-
[quote=abka;260249]sistemin ana mantığı çok güzel..ana çizgi(trent) üzerinde ara trentleri degerlendir..gece dow u seyretmemek güzel..o gapler of of..[/quote]
evet abka,
mantık iyi bence de...
ema55 ile ana trendi bul(bu ema55 ile de oynayabilirsin kişye özel o da),
diğerleriyle ara trendleri yakala,
ve realizasyonda esnek ol...:)))
az çalış ,rahat et ,çok ye,gece rahat uyu...:D:..:
nası slogan ama...:D
-
[quote=trader38;260250]ben dışarda hiç yemediğim için nasıl olduğunu bilmiyorum. çünkü hep annem yapar ve süperdir. selcuklu patrona gerekirse evde yediririz:cool:[/quote]
ben iki ayda bir kayserideyim is icabi bir yer arastirsanda bizde orda yesek abi
-
[img]http://666kb.com/i/bknrniy0haow5gkry.jpg[/img]
futurelar
-
[quote=Astatin;260238]böylee içimde kıpır kıpır, kımıl kımıl bir his var..sanki 72xxx kapatacağız mı bugün ne[/quote]
şaka yapıyon asti hocam demi :::
-
[quote=last trader;260255]ben iki ayda bir kayserideyim is icabi bir yer arastirsanda bizde orda yesek abi[/quote]
ayıp ediyon mustafacığım sanada yediririz bizim evde. ;)
-
Trend ew 33 seviyeleri 70.050-69.975 oldu..bu seviyelerin üstü-altı önemli olacaktır..et wave destek seviyesi de 70.150 ye yükseldi direnç halen 71.300 de..70000 seviyesine kadar düzeltme normal..
özel çekim bölgesi 71.250 de..
-
sayım son durumm ... üvvv .1 2 3 te olabilir tabi .. onu unuttum ...
[IMG]http://i1007.hizliresim.com/2010/7/5/1915.jpg[/IMG]
-
[quote=trader38;260260]ayıp ediyon mustafacığım sanada yediririz bizim evde. ;)[/quote]
eyvallah abi yemis kadar oldum simdi,ama ben kalabalik olurum sana zahmet vermeyelim daha dogrusu anneye,bana sen bir lokanta tavsiye et abi
-
kısa .. trade satta .. istop yazıp çıkıyorum ... size bol şans ... kola y gelsin ... :o:o:o
-
[QUOTE=last trader;260255]ben iki ayda bir kayserideyim is icabi bir yer arastirsanda bizde orda yesek abi[/QUOTE]
"Kaşıkla" vardı sanırım, hatta İstinye Park'a falan da açtılar... Ha bi de Ananın Yeri diye bir yer vardı, galiba orada da mantı yapıyorlar:)
-
[quote=thracian;260266]"Kaşıkla" vardı sanırım, hatta İstinye Park'a falan da açtılar... Ha bi de Ananın Yeri diye bir yer vardı, galiba orada da mantı yapıyorlar:)[/quote]
tesekkurler ananin yeri melikgazide kayseri parka yakin olan yermi orda yedim...fena degil ama ev mantisi gibi olmaz hic biri:)))
-
[QUOTE=last trader;260267]tesekkurler ananin yeri melikgazide kayseri parka yakin olan yermi orda yedim...fena degil ama ev mantisi gibi olmaz hic biri:)))[/QUOTE]
Bilmiyorum ki, orada hiç yemedim... Sadece ismini hatırladım...:)