[quote=QUEEN;115499]yok kimse gelmedi..bende yedim kalktım:D[/quote]
Olurmu yaw kimse gelmedi...tam çarprazındaydım ben..:..:
Printable View
Olurmu yaw kimse gelmedi...tam çarprazındaydım ben..:..:
bir kez daha yeşil yandı..
yukarı yapabilirler gene hızlı dikkat etmek lazım.
bi ara hınzır bi fikir geldi aklıma...gideyim dedim üşenmeyip McDOnaldsa..meraba ben PAMBIK diye tanıştırayım kendimi..Sonra boynu bükük gariban, veya aklı bir karış havada genç v.b. v.b. tripleri yapayım..sonra forumdaki Queen Pambık diyaloglarını izle izle gül dedim kendi kendime... ::::::::: şaka şaka yapmayım öyle şeyler
[QUOTE=Astatin;115497]Sayın Kraliçem,
ATAşehir MCdonalds olayı ne oldu..ekibi kurdunuzmu[/QUOTE]
Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)
[quote=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/quote]
kraliçe cuma günü yazmıştı..hatta ENorton yakın oturuyo kesin gelir demişti... :) gitmeyeceğini bana söyleseydin ben Enorton diye giderdim :)
[quote=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/quote]
Biz uzaktayızda sen gidersin belki demişti kraliçe.:(
[QUOTE=Astatin;115505]kraliçe cuma günü yazmıştı..hatta ENorton yakın oturuyo kesin gelir demişti... :) gitmeyeceğini bana söyleseydin ben Enorton diye giderdim :)[/QUOTE]
[QUOTE=Larossıan;115506]Biz uzaktayızda sen gidersin belki demişti kraliçe.:([/QUOTE]
Dün evdeydim bütün gün bilsem gelirdim, demek ki ben kaçırmışım yazılanları... :(
[QUOTE=Astatin;115503]bi ara hınzır bi fikir geldi aklıma...gideyim dedim üşenmeyip McDOnaldsa..meraba ben PAMBIK diye tanıştırayım kendimi..Sonra boynu bükük gariban, veya aklı bir karış havada genç v.b. v.b. tripleri yapayım..sonra forumdaki Queen Pambık diyaloglarını izle izle gül dedim kendi kendime... ::::::::: şaka şaka yapmayım öyle şeyler[/QUOTE]
pammık kilolu biliyorm sen değilsin....dng
[QUOTE=enorton;115504]Ataşehşir mi Mcdonalds mı :confused: Ne zaman konuşuldu :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]22 Mayıs Cuma seans kapğanışındna sonra[/B][/COLOR]
[QUOTE=QUEEN;115107]Ben Pazar Günü Ataşehir Mc Donaldsa gidiyorum.Saat 3te orada olacağım Tanışmayı arzu eden arkadaşlar gelsinler...Pc de getiriyorum..taktik teknik bakalım biraz..Yakamda bir gül olacak...[/QUOTE][QUOTE=QUEEN;115113]ok:)bilmem gelen olurmu olmazsada ben zaten gidiyorum oraya çok sık..Enorton gelir heralde ona çok yakın..[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;115507]Dün evdeydim bütün gün bilsem gelirdim, demek ki ben kaçırmışım yazılanları... :([/QUOTE]
biz komşuyuz nasılsa yine görüşürz inşallah
:eek::eek:[quote=QUEEN;115508]pammık kilolu biliyorm sen değilsin....dng[/quote]
:eek::eek::eek: benim kilolu olmadığımı nerden biliyosun:eek::eek::eek::eek:
o zaman bende enorton muş gibi gelirdim..baksana çıta gibi, traşlı delikanlı..aynı ben :)::::::