[quote=SaNCaKTaR;115549]vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....[/quote]
sen birini de..diğerini pambık 5 dalgada hesaplar :..::..::..::::
:( deme böyle yaw..üzüüüüüüülüyorum
Printable View
[quote=SaNCaKTaR;115549]vob dan önceki yaşımı mı yazıyım vob a takıldıktan sonrakı yaşımımı vob 10 yaş yaşlandırdırdıda....[/quote]
sen birini de..diğerini pambık 5 dalgada hesaplar :..::..::..::::
:( deme böyle yaw..üzüüüüüüülüyorum
[quote=abka;115546]ama eger 2yılda çok başarılı olan,[B]herzaman düz kazanç egrisi ola[/B]n
,bulduysanız,o sistemi dünyalara değişmemek lazım...2-3 yılda herzaman başarılı olan vede yakın tepe-dip kazanç kaybı 6.000 den az olan sistem bana göre imkansızdır...sistemlere yakından kazanç egrisine bakınca çok kayıplar görülebilr..çünkü endeksin 10 kere karakter değiştirği bu uzun zamanda ortak bir deger(sistem) bulmak bana göre imkansızdır..
[B]her mevsime ayrı-ayrı bakarak ortak bir sıcaklık,iklim görülebilir..ama tüm yıla bakarak ortak bir iklim-sıcaklık bulunamaz ,gibi bir şey..[/B][/quote]
%78, %124, %102, %84. %96 diye gidiyor son 5 adet 4 aylık dilimin gtirisi (mtx hesabı kaldıraçsız yani)
bir diğeri ise
%10, %186, %45, %78, %71 diye gidiyor..sapıkça ve dalgalıca..ama bu az işlem yapan ve karlı işlem sayısı her zaman zararlı işlem sayısından çok fazla olan....
Abd genelkurmay baskanı mullen:''ıran nukleer sılah yapmaya yaklasıyor''
abd genelkurmay baskanı oramıral mıchael
mullen, ıran'ın nukleer sılaha ulasma hedefıne yaklastıgını soyledı.
Oramıral mullen, amerıkan abc televızyon kanalına verdıgı demecte,
ıran'ın en gec uc yıla kadar atom bombası yapacak sevıyeye gelecegını belırttı.
Sorunun dıplomatık yollardan cozumu ıcın zamanın hızla akıp gıttıgını
ıfade eden mullen, ''son yıllarda gordugum kadarıyla ıran nukleer sılah yapma
yolunda. Cogumuz, bunun 3 yıla kadar olacagını dusunuyor'' dıye konustu.
Abd'nın ıran konusunda butun seceneklerı masada tuttugunu da vurgulayan
mullen, ancak ıran'a karsı olası askerı bır saldırının, nukleer sılah
kapasıtesıne sahıp bır ıran kadar kestırılemez sonucları olacagını kaydettı ve
ıste bu yuzden dıyalog onemlı ıfadesını kullandı.
-aa-
[quote=mur@t;115553]Bence içinizdeki çocuğun yaşını yazın.[/quote]
çocuk mu? vob N var N yok aldı tevellut 37 derler ama gorunce en az 45 dersınız içimde cocuk olsa ıdı sanırım vob u da başarırdım.....svg.
bu bender bi taradı etrafı sonra çekti gitti..
bi daha dönermi ki tahtaya güniçinde :)
kısa da göbeğimiz çatladı şimdi uzunda bender yolu gözlüyoruz :)
43975 yandığı an stop ve kısa..
[quote=kaanyatirim;115538]arkadaşlar slm arkadaşlar elinde imkb 100 veya imkb mali endeks , metastock 5 dk 2008 yılı verileri olan arkadaşlar var mı varsa bunları gönderebilir mi[/quote]
Sen 80 yazı yazdın ve ben görmedim bunları hayret.Başarılar.
kim açıyor bu yaş mevzularını ya .dng
hoş ben olduğumdan 7-8 yaş genç gösteriyorum,askere ne zaman gideceksin diyen bile çıkıyor ama yinede kapatalım yaş konularını :..:
[QUOTE=Astatin;115552]%78, %124, %102, %84. %96 diye gidiyor son 5 adet 4 aylık dilimin gtirisi (mtx hesabı kaldıraçsız yani)
bir diğeri ise
%10, %186, %45, %78, %71 diye gidiyor..sapıkça ve dalgalıca..ama bu az işlem yapan ve karlı işlem sayısı her zaman zararlı işlem sayısından çok fazla olan....[/QUOTE]
2.si kalsın..ama 1.sine talibim..yarım ekmek döner! ha! ayranda var...hemde yayık ayran.lelele
Borsa düşmez kapanış da 45000 e yakın olur.Artık düşmeyiz.Dipler yükseliyor.50000 görüyorum ben ufukta.43850 full long.Stop yokkk.Pek sevmem kendisini.
[QUOTE=SaNCaKTaR;115555]çocuk mu? vob N var N yok aldı tevellut 37 derler ama gorunce en az 45 dersınız içimde cocuk olsa ıdı sanırım vob u da başarırdım.....svg.[/QUOTE]
Üzüldüm ama bu kadar da pesimist olmamak gerekir sevgili dostum...
ben otomatik pilota bağlandım urfa altılısı çalışıyorum :)
tiyo isteyen olursa özelden msj atsın :)
[QUOTE=YAVUZHAN;115558]kim açıyor bu yaş mevzularını ya .dng
hoş ben olduğumdan 7-8 yaş genç gösteriyorum,askere ne zaman gideceksin diyen bile çıkıyor ama yinede kapatalım yaş konularını :..:[/QUOTE]
Ben de geçen gün lacivert ceket gri pantolonla sokakta yürürken yaşlı bir amca, "oğlum okulu mu kırdın ayıp ayıp" dedi...