Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
Printable View
Günaydın Arkadaşlar Bol Kazanclar
Gny.Hergece full long bundan sonra.Dow 9000 e gidecek artık.45000 bugün geçilmeli diyor teknik.Bu kadar yatay yeter.
Alıntıdır
[B]Başbakan'dan, IMF ile anlaşmaya eylül sonrası için yeşil ışık - Erdal Sağlam [/B](Referans)
Hükümetin son yıllarda iş dünyasının tepesiyle yaptığı en samimi ve kapsamlı görüşmelerden biri, geçtiğimiz hafta sonunda Rahmi Koç Müzesinde gerçekleşti. Belirli bir gündemi olmadan, sohbet toplantısı biçiminde geçen yemekli toplantıda başlıca konulardan biri yine IMF ile ilişkiler idi. İşadamlarının IMF ile anlaşma yapılması gereğini bu toplantıda tekrar gündeme getirdikleri öğrenilirken, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın ise kesin bir şey söylemediği ancak IMF ile anlaşma konusunda umutlu konuştuğunu öğrendik.
Toplantıya katılan işadamlarının edindiği izlenim, "Hükümetin eylül ayı gibi IMF ile anlaşma imzalamaya niyet olduğu" doğrultusunda. Başbakan'ın görüşmelerin yürüdüğünü belirterek, "en önemli konu çapraz denetim konusu, sizin haklarınızı korumak, nereden buldun'a yol açmamak için müzakereleri sürdürüyoruz" dediğini öğrendik.
Toplantıya katılan işadamları, Başbakan'ın verdiği izlenimin bir süre daha IMF ile bu müzakerelerin devam edeceği ama sonunda anlaşmanın imzalanmasına daha yakın olunduğu biçiminde.
günaydın,kolay gelsin herkese..
Herkese günaydın bol kazançlar
cuma 2.822 adet yeni pozisyon açıldı.
bugun 400 yeni poz açılmış
piyasa yukarı zorluyor
Başbakanın haftasonu IMF ile olası bir anlaşmanın sonbahar aylarına kalabileceğini söyledi
imbk ye satış gelebirmi acaba ?
fiyat aşagı geldikçe alıyorlar
[quote=truva;115396]Başbakanın haftasonu IMF ile olası bir anlaşmanın sonbahar aylarına kalabileceğini söyledi
imbk ye satış gelebirmi acaba ?[/quote]
dow da zayıflama sinyallerine rağmen piyasamız hacı yatmaz modunda..
herkes ne zaman düşüş başlayacak derken yukarı zorlama devam ediyor.
ayrıca imf ile anlaşma olsunda ne zaman olursa olsun der bizim piyasamız.
+ etkisi bile olur sonbaharda anlaşmanın..
cuma sınırda kapanış yapmıştı benim ana sistem.
açılışla beraber al a geçti.
baba sistem kör topalda olsa halen + durumda.
43600 - 43300 aralığı geçen hafta seans içi realizelerde destek bulduğumuz seviyeler.
44625 son tepe..
44 bin denge noktası oldu bence.altında kısa üstünde uzun..
44075 maliyetli short 44225 kapattım
aynı yerden long pasif yazdım
gut mornik VOBORSA,
sızmış kalmışık yaw.neyse bişey olmamış...
hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum hepinize...