sistemlerden beynim bulanmış durumda.:D. 5 dk. en az çarpan bir sistem istiyorum.. en çok getirili demiyorum bakın:D en az çarpan lazım bana..:)))
Printable View
sistemlerden beynim bulanmış durumda.:D. 5 dk. en az çarpan bir sistem istiyorum.. en çok getirili demiyorum bakın:D en az çarpan lazım bana..:)))
ANNA ANNA
[IMG]http://i39.tinypic.com/2z4my4x.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;115575]taksim...voborsa all stars organizasyonu var ::: masanın bi ucuna seni diğer ucuna da queen i oturtacağız...artık biriniz kraliçe olur öbürüne de çariçe falan deriz mecbırrr[/QUOTE]
ohooo taksim nireee ben nireee..:..: queen tek başına kurulur artık masanın başına, hem kraliçe hem de çariçe olarak..:)))
[QUOTE=Astatin;115547]PAMBIK bilemeyecek ne var diğer arkadaşlarınki doğrumu deilmi..bak 98 yazıyo orda 98.....kom.kom.kom[/QUOTE]
selçuklu'da da 1 yazıyor 1 şelçuklu daha uldunuz mu o ikisini seni dengelemiş olur. .dng
[QUOTE=Astatin;115573]bende tam bizimkisi evde kaldı diyodum..talibi çıktı :)..
ya şaka bir yana abka bir sistem başarılı mı ve stabilmi başka kriterlerle de ölçkmek lazım..örneğin
- 15 ve 60 dakıkada farklı piyasa modlarında (aşağı, yukarı, yatay) performansı tatmin edici olmalı.
- spot30 da 15-60 ve günlükdede başarılı görünüyor olmalı
-işc ve gar gibi derin kağıtlarda günlük periyotta başarılı olmalı...
Bay SAZAN, SPX ve FDJ ide kriter olarak koyuyor ama ben yukarıdaki sadece bizim piyasaya dönük olanlara bakıyorum sistemi değerlendirirken[/QUOTE]
Ben senin gibi düşünmüyorum; bir sistem her periyotta ve her kağıtta aynı performansı göstermek zorunda mıdır? Atıyorum, sen vob 30 da 15 dk lık peryotta çok iyi işleyen bir sistem bulmuşsan kullan gitsin, bırak iş c ya da garantide de iyi çalışan başka sistemler kullanılsın...i
[QUOTE=mur@t;115580]Ben senin gibi düşünmüyorum; bir sistem her periyotta ve her kağıtta aynı performansı göstermek zorunda mıdır? Atıyorum, sen vob 30 da 15 dk lık peryotta çok iyi işleyen bir sistem bulmuşsan kullan gitsin, bırak iş c ya da garantide de iyi çalışan başka sistemler kullanılsın...i[/QUOTE]
Bendeki bir sistem dizan edildiği menkul kıymetin dizayn edildiği peryodunda çalışır. 5 dklık vob sistemi ise 15 dklıkta çalışmaz mesela.
Asti senin gözleirn kanlanmış. Bi doktora görün istersen. .kom
[quote=VOBiX;115574]TV kanallarını da çağırın Taksimde katliam gerçekleşti diye haber geçsinler. Düşmanlarının uzun pozsiyonalrına kısa pozsiyonalrıyla ve histemiyle karşı koyan Astinin haberi.[/quote]
yok ben öyle yapmam..bi tane borsadan anlayan gariban bulurum.. şuraya gideceksin şöle şöle konuşcaksın... güzel kızlar varsa telefonlarını alacaksın..selçuklu nun sepetindeki yılanların hepsini öldüreceksin..sazan'ın laptopnu çalacaksın..seyyah dan top secret bilgileri alacaksın derim...ben ise yan masada fifa gözlemcisi ayarında ortamı gözetlerim....dublör kullanırım yani
[quote=mur@t;115580]Ben senin gibi düşünmüyorum; bir sistem her periyotta ve her kağıtta aynı performansı göstermek zorunda mıdır? Atıyorum, sen vob 30 da 15 dk lık peryotta çok iyi işleyen bir sistem bulmuşsan kullan gitsin, bırak iş c ya da garantide de iyi çalışan başka sistemler kullanılsın...i[/quote]
o kriterdeki amaç şu...Bilirsinki, grafiğe göre sistem geliştirmek çok kolay bir şey.. Yani geçmişte çok çok başarılı ama gelecekte gol yeme olasılığı çok yüksek sistemler yazmak mümkün.. O yüden bu testler sistemin kazanç stabilitesini güvence altına alıyor..Ancak tüm enstrumanlarda aynı performansı gösyersin diye bir beklenti yok..Yani VOB da atıyorm %100 yapsın ancak spot30 dada %40 ın altında olmasın ki, elimdekinin her ortama uyum sağlayan bukalemun olduğuna emin olayım, Yoksa kutuplarda kral olan kutup ayısı çölde yem olur malum..olay odur..ama sonuçta bu tercih meselesi...
nerdeyse 2 buçuk aydır yaptığım işlemlerin yüzde 90 ı long oldu ama yeşil görmekten o kadar çok sıkıldımki
kendimi inek gibi hissediyorum
artık kan kırmızısını özledim
bakın bakın nasılda aşağıda oyuklu yuva yapmış anna biliyo düşeceğin tutmak için oyuk yapmış 43900 lere düşsede dutarım deyyo namıssız..
[IMG]http://i42.tinypic.com/24o91k2.png[/IMG]
hdi güzelim hadi kuşum negatif ayrışta gel..yavuzhan bi iğne bas bi ayar yap şuna yaw...bu ara 175 den kıslar duble oldu...43950 de full metal jacket part 2 yi çekebilirm