[quote=enorton;115534]Valla zaten modifiye ede ede bu hala geldi :D[/quote]
bu güzeldi ya :::
Printable View
[quote=enorton;115534]Valla zaten modifiye ede ede bu hala geldi :D[/quote]
bu güzeldi ya :::
trend yok sanki 44050 altı kalışlar sat verir 30 dak kadar saatlik alda oda 43350 civarı verir
arkadaşlar slm arkadaşlar elinde imkb 100 veya imkb mali endeks , metastock 5 dk 2008 yılı verileri olan arkadaşlar var mı varsa bunları gönderebilir mi
[quote=QUEEN;115526]81 91 arası oynadım 87 88 89 formayı giydim[/quote]
neden voleybol peki:D:D:D:D ya can sıkıntısı adama ne saçma şeyler sorduruyo beaa
[QUOTE=QUEEN;115533]40 .komkarıştırma yaw forum zaten 32 civarı..:D
[/QUOTE]
32 yi nereden çıkardın, profillerdeki yaşlara göreyse pek inanma derim, sanal alemde bu tip şeylere güvenilmez
selam .... cumadan 0 işlem uzun devam .. bugün yükselmemiz lazım .. yarın falan short açacam ben ... son bir ralli lazım imkbye ... şimdilik uzun devam .. işler yoğun yazamıyorum .. üüüüüüüüğüğüğüüüüüüüüüü
[quote=mur@t;115540]32 yi nereden çıkardın, profillerdeki yaşlara göreyse pek inanma derim, sanal alemde bu tip şeylere güvenilmez[/quote]
vallahi ben gerçekten 32 yaşındayım.diğer arkadaşları bilemiyorum tabii...
[QUOTE=Astatin;115539]neden voleybol peki:D:D:D:D ya can sıkıntısı adama ne saçma şeyler sorduruyo beaa[/QUOTE]
efenim biz ilkokulda ankarada okulun bahçesinde top oynarken bir antrenör geldi topladı teoriden başladı okul takımı klüpler falan tamamen tesadüf..
[QUOTE=Astatin;115535]Olur...
Kraliçe gelir, Gökhan Gelir, Pambık Gelir, Hexen baba gelir, Sazan gelmez, TOKOBA çok ister ama gelemez asker oldu olacak durumda, Ben gelecem derim son anda işim çıkar gelemem, Murat gelirmi gelmmez mi bilemem ama bu mesajımda adının geçtiğine şaşırmıştır eminim, Jerfin gelir, Parderi gelir, Reco gelmez, Gacırt gelir, Sancaktar bi ihtimal gelir....................enorton teklif sahibi olarak mecburen gelir..... ben gelirsem bir sürü düşmanım da gelir.... vay canına..film çıkar burdan ha[/QUOTE]
Niye ki, tam tersi, geçmese şaşırırdım
[QUOTE=abka;115191]sistemlerle ilgili;
sistem için enaz 100 işlemli test yapmak yeterli midir...bu 100 işlemlik test sonucunda ,tamamen [B]düz yükselen,dengeli kazandırmış bir kazanç egrisi [/B]elde edilmişse..bu opt degerleri 2 hafta uygulayıp...sonra (2 hafta sonrasında)tekrar en yakın geçmişten itibaren 100 işlemlik test yapılsa,yeni opt degerler belirlense...bu opt degerler 2 hafta uygulansa....böylece sürüp gitse..
bu metod, borsanın en yakın karakrerini tesbit etme açısından mantıklı değil midir...çünkü 2-3 yıllık testler(500-1000 işlemlik testler),yakın gelecekten daha çok ortalama karakteri veriyor...
bu işin en mantıklısı ne olmalıdır...[/QUOTE]
ama eger 2yılda çok başarılı olan,[B]herzaman düz kazanç egrisi ola[/B]n
,bulduysanız,o sistemi dünyalara değişmemek lazım...2-3 yılda herzaman başarılı olan vede yakın tepe-dip kazanç kaybı 6.000 den az olan sistem bana göre imkansızdır...sistemlere yakından kazanç egrisine bakınca çok kayıplar görülebilr..çünkü endeksin 10 kere karakter değiştirği bu uzun zamanda ortak bir deger(sistem) bulmak bana göre imkansızdır..
[B]her mevsime ayrı-ayrı bakarak ortak bir sıcaklık,iklim görülebilir..ama tüm yıla bakarak ortak bir iklim-sıcaklık bulunamaz ,gibi bir şey..[/B]
[quote=SEYYAH;115542]vallahi ben gerçekten 32 yaşındayım.diğer arkadaşları bilemiyorum tabii...[/quote]
PAMBIK bilemeyecek ne var diğer arkadaşlarınki doğrumu deilmi..bak 98 yazıyo orda 98.....kom.kom.kom
vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....