-
[quote=selçuklu;260230]deprik ederim diyorum ve .. ew clupa hoşgeldin diyorum patron ..ayrıca geçmiş olsun diyorum ... :D:D:D:D .. bi bulaşınca .. bırakılamıyor .. ::::::::: .. ... .. üvvvvv .. ehuehuehue :D:D[/quote]
patron yalnız sayım pek hit almadı...ya çok EW bilen adam var, saçmalığnı anladılarüüüüüü ya da çok fazla kişi şort:D:cool:
-
str sisteminde 11;05 barında 6-10 agırlıklar aşşağı kesişmiş..ama fark 4 puan sadece ..ama sonuçta aşşağı kesmiş..oradan flatlemek lazım mı..yoksa puan farkının biraz açılması mı lazım..çünkü aynı olay 10;40 barında da var..
veya 6-10 nu üstel yaparsak daha az işlem oluyor.
-
çok küçük sayılar olsa da vadeli 600 üstüne çıkarken spot geride kaldı.halbuki sabah vadeli 550 yaktığında spot artı makasa geçmişti.
Bir de olayın göstere göstere boyutu var bence.perşembe 68150 gördükten sonra hiç kimse ertesi gün 70000 leri beklemiyordu.Şuanki havada ise herkesin gözü yukarıya bakar olmuş.Bugün gelecek yasa iptal haberi mi etkili olur düşüşe bilemiyorum ama halen ayuyum.ben de kendime şaşırıyorum doğrusu.
-
[QUOTE=hpy;260241]çok küçük sayılar olsa da vadeli 600 üstüne çıkarken spot geride kaldı.halbuki sabah vadeli 550 yaktığında spot artı makasa geçmişti.
Bir de olayın göstere göstere boyutu var bence.[COLOR="Red"]perşembe 68150 gördükten sonra hiç kimse ertesi gün 70000 leri beklemiyordu[/COLOR].Şuanki havada ise herkesin gözü yukarıya bakar olmuş.Bugün gelecek yasa iptal haberi mi etkili olur düşüşe bilemiyorum ama halen ayuyum.ben de kendime şaşırıyorum doğrusu.[/QUOTE]
itirazım var hpy patron...:))) forum şahittir, fiyat 68.300 lerdeyken mbm patron 70.250 dedi, ben 71.250 dedim..:D
ve oralarda forumun çoğu longa döndü hatırlıyorum ben..
-
[quote=abka;260240]str sisteminde 11;05 barında 6-10 agırlıklar aşşağı kesişmiş..ama fark 4 puan sadece ..ama sonuçta aşşağı kesmiş..oradan flatlemek lazım mı..yoksa puan farkının biraz açılması mı lazım..çünkü aynı olay 10;40 barında da var..
veya 6-10 nu üstel yaparsak daha az işlem oluyor.[/quote]
dediğiniz yerlerde wma kesişmesinden önce boll ile realizasyon daha iyi...ama bu yapılmadıysa wma ters kesişimi ile poz kapatılır...
6-10 u üstel ya da basit yapabilirsiniz,periodlarla oynayabilirsiniz,bunlar kişiye özel...;)
-
[quote=trader38;260236]inşallah abi gelde mantı yiyek. amon-ra patronda bekliyo seni. gelince haber vermeden gitme sakın.:::[/quote]
abi ben gecen geldim manti yiyecek dogru durust biryer bulamadim:)))orda bir alisverismerkezi vardi onun semtte ana diye biryerde yedim birde cikista ankara kavsaginda yedim cok hosuma gitmedi
-
[quote=jerfin;260243]itirazım var hpy patron...:))) forum şahittir, fiyat 68.300 lerdeyken mbm patron 70.250 dedi, ben 71.250 dedim..:D[/quote]
benim de itirazım var HPY patron..ben de (Jerfin+MBM)/2 dedim ve şu an itibariyle en iyi tahmin bu...::::::
-
[QUOTE=saraylı;260244]dediğiniz yerlerde wma kesişmesinden önce boll ile realizasyon daha iyi...ama bu yapılmadıysa wma ters kesişimi ile poz kapatılır...
6-10 u üstel ya da basit yapabilirsiniz,periodlarla oynayabilirsiniz,bunlar kişiye özel...;)[/QUOTE]
sistemin ana mantığı çok güzel..ana çizgi(trent) üzerinde ara trentleri degerlendir..gece dow u seyretmemek güzel..o gapler of of..
-
[quote=last trader;260246]abi ben gecen geldim manti yiyecek dogru durust biryer bulamadim:)))orda bir alisverismerkezi vardi onun semtte ana diye biryerde yedim birde cikista ankara kavsaginda yedim cok hosuma gitmedi[/quote]
ben dışarda hiç yemediğim için nasıl olduğunu bilmiyorum. çünkü hep annem yapar ve süperdir. selcuklu patrona gerekirse evde yediririz:cool:
-
full flat .. kısa için tetikteyim ikilik sat desin kısalacam ... ed sayım live sanki .. üvvv
-
[img]http://666kb.com/i/bknrkwjruf8hpg9pq.gif[/img]
-
[quote=hpy;260241]çok küçük sayılar olsa da vadeli 600 üstüne çıkarken spot geride kaldı.halbuki sabah vadeli 550 yaktığında spot artı makasa geçmişti.
Bir de olayın göstere göstere boyutu var bence.perşembe 68150 gördükten sonra hiç kimse ertesi gün 70000 leri beklemiyordu.Şuanki havada ise herkesin gözü yukarıya bakar olmuş.Bugün gelecek yasa iptal haberi mi etkili olur düşüşe bilemiyorum ama halen ayuyum.ben de kendime şaşırıyorum doğrusu.[/quote]
HPY ve ayu hiç birbiriyle uyuşmayan ikili :..: