[QUOTE=QUEEN;115520]geçtinmi uzuna[/QUOTE]
Geçtim...
Printable View
[QUOTE=QUEEN;115520]geçtinmi uzuna[/QUOTE]
Geçtim...
[QUOTE=QUEEN;115521]ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..[/QUOTE]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
[QUOTE=mur@t;115523]Hangi seneler?[/QUOTE]
81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim
[quote=QUEEN;115521]ben milli voleybolcuyum eskiden tabi..[/quote]
o zaman boy 1,85 falan vardır...:eek:
Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim
[quote=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/quote]
bence 5 dk lık kullanıyor :cool:
[quote=QUEEN;115526]81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim[/quote]
yaş 44 o zaman:) yok yani bu zaman yaş 44 :D
TOKOBA nerde yaw..senin bu verdiğin bilglerden şimdi bir CSI İstanbul dizisi çeker, yedi ceddinin şeceresini çıkarırdı valla...
bu arada hayko cepkin nerelerde yaw..
[QUOTE=SEYYAH;115527]o zaman boy 1,85 falan vardır...:eek:[/QUOTE]
1 75 bizim zamanımımızda uzunduk şimdiki nesil acayip..
Ataşehir uzak kalıyorsa taksimde falan buluşalım bir akşam, ne dersiniz?
[QUOTE=Astatin;115530]yaş 44 o zaman:) yok yani bu zaman yaş 44 :D
TOKOBA nerde yaw..senin bu verdiğin bilglerden şimdi bir CSI İstanbul dizisi çeker, yedi ceddinin şeceresini çıkarırdı valla...
bu arada hayko cepkin nerelerde yaw..[/QUOTE]
40 .komkarıştırma yaw forum zaten 32 civarı..:D
[QUOTE=Astatin;115528]Enorton sen saatlik sistem kullanıyordun değilmi? Yok 15 lik kullanıyosan ve al 44175 de geldiyse o sistemi modifiye et diyecektim[/QUOTE]
Valla zaten modifiye ede ede bu hala geldi :D
[quote=enorton;115532]Ataşehir uzak kalıyorsa taksimde falan buluşalım bir akşam, ne dersiniz?[/quote]
Olur...
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, Jerfin gelir, Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir.... vay canına..film çıkar burdan ha