[QUOTE=milaslı;115413]bugün dow'da işlem yok doğrumu arkadaşlar?[/QUOTE]
Aynen tatiller.
Printable View
[QUOTE=milaslı;115413]bugün dow'da işlem yok doğrumu arkadaşlar?[/QUOTE]
Aynen tatiller.
Artık full shortt.Artmıyoruz.
Bugün son 44000 olmalı.Ya 45000 ya 43000.Tahminim 43000 olacaz.Cuma günü dsı ve efg satışları neymiş bakalım.Farkı nasılsa 1000 500 yapıyorlar kafalarına göre.
hobaa..faiz ne öyle be..yanlış mı görüyorum ben..bu arada 15 dklık sistem geçici sat verdi..izlemeye devam
Melül melül bakmasın kimse mal kitliyorlar.
pambık sana özelden bir soru sordum :) 15 dklık bar kapanışına kadar yanıt gelmezse, free trial sistemi unut :) :)
benim ana sistemde keskin bir dönüş yaparak sat verdi..
pek sık rastlanmayan bi durum oldu değişik bir durum seziyorum..
Cam gibi ayna gibi net sattayız.44100 full short devam.Dsı bilecek bu sefer.
ful şort kırk dört
günaydınlar herkese
niyeyse bu grafiğe çok güveniyorum, çünkü 2 aydan beri hep aşağı gidip yukarı çekmişler, hatta alt bandıda kırıp tekrar yukarı attılar kısacılar umut verip ettiler ağzına, şimdide bant yukarı doğru 2 aydan sonra, sonu hayırlı olsun.
ayrıca 43500 aşağı kırılmadan bu bant bitmez yatay devam olur.
[QUOTE=traderx;115003]bir çalışma yaptım umarım faydalanırız şu iki aylık yükseliş trendi içerisinde gördüğümüz gibi her [B]aşağı [/B]yönlü bant [B]yukarı[/B] kırılmış, şu an içinde bulunduğumuz [B]yukarı[/B] yönlü bantın [B]aşağı [/B]yöne doğru kırması kuvvetle ihtimal
sadece benzerlik çalışmasıdır teknik olarak bir anlam ifade etmemektedir çünkü imf zıkkımı olduğu müddetçe her an herşey olabilir, kolay gelsin herkese.
[IMG]http://img247.yukle.tc/images/8810zd.jpg[/IMG][/QUOTE]
Bugün olağanüstü hal ilan edek.:DBende tık yok bekliyoaz bir tradede sat var.
şimdi dönüp 44200 falan yakarlarsa bana fenalık gelir valla :)