorsa öyle anlar ya,işte tam olarak bundan kaynaklanan bir olaydır.siz bir espri yaparsınız üstü kapalı olarak ve onun belki de kahkalara boğulacağını zannederken ya da en azından bir tebessüm beklerken,o sizi tersler ve tüm lafları ağzınıza teper.hatta daha ileri durumlarda ortamın gerilmesi bile söz konusudur.bazen bir konuda yardım etmek üzere bir öneri getirirsiniz ama (sebebi üslubunuzun anlaşılmazlığı mı desem yoksa sözcüklerinizin farklılığı mı artık neyse) karşınızdaki onu ezmeye çalıştığınızı ya da dalga geçtiğinizi zannederek bir anda parlar.
hayatım boyu belkide en çok sıkıntısını çekmiş olduğum,son günlerde özellikle en sevdiğim insanların bana sürekli yaptığı ve de zannediyorum ki ilelebet çekeceğim bir derttir.
Google a yanlış anlaşılmak yazın ufkunuzu genişletin :::
[quote=AMON RA;115377]Bu arada Sn Hellim gelmiş. Vahşi batıdaki süvariler gibi olay bittikten sonra geliyor. 5 dk önce gelse ooooo forum azıtmıştı durulunca anca yetişebildi!:D[/quote]
Bence o hiç karışmasın dere akar bulur yolunu.Tartışma olmazsa da insanlar istediğini açıklamazsa bunalıma girer.İfade özgürlüğü.Aşırı doz yok yazılarda.
pek umutlu değilim emme şansımı deneyeyim.elinde metastock için ATR (long-short) STOP formülü olupta paylaşabilecek olan var mı? dün buldum nette fakat çalıştıramadım MS te çok çetrefilliydi.
yok değil mi? iyi peki öyle olsun :o
[QUOTE=fXci;115378]Aste ve fahri78 alınmayın.
OKUMADAN GEÇMEYİN :::
[B]Yanlış anlaşılmak[/B]
Çoğu zaman söylenmek istenenin negatif tarafının(tabi eğer çok şanslıysanız onu bilemem)algılanması buna yol açar.hani insan nasıl duymak istiyorsa öyle anlar ya,işte tam olarak bundan kaynaklanan bir olaydır.siz bir espri yaparsınız üstü kapalı olarak ve onun belki de kahkalara boğulacağını zannederken ya da en azından bir tebessüm beklerken,o sizi tersler ve tüm lafları ağzınıza teper.hatta daha ileri durumlarda ortamın gerilmesi bile söz konusudur.bazen bir konuda yardım etmek üzere bir öneri getirirsiniz ama (sebebi üslubunuzun anlaşılmazlığı mı desem yoksa sözcüklerinizin farklılığı mı artık neyse) karşınızdaki onu ezmeye çalıştığınızı ya da dalga geçtiğinizi zannederek bir anda parlar.
hayatım boyu belkide en çok sıkıntısını çekmiş olduğum,son günlerde özellikle en sevdiğim insanların bana sürekli yaptığı ve de zannediyorum ki ilelebet çekeceğim bir derttir.
Google a yanlış anlaşılmak yazın ufkunuzu genişletin :::[/QUOTE]
En azından yumruklaşmadan önce ... yuaw arkadaş ya ben seni yanlış anladım yada sen beni.
Dur bi şu işin aslını öğrenek . benim niyetim kötü değil . seninki ne ? belkim beni yanlış anladın... demek lazım. Öyle hemen iki tarafta yumrukları sıktımmı olay çözülmeskim :::
[quote=fXci;115381]En azından yumruklaşmadan önce ... yuaw arkadaş ya ben seni yanlış anladım yada sen beni.
Dur bi şu işin aslını öğrenek . benim niyetim kötü değil . seninki ne ? belkim beni yanlış anladın... demek lazım. Öyle hemen iki tarafta yumrukları sıktımmı olay çözülmeskim :::[/quote]
Bence ise biz birbirimizi olabilecek en doğru şekilde anladık...Mevzu "sanal ortamın griliği altında ezilmiş yanlış anlaşılmış gerçek niyetler" klişesi kadar basit bir şey değil. Niye değilin yanıtı mesajlarımdaki yanıtsız kalmış sorularda var.. Ayrıca bu konuyu uzatmayalım..
clean the blackboard!
where is the eraser?
el çabukluğu bu olsa gerek.oku...okuduğunu anla...ve uygula...:::
Günaydın s.a. bol ve bereketli kazançlı bir hafta olması dileği ile
[quote=SEYYAH;115380]pek umutlu değilim emme şansımı deneyeyim.elinde metastock için ATR (long-short) STOP formülü olupta paylaşabilecek olan var mı? dün buldum nette fakat çalıştıramadım MS te çok çetrefilliydi.
yok değil mi? iyi peki öyle olsun :o[/quote]
bunu denediniz mi?
[B][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=1][B]ATR Trailing Stop Loss[/B][/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][SIZE=1]For Long:[/SIZE][/FONT]
[SIZE=1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]HHV(H - 2.5*ATR(5),10)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]For Short:[/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]LLV(L + 2.5*ATR(5),10)[/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Furthermore, it may be beneficial to dynamically adjust the number of lookback periods in the HHV() or the LLV() function.[/FONT][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]bir de asagidaki linkte degisik varyasyonlari da var[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[URL]http://trader.online.pl/MSZ/e-0-tytulowa-a.html[/URL]
Gunaydin , iyi seanslar
günaydın
vob yine haklı çıktı
dji kapanış seviyelerine geldi
fdji 8300 üstüne atarsa
yine yeşillendi fındık dalları söylücem